2018-02-07

Cirkas Briuselyje! EK pirmininkas vėl girtas ir vėl pokštauja!



Europos Komisijos pirmininkas, kurį į šias pareigas skiria pinigų šeimininkai, o ne ES piliečiai, turi rimtą ligą – chronišką alkoholizmą ir pasižymi neadekvačiu elgesiu.



Šį antradienį, prieš diskusiją Europos parlamente, Europos Komisijos pirmininkas Žanas Klodas Junkeris „karštai pasveikino“ Europos Parlamento liberalų frakcijos lyderį Guy Verhofstadtą, kuris yra Brexit derybininkas.

Ties tuo, tačiau, EK pirmininkas nesustojo. Jis tęsė savo partnerio šukuosenos tvarkymą. Belgas per daug nesidžiaugė, bet ko nepadarysi vardan bendradarbiavimo.


Kalbos apie Junkerio alkoholizmą netyla jau nuo 2014 metų. Junkeris aiškino, kad nėra alkoholikas, kad tai kampanija prieš jo asmenį ryšium su Brexit, kad jis, neva, turi vestibiuliarinio aparato sutrikimų po patirtos avarijos.

Ypač keisti dalykai dėjosi, per 2017 metais Rygoje įvykusį ES viršūnių susitikimą. Nuo tada Junkeris įvardijamas, kaip dalis „ES vidinės problemos“.

Matyt, pasaulio šeimininkams labai reikalingas toks alkoholikas ir idiotas prie ES vairo. Juk tokiu degradavusiu asmeniu yra žymiai lengviau manipuliuoti.


Kaip asmenybė ar politikas, Ž-K. Junkeris - absoliuti pilkuma, kaip ir kiti buvę to būrio paukščiai: buvęs ES prezidentas H.V. Rampėjus ar C.M. Ešton – buvusi EK vicepirmininkė, vyriausioji įgaliotinė užsienio reikalams ir saugumo politikai, ar į Goldman Suchs su skandalu dirbti nuėjęs ankstesnis EK pirmininkas J.M. Barroso. Ir iš kur prirenkama tokių personažų, tokių veidų? Aišku, Junkeris visus lenkia. Tokio girtuoklio-šposininko EK pirmininko poste dar nebuvo.




Straipsniai apie Junkerio alkoholizmą:

Europos Komisijos pirmininkas Žanas Klodas Junkeris ir vėl girtas.

Garsiausias Europos alkoholikas Junkeris nesieks antros EK pirmininko kadencijos.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą