2018-01-01

Naujieji metai Berlyne: moterys juos sutiko garduose ir saugomos didelio policininkų būrio


Pagrindinę Naujųjų 2018 metų sutikimo šventė Vokietijos sostinėje Berlyne vyko prie Brandenburgo vartų. Pernai čia buvo susirinkę keli milijonai berlyniečių ir svečių. Šiais metais kalbama vos apie kelias dešimtis tūkstančių švenčiančių. Priežastis-pernykščiai masiniai „pabėgėlių“ seksualiniai nusikaltimai prieš moteris. 



Šių metų Vokietijos policija šventei ėmė ruoštis iš anksto. Visos prieigos prie aikštės buvo atitvertos betoniniais blokais, aikštė padalinta į sektorius metaliniais barjerais, pastatytos „saugumo palapinės“ moterims, primenančios beduinų palapines iš 1001 nakties arabiškų pasakų.


Šiandien „die Welt“ rašo, kad policijos duomenimis Berlyne pirmadienį iš ryto buvo policijos suimti septyni žmonės už lytinį priekabiavimą. Pirmą kartą atsirado taip vadinamos „saugumo zonos“ moterims, kuriose budėjo Vokietijos Raudonojo kryžiaus pagalbininkai.

Pagrindine šio globalizmo  triumfo Berlyne žvaigžde buvo čia koncertavęs sodomitas Končita. Visą šį aptvertą sodomą nuo Merkel svečių - „pabėgėlių“ saugojo 5000 policininkų. Kiolne moteris saugojo 1600 policininkų ir 1400 ugniagesių bei kitų gelbėjimo tarnybų darbuotojų.

Vokietijos policijos viršininkas apie „saugumo zonų“ įrengimą Berlyne pasakė, kad tai siunčia „griaunančią žinią“. „Tai kalba apie saugias zonas ir pavojingas zonas“ moterims, kas veda į „lygybės, judėjimo laisvės ir apsisprendimo laisvės pabaigą“, - pasakė jis.

Die Welt skaitytojai savo atsiliepimuose rašo:

"2015 metais iš pradžių irgi nebuvo jokių nusižengimų... Kažkaip ankstesniais dešimtmečiais to nebuvo niekada, nes nebuvo jokios būtinybės. Gal kada nors Vokietijoje bus saugu, kaip tai buvo anksčiau."

"Nuo šiol dešimtys tūkstančių policijos pareigūnų yra dislokuojami, siekiant užtikrinti visus viešus šventinius renginius. Ir kas moka už visa tai? Taip, mes, mokesčių mokėtojai!"

"Naujųjų metų išvakarėse, policijos duomenimis, palyginti nedaug moterų ir daugybė vyrų, turinčių aiškią migracijos istoriją,  keliavo traukiniais. Kai moterų nebėra gatvėse, nėra prievartavimų. Vokietija pasikeitė ir mane nustebino.“

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą