2017-05-17

Banko kuilys TV ekrane - nelaimę reiškiantis ženklas


Yra toks Lietuvoje nelaimes lemiantis ženklas – nupenėtas banko kuilys, mikčiojantis apie gresiančias nelaimes Lietuvoje iš TV ekranų. Jis buvo išlindęs kai vyko susidorojimas su banku Snoru ir jo snoriukais, jis pasirodė prieš didžiausią mūsų Tautos nelaimę – euro įvedimą, po ko viskas pabrango 3,5 karto.

Vakar tas kuilys ir vėl pasirodė, pranešė, kad pensijos Lietuvoje, kurios yra pačios mažiausios Euro zonoje, ne kils, o dar mažės!

Tad supraskite „Bočiai“, gegužės 16 dieną prie Seimo susirinkę protestuoti prieš skurdą lemiančias pensijas, kad bus visiškas „vamzdec“. 

Jei kuilys sako, kad bus „vamzdec“, tai suprantama, kad niekas nenori iš bado mirti ir tie, kas dar ne visai nukaršęs, dar pajėgs užsidirbti minimalią pensiją Vakaruose, žino, kad reikia bėgti iš to pragaro, kurį mums čia įrengė prezidentė Dalia Grybauskaitė su savo nupenėtais kuiliais.

Jaunimas jau pabėgo, dabar jau bėga visi likę darbingi lietuviai.

Statistikos departamentas skelbia, kad balandį iš Lietuvos vien tik oficialiai pabėgo 4643 gyventojų, dar daugiau nei kovą, kai pabėgo 4607 žmonės. 2016 metų balandį buvo 3723 pabėgėliai.

Šiemet per sausį-balandį oficialiai iš Lietuvos pabėgėliais tapo 23 193 žmonės. Pernai – per tą patį laikotarpį išvyko 13 546 asmenys, užpernai - 14 325.

Tai valstybės krachas, D.Grybauskaitė ir jos nupenėti kuiliai pasiekė savo tikslą. Lietuvą jie sunaikino!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą