2017-05-21

Tik per dvi dienas Europa „praturtėjo“ 4400 vienetais „juodojo aukso“


4,400 afrikiečių per dvi dienas, ketvirtadienį ir penktadienį, buvo atvežta į Europą. Juos, kaip visi jau žino, transportuoja nuo Libijos pakrantės nevyriausybinės organizacijos, 90 procentai iš kurių yra registruotos Vokietijoje. Šiems prekiautojams žmonėmis aktyviai talkina ES pasienio agentūra Fronteks.

Dabar jau beveik 50000 Europos užkariautojų, kuriuos vokiečiai vadina „juoduoju auksu“, atvežta į Europą nuo metų pradžios. Tai beveik 40 procentų daugiau lyginant su 2016 metais.

Labiausiai nuo negrų antplūdžio nukentėjo Lombardijos regionas su Italijos verslo sostine Milanu. Į Įtaliją atvykę afrikiečiai veržiasi į Prancūziją, Šveicariją, Vokietiją, Austriją, o sustiprinus pasienio kontrolę taip ir lieka šiaurinėje Italijos dalyje prieš jų norus.

Policijos duomenimis, padidėjus imigrantų skaičiui 1 procentu, nusikalstamumas padidėja 0,4 procentais. Italijos šiaurėje nusikalstamumas išaugo 50 procentų.




Vienu iš geidžiamiausių vietų apsigyventi afrikiečiams yra Vokietija, kur jiems yra sukurtos idealios sąlygos gyventi socialinių parazitų gyvenimą. Būtent iš Vokietijos afrikiečiai padaro į Afriką 1,2 milijardo eurų perlaidų per metus. Absoliuti dauguma jų niekur nedirba, gyvena iš pašalpų.

Vokiečių portale Pi-news rašoma: „Šitie žmonės turi sugrįžti. Tai išimtinai organizacijos klausimas. Ir tai galima išspręsti.“

Vokietis portale skundžiasi, kad dėl atėjūnų jis jau nebegali jaustis šeimininku savo gimtuosiuose namuose. Tai liečia ne italus ar lenkus darbininkus, ar kinų mokslininkus. Jis turi omenyje visai kitokios prigimties ir kultūros žmones, kurie nesiintegruoja Vokietijoje, kurie nori čia „socialiai parazituoti.“

„Grobikai gauna daugiau paslaugų ir sulaukia švelnesnių bausmių už nusikaltimus, negu vietiniai gyventojai. To pasekoje šie imigrantai daro ką nori... Tai yra savo gyventojų diskriminacija“.

2015 metai Merkel atidarė Vokietijos sienas ir įleido apie du milijonus grobikų, kurie sukūrė tiek vokiečiams tiek problemų, kad jų nebegalima išspręsti.

Visai šiai masei migrantų sustabdyti, autoriaus nuomone, tuo metu pakaktų 5000 policininkų, kurie neįleistų šių žmonių į šalį. Tarp šių žmonių buvo tiktai 0-10 procentų pabėgėlių, kurie teisėtai galėjo atvykti į Vokietiją, todėl „jie visi turi sugrįžti ten, iš kur jie atėjo“, sakoma Pi-news.

„Kultūra ir klestėjimas buvo sukurti mūsų ir mūsų protėvių. Jie atstatė šią šalį iš griuvėsių. Aš kviečiu: Darykite tai savo šalyse... Šitie žmonės turi sugrįžti“



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą