2017-09-29

Šiandien Merkel buvo nušvilpta Taline!


Šiandien Taline vyksta ES valstybių vadovų susitikimas skirtas skaitmeninės informacijos klausimui. Nepaisant susitikimo tematikos, die Welt korespondento žodžiais, čia svarbia tema išliko ir pabėgėlių krizė. Tai galėjo pajausti Vokietijos kanclerė Angela Merkel, kuria „kelios dešimtys Estijos parlamento dešiniųjų partijų atstovų pasitiko su plakatais, garsiais šauksmais ir švilpimu prieš konferenciją šalies sostinėje Taline“.



Taip buvo protestuojama prieš kanclerės Angelos Merkel pabėgėlių politiką. „Mes protestuojame prieš valdžios užgrobimą Briuseliu, kuris yra Berlyno politikos vykdytojas“, - pasakė Estijos konservatorių liaudies partijos atstovas Martin Helme.

(Sunku įsivaizduoti anūko nuliberastintus Lietuvos konservatorius, protestuojančius prieš Merkel politiką. Letuvos konservatorių pagrindinis tikslas dabar yra Sorošo proteguojama Europos narkotizacija, o pradžiai - nukvaišinti jaunimą „medicininėmis“ kanapėmis.

JAV-Lietuvos rašytojas Valdas Anelauskas yra minėjęs, kas nutiko Oregono valstijoje su tomis „medicininėmis kanapėmis“. Šių kanapių parduotuvės valstijoje dabar dominuoja, o „besigydančių“ jomis skaičius išaugo kartais.)

Orbanas nemato nieko blogo akcijose prieš pabėgėlius.

Susitikimo kuluaruose, pasak die Welt, buvo kalbėta apie pretesto akciją Vengrijos kaime prieš pabėgėlius. Migracijos agentūra „Migration Aid“ norėjo į vieną Vengrijos kaimą Öcsény atvežti poilsiui nepilnamečius pabėgėlius. 2500 vietos gyventojų tam pasipriešino, pensionato direktoriui pradūrė mašinos padangas.

Viktoras Orbanas pasakė, kad tame „nemato nieko blogo“, „nes žmonės nenori matyti migrantų nei savo šalyje, nei savo kaime“. Orbano žodžiais, vengrai sako šiuo klausimu: „Iš pradžių vaikai, po to atvyksta tėvai, tai yra įvyksta šeimų susijungimas“.

(Labai keista, kad atrodytų solidus dienraštis die Welt užsiima kuluarų pletkais apie Vengrijos premjerą. Liberalizmas, vis tiktai, ne tik totalitarinė ideologija, bet ir psichikos liga, kuria sunkiai serga Vokietijos centrinių MIP žurnalistai.)

Welt dar pažymi, kad Vengrija pastatė sieną su Serbija ir Kroatija, kuri padeda šiai valstybei apsisaugoti nuo pabėgėlių.

Šaltinis:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą