2018-02-12

Totalinė tolerancija: globalistai diegia homodiktatūrą


Remiami Dž.Sorošo fondų, transnacionalinių bankų ir korporacijų, sodomitai atakuoja vaikus ir šeimą. Kas jau kas, bet Landsbergių klano „privatizuota“ konservatorių-kriščionių partija turėtų kryžiumi gultis už vaikų dorovę, bet pasirodo, kad viskas atvirkščiai: jų pirmininko Gabrieliaus šeimai priklausančiose švietimo įstaigose homoseksualizmo propaganda klesti, o tėvai neinformuojami. Apie tai papasakojo Rokas Gasparaitis „Propatria“ ir „Respublika“ portaluose. Ar tai ne homodiktatūra?

Naujosios pasaulio tvarkos landsknechtams – sodomitams – jau nepakanka to, kad jie nėra diskriminuojami. Jie perėjo į ataką ir puola absoliučią daugumą piliečių, kurie laikosi krikščioniškų vertybių ir skiria biologinę normą nuo anomalijos. Sodomitai veržiasi valdyti tradicinę daugumą. Ši valdžia yra agresyvi homodiktatūra.


2018 metų vasario 6 dieną JAV MIP pranešė, kad mokytojai Dženi Noks, kurios pedagoginis darbo stažas 28 metai, trims metams uždraudė dirbti krikščioniškoje mokykloje už tai, kad ji pavadino homoseksualizmą savo Feisbuko puslapyje nuodėme.

Mokytoja pasipiktino paskelbta „homoseksualizmo savaite“ mokykloje ir sukritikavo amerikiečių bendrijos „LGBTQIA+“ reklamą „Būk transgenderiu!“ , kuri buvo iškabinta dideliuose stenduose mokyklos viduje. 

Noks padavė mokyklos administraciją į teismą. Ji šventai tikėjo, kad JAV Konstitucija garantuoja jai sąžinės laisvę. Teismas jos skundo nepatenkino.



Labai panašią bylą vasario 5 dieną nagrinėjo Didžiosios Britanijos Bristolio teismas. Mokytoja Svetlana Pauel per pamoką pasakė mokinei - lezbietei: „Diavas tave irgi myli“. Mokiniai padavė pareiškimą prieš šią turinčią nepriekaištingą reputaciją ir 17 metų stažą mokytoją „Komisijai kovai su terorizmu“. Ją apkaltino „smegenų plovimu mokiniams ir pamokslavimu per pamokas“. Tikintį žmogų, kaip ir pirmu atveju. Sekančią dieną už „grubų nusižengimą“ mokytoja buvo atleista iš darbo „be teisės apskųsti šį sprendimą“. 

Tradicinė šeima – ši pagrindinė visuomenės ląstelė, dar sugeba priešintis sodomijai, todėl prieš ją vyksta tikras karas.


2018 metų 29 dieną pasirodė pranešimai, kad Andalūzijoje (Ispanija) parlamento socialistai priėmė įstatymą, kad LGBT ideologija tampa privaloma mokykloms, MIP ir gydytojams. O visiems žinomas faktas, kad hominidai ir kiti žinduoliai turi tik dvi lytis, kad tai apsprendžia ne ligonių norai, o žmogaus genai. Tai dabar yra paskelbta „draudžiama informacija vaikams“. Šios informacijos skleidėjai baudžiami astronominėmis baudomis, nuo 6000 iki 120000 eurų. 

Andalūzijos vaikų tėvai traktuoja šį įstatymą, „kaip homoseksualistų diktatūros pasireiškimą“, o katalikų vyskupai pasmerkė šį nutarimą, kuris jų nuomone „kelia grėsmę šeimos gyvenimui, švietimo sistemai ir gydytojo profesijai“.


O ko galėjo tikėtis Andalūzijos gyventojai, kiti europiečiai, senai išsižadėję krikščionybės, krikščioniškos moralės ir nukeliavę į globalizmo ir neoliberalizmo beprotybės lankas, kuriose šeimininkauja Rotšildų interesams atstovaujantis Dž.Sorošas? Ponai globalistai yra susirūpinę sparčiu gyventojų skaičiaus augimu, jie susirūpinę, kad kuo mažiau planetoje liktų europiečių, žmonių su aukštu IQ, kuriuose pasaulio kraujasiurbiai mato grėsmę. Jie dabar labiau rūpinasi žemo intelekto „pabėgėliais“ iš Afrikos, kurių atsilikimas yra sąlygotas genetiškai, kaip tai parodė Nobelio premijos laureato ir DNR dvigubos spiralės atradėjo Džeimso Vatsono žmogaus genomų tyrimai. Jis pasakė, kad „giliai prislėgtas dėl Afrikos perspektyvų“, nes „visa mūsų socialinė politika remiasi tuo, kad jų intelektas nesiskiria nuo mūsiškio, tuo tarpu visi tyrimai rodo, kad iš tikrųjų tai yra ne taip“, „tie, kam teko turėti reikalų su juodaodžiais darbuotojais, įsitikina, kad tai neteisybė“. „Mes neturime tvirto pagrindo laukti, kad paaiškėtų, kad intelektualiniai žmonių gabumai, geografiškai atskirtų evoliucijos procese, vystytųsi visiškai vienodai. Mūsų noro suteikti visiems lygius proto gebėjimus, kaip kažkokį tai žmonijos paveldą, nepakanka tam, kad taip ir būtų“.

Prieš kelias dienas pasirodė pranešimų apie tai, kad Dž.Sorošas finansavo daugelio jam neįtinkančių Europos, Afrikos ir Azijos vyriausybių pakeitimą. Kokio protinio išsivystymo mūsų valdžia, kuri džiaugėsi mafijozino Sorošo fondo sugrįžimu į Lietuvą prieš metus? Kas mus valdo?

Prancūzijos mokslininkas filologas, filosofas ir poetas dr. Anatolijus Livri apie padėtį Prancūzijoje pasakė: „Prancūzijos respublika oficialiai pašalino savo tautą iš žmonijos sudėties“.

Jo žodžiais, 2017 metų birželio 25 dieną šalies parlamentas balsavo už tai, kad uždrausti rinkti tuos, kurie buvo teisti už normalios šeimos ir visuomenės rėmimą. Dabar kiekvienas žmogus „nesergantis lytiniais-psichikos nukrypimais, legaliai prilygintas žmogžudžiams, vagims, prievartautojams“.

Sodomitų lobi – pūdanti jėga. O kada iškrypėliai ir jų manipuliatoriai paima valdžią, jie surengia terorą, nepakenčiamą bet kokiam laisvam žmogui.“

Dar prieš 15 metų vidutinis prancūzas niekur nesusidurdavo su sodomitais nei MIP, nei reklamoje, nei akademinėje terpėje. Dabar gi lytiniai nukrypimai tiesiog užtvindė Prancūziją, o iškrypėlių doktrina virto į valstybinę religiją.“

Genderinės teorijos tikslas – suskaldyti tradicinę, normalią šeimą“ - rašo Livri. 

Nuo vasario 17 dienos Malmės LGBT-sertifikuotose bibliotekose vyks homoseksualizmo pamokėlės vaikams. Nuotraukoje „Mis begėdė“ moko darželinukus homoseksualizmo, „lygybės ir meilės imigrantams.“ (Migrantų Malmėje yra 55 procentai visų gyventojų!). Šią patirtį Švedija perima iš JAV homoseksualistų sostinės San-Francisko.

O iš ko perėmė patirtį Landsbergių dinastijos „pedagogai“?



Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą