2017-07-31

Vokiečiai apie Lietuvą: „Prieglobstis Baltijos šalyse: Vokietijos keliu“


Reportažą iš Vilniaus paskelbė Vokietijos portalas Pi-news, pasirašė Mr.Merkava. Jame pasakojama apie mūsų komunistinę praeitį, mūsų tautos genocidą, valdant sovietiniam režimui, genocido muziejų, ekskursiją jame. Reportažas iliustruotas daugybe nuotraukų. Autorius išveda paraleles tarp to ką vykdė sovietinis režimas, naikinęs lietuvius, vežęs į Lietuvą okupantus, ir tai, kas vyksta 2017 metais Lietuvoje.




Reportažo autorius pasakoja apie Lietuvoje užsilikusius ir į Vakarus dar neemigravusius čigonus, kurių yra 500+ ir kuriems niekaip nesiseka integruotis į Lietuvos visuomenę. Jie, autoriaus žodžiais, išsiskiria dideliu nusikalstamumu.


Kita grupė Lietuvoje, kurią čia veža Merkel-ES diktatūra, tai Merkel „welcome refugees“, taip vadinami „pabėgėliai“. „Lietuvoje buvo mažai entuziazmo, kai jų daliai teko 1.100 iš milijonų ponios Merkel pakviestų juodų afrikiečių ir musulmonų, nes tai lietuviams priminė sovietinius laikus“ - rašo autorius.

Tokios šalys, kaip Lenkija, Vengrija ir Slovakija visiškai atsisakė nuo Merkel „aukso“ paskirstymo plano, sakoma portale.

Autoriaus žodžiais, „ir disciplinuoto ir darbštaus Pabaltijo siūlomos socialinės išmokos priėmimo centruose yra ne tai, ko nori, matomai, ieškantis prieglobsčio „auksas“... tuo pačiu Baltijos šalims labai elegantiškai išsprendžia problemą, nes „auksiniai pabėgėliai“ išvyksta paslapčia į Vokietiją, Švediją ir Olandiją, kur socialinės išmokos didesnės, ir kur jie vėl prašo prieglobsčio. „Juk nelaikysi jų per prievartą“, - cituojami Latvijos vidaus reikalų ministro žodžiai.

„Pokalbyje su sutiktais normaliais, darbščiais, mokančiais mokesčius lietuviais, Vokietijos „pabėgėlių politika“ sulaukia vien nesusipratimą, susirūpinimą, galvos skausmą, ir geriausiu atveju gailestį dėl vakariečių mazochistinės beprotybės. Kam jūs tai darote?! Geras klausimas” - baigia Pi-news autorius Mr.Merkava savo reportažą iš Vilniaus.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą