2017-09-01

Sorošą amerikiečiai reikalauja pripažinti teroristu


Virš 70 tūkstančių amerikiečių jau pasirašė peticiją, kuri reikalauja JAV prezidentą Donaldą Trampą pripažinti tarptautinį mafijozį Džordžą Sorošą teroristu.

Šiuo metu šią peticiją pasirašė 70502 JAV piliečiai. Kad ją svarstytų Baltieji Rūmai iki rugsėjo 19 dienos reikia surinkti dar 29498 parašus.



Peticijos tekste sakoma: „Džordžas Sorošas sąmoningai ir nuolatos bandė destabilizuoti ir vykdyti kitokius prievartos aktus prieš Jungtines Valstijas ir jos piliečius“.

Kaip sakoma peticijoje, „JAV federalinė vyriausybė ir Teisingumo ministerija turi nedelsiant paskelbti Džordžą Sorošą ir visas jo organizacijas ir jų narius teroristais“ ir „išimti visą jo asmeninį turtą ir aktyvus pagal turto konfiskacijos įstatymą“.

Džordžas Sorošas – JAV finansistas ir investuotojas. Jo veikla sukelia nevienareikšmį vertinimą: apie jį dažnai kalba kaip apie spekuliantą ir tarptautinį mafijozį.

Sorošo kompanija Quantum per beveik 40 metų veiklos uždirbo 35 milijardus dolerių iš hedž-fondų. Per hipotekos krizės 2 metų laikotarpį jis uždirbo 2 milijardus. Sorošas aktyviai užsiima politika: jis ne kartą dalyvavo organizuojant valstybių perversmus. Manoma, kad sorošas yra Rotšilų agentas ir ruporas. Jis patikėjimo teise valdo dalį Rotšildų kapitalų.

Šaltinis:

Sorošui skirti mano straipsniai:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą