2022-02-26

Stefan Schubert: Karas Europoje ir Vakarų savidestrukcija

 


Kol Vokietijos politikai patogiai įsitaisė savo vaivorykštės spalvų paraleliniame pasaulyje, kuriame ganosi vienaragiai, galintys kiekvieną dieną iš naujo nuspręsti, ar jie šiandien norėtų būti moterimis, ar vyrais, Europoje vėl kalba ginklai. Ilgalaikiai planai, strategiškai suplanuoti, sumaniai ir be skrupulų įgyvendinti, V. Putinas žiauriai nutraukė vieną ilgiausių taikos laikotarpių Europos žemyne. Ir vienintelis dalykas, kurį šią istorinę valandą krizės ištiktiems Vokietijos politikams pavyksta suregzti, yra frazės ir šviesos instaliacija prie Brandenburgo vartų.

Šiame tekste kalbama ne apie tarptautinės teisės pažeidimus ar globalistinę NATO darbotvarkę, bet apie Vokietijos naikinimą, jos tapatybės naikinimą ir sąmoningą gyventojų sudėties keitimą. Nors daugelis tarptautinių tinklų veikia užsienyje, didžiausias priešas piliečio tyko jo paties šalyje.


Nors Vakarų šalių vyriausybių pagrindinis rūpestis - perauklėti savo šalies gyventojus ir tuo pat metu paversti juos bejėgiška konformistine mase, kitos šalys kuria faktus. Romos imperijos žlugimą žinome tik iš istorijos vadovėlių, o Vakarų pasaulio istorinį žlugimą ne tik stebime gyvai, bet ir esame pačiame jo įkarštyje.

Nors nekompetentingiausia federalinė vyriausybė nuo Antrojo pasaulinio karo pabaigos pradėjo savo destruktyvų darbą Vokietijoje, Berlyno elito absurdų kasdien vis daugėja. Užsienio reikalų ministrė, kuri nesugeba net savo gyvenimo aprašymo ir knygos suredaguoti taip, kad jie atlaikytų paprastą patikrinimą, ir kaip vieną iš pirmųjų savo pareiškimų pradėjusi eiti pareigas paisto kažką apie "feministinę užsienio politiką". Vyras su peruku ir moteriškais rūbais, kuris gauna Bundestago mandatą pagal moterų kvotą Žaliųjų partijoje.

Ir federalinis vidaus reikalų ministras, kuris vis labiau įsipainioja į kairiųjų ekstremistų "Antifa" pelkę, šmeižia taikius demonstrantus ir siekia toliau vykdyti nekontroliuojamą masinę imigraciją. Be to, partijos funkcionieriai aukščiausiuose valstybės postuose, Federalinio konstitucinio teismo pirmininkas ir Federalinio konstitucijos apsaugos biuro pirmininkas, kurie savo kalbose ir sprendimuose atrodo taip, tarsi būtų paskelbę karą daliai savo tautos.

Be to, vykdant vadinamąją "kovą su dešiniaisiais", saugumo institucijose vyksta tokie valymai, kad policija ir kariuomenė tėra buvusių laikų šešėlis ir neteko savo operatyvinio pajėgumo.

Ši kairioji valstybė sistemingai naikina šios ir vėlesnių kartų gebėjimą apsiginti ir nori juos perauklėti į vieningą kairįjį-žaliąjį jaunimą: veganus, antirasistus ir klimato aktyvistus. Jaunimas, kuris galiausiai įgyvendina visas vyriausybės gaires vienas prie vieno - negalvodamas pats apie save. Savavališkos priemonės, privalomas kaukių dėvėjimas lauke ir t. t., prisidengiant "Corona", yra ateinančių metų planas. Tuo pat metu kairiųjų vyriausybė pradeda tikrą Vokietijos pramonės naikinimo kampaniją. Dėl žaliosios ideologijos, kuri banaliai maskuojama kaip energetikos pertvarka, dideliems ekonomikos sektoriams gresia prarasti tarptautinį konkurencingumą, bankrutuoti arba perkelti gamybą į užsienį. Be to, ant šios ideologijos aukuro aukojamos prieinamos elektros ir dujų kainos bei 83 milijonų šios šalies piliečių energetinis saugumas. Užtemimai yra tokie pat tikri kaip Amen bažnyčioje. Kalbant apie Bažnyčią, šios institucijos, užuot teikusios paramą ir tikėjimą šiais sunkiais laikais, skęsta savęs praturtinimo ir pedofilų išnaudojimo pelkėje. Šis sąrašas toli gražu nėra baigtinis, tačiau jis rodo sąmoningą kadaise išdidžios tautos žlugimą.



Vakarai - užsiėmę savimi, bejėgiai ir be plano


Šis kairiosios ideologijos naikinimas iš vidaus neapsiriboja vien Vokietija. Panašiai tai vyksta Amerikoje, Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje ir daugelyje kitų šalių. Kol globalistiniai tinklai griauna Vakarus per "didįjį pertvarkymą", konkuruojančios šalys ir grupės pripažįsta jų silpnumą ir naudojasi juo savo interesams. Kinija, Rusija ir žeminanti Talibano pergalė Afganistane yra tik dalis šios naujos pasaulio tvarkos.

Kol Vokietijoje už kvailumą atlyginama ministrų postais, Putinas kuria faktus. Vakarų šūkiai apie atkaklumą ir nesuskaičiuojami grasinimai sankcijomis sukelia tik Vakarų elito gūžčiojimą pečiais. Maskva ir Pekinas akivaizdžiai suderino savo veiksmus, o Kinija atvirai kritikavo JAV ir paskelbė, kad neprisijungs prie jokių Vakarų sankcijų. Priešingai, šalis viešai ragina juos panaikinti. Kadangi Europa ir Amerika yra priklausomos nuo nuolatinio ekonominio srauto iš Kinijos visose gyvenimo srityse, Vakarai tapo pasaulio scenos žiūrovais.

Politikai sistemingai naikino Bundesverą, o Gynybos ministeriją pavertė nusususių politikų slaugos namais. Kapų tvarkytojų pavardės:

Ursula von der Leyen, Annegret Kramp-Karrenbauer ir Christine Lambrecht. Kiekvienam, kuris bando išgyventi tokį vadovavimą, nebereikia Rytų fronte vykstančio išsekimo karo, kad jis kapituliuotų be jokios gynybos. Ir ne, tai nėra netikra naujiena - Ursula von der Leyen liepė pertvarkyti vokiečių tankus taip, kad juos kareivinių kieme galėtų vairuoti ir nėščios moterys. Bundesvero viešą priesaiką papildo aukščiausio rango Vokietijos kariuomenės karys, kariuomenės inspektorius Alfonsas Maisas (Alfons Mais), kuris pasmerkia ilgus metus trukusį operacinės parengties aplaidumą. Ukrainos krizės metu Bundesveras stovi "daugiau ar mažiau nuogas" - tai tikslūs jo žodžiai.

Vakarų epocha ir jų viešpatavimas pasaulyje jau galutinai praėjo. Po žeminančio bėgimo iš Afganistano, kai iš jo pabėgo pilnakraujai dievo kariai, dabar Europos žemyno rytuose laukia Vaterlo. Poveikis vis labiau artėja, o dabartiniai smūgiai jau juntami Berlyne.


Šaltinis: https://kopp-report.de/krieg-in-europa-und-die-selbstzerstoerung-des-westens/



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą