2018-03-15

Kodėl Hitleris nekentė žydų? Rabbi Yosef Tzvi Ben Porat jums paaiškins



Rebi Yosef Tzvi Ben Porat kalbos tekstas lietuviškai:

Svarbios istorijos, svarbūs faktai, paaiškinantys dalykus, kurių mums nepaaiškino mokykloje. Mes negavome mokymo programos. Net gaudami aukštąjį išsilavinimą. Aš skaičiau paskaitas istorijos profesoriams. Kodėl iš tikrųjų Hitleris nekenčia žydų? Ko jis norėjo iš jų? Kaip jie jį jaudino? Bet čia viskas parašyta Mein Kampf. Ši knyga buvo paskelbta tik neseniai, ji tik gavo patvirtinimą leidimo versti į hebrajų kalbą (mano kalba). Visus tuos metus buvo draudžiama skelbti. Tačiau yra ankstesnis Yad Vashem vertimas. Hitleris savo knygoje teigia, kad žydai yra komunistai. Jie padarė revoliuciją Rusijos. Jie ten nužudė 30 milijonų rusų (Aleksėjus Solženicinas tvirtina 66 milijonus). Protingu, žiauriu ir siaubingu būdu, ir tai yra jų planas visam pasauliui. Sekanti šalis eilėje - Vokietija. Jie įkūrė Vokietijos komunistų ir socialistų partijas, ir tai tiesa. „Jei mes nesugebėsime juos nugalėti dabar, jie mus pašalins ir paskers dar 20 mln., visus protingus žmones". Ir taip jie darė kiekvienoje šalyje. Todėl galiausiai vieninteliai protingi pasiliks žydai. Ir tai jis (Hitleris) kartoja daug kartų, neklystu. Ir jis teisus. Rusijos revoliuciją įvykdė žydai. Rusijos armija sukūrė Trockis, kuris buvo neįtikėtinas genijus, antisemitas, kaip niekas kitas. Jis sukūrė (rusų) komunistų partijos žydų padalinį, kurio nariai informavo apie savo tėvą, motiną, brolį ir sūnų, kas turi Siddur ar net hebrajų mokymosi knygą, net nekalbu apie Tefiliną ir Mikvechą. Jis (Trotskis) sunaikino viską žydams, bet tikrai rusams. Pirmoje Rusijos vyriausybės nuotraukoje iš 13 narių 6 buvo žydai. Kas įkūrė KGB? Žydai. Taigi viskas aiškiai parašyta. Jis (Hitleris) nekentė žydų, nes jie turėjo "Peos", jis nekentė jų už Mitzwoth stebėjimą (jis nekentė jų), nes jie yra komunistai. Jis aiškiai rašo: "Žydai sunaikino religiją ir tikėjimą". Jie Vokietijoje išplatino ereziją Dievui. Taip jis rašo... „Aš jaučiuosi kaip Dievo pasiuntinys naikinti žydus, nes jis (Hitleris) tai rašo (Mein Kampf).



Dabar jūs suprantate, kodėl jie nesupažindina (su knyga) mokyklose? Nes kas rašo mokymo programą? ... tie patys kairieji. Žinoma, jie neparašo, kodėl Hitleris norėjo žudyti žydus, nes jie yra kairiųjų, marksizmo, komunizmo ir leninizmo protėviai. Bet taip rašo Hitleris. Jie (žydai) sunaikino visas vertybes (Veimaro respublika). Apnuodijo literatūrą ir teatrą. Kas tai padarė? Toros apibūdinti žydai užnuodijo Vokietijos teatrą? Iš 9 didžiųjų Vokietijos laikraščių 7 priklausė žydams. Ten buvo vienas iš didžiųjų kompozitorių, Vagneris, kurio kūrinius vis dar buvo draudžiama atlikti, iki šiol jis yra uždraustas (Izraelyje). Kadangi jis buvo antisemitas, daug anksčiau prieš NACIŲ erą. Man buvo labai įdomu sužinoti, ką iš tikrųjų sakė (Vagneris). Taigi Hebrajų universitetas paskelbė jo knygą, išverstą į hebrajų kalbą. Jis rašo: "Man nepatinka žydai, religingi, jie ir jiems nepatinka, bet kas man rūpi? Žydų, kurie išsižadėjo Toros ir Mitzvoto ir atrodo kaip pagonys, aš jų nekenčiu. Jie susilieja su mūsų visuomene ir naikina mūsų kultūrą bei poeziją ir vokišką būtį. Tie, kurie konvertuojasi į krikščionybę, juos skaitau penktąja kolona. Išdavikai, kurie ketina sunaikinti vokiečių tautą, jei mes nesiginsime nuo jų, tuomet jie pribaigs mus, todėl, kas jie yra užsimaskavę vokiečiais, bet jie nėra vokiečiai, jie yra (vis dar) žydai (tai įvyko ir viduramžių Ispanijoje)."
Ar jūs suprantate, kodėl čia (Izraelyje) draudžiama mokyti apie jį (Hitlerį ar Wagnerį) ir ką jis sako? Tiesiog kaip visi čia nekenčia Niurnbergo teismo nutarimų, net nežinodami jų (Rabinas daro pašaipų žestą). Niurnbergas pasakė, kad žydas negali susituokti su ne žydu, todėl mokyklose tai vadinama rasizmu. Pasakyti, kad žydas yra kitoks nei ne žydas yra rasizmas, ne čia, deja, ne šioje valstybėje. Niurnbergas tik nukopijavo tai, kas parašyta Toroje. Vagneris tik pasakė, kas parašyta Toroje. Tai, kad žydas lieka žydu, net jei jis nešioja kaukę, net jei jis atsiverčia į krikščionybę. „Žydas, kuris nusidėjo, vis dar yra žydas". (Vagneris) rašo: „Jūs esate gailestingi žmonės. Mes esame žiaurūs žmonės, sunaikinote mūsų kultūrą". Taip, taip rašo Vagneris. Todėl visa jo knyga yra nukreipta prieš žydų kompozitorių (Feliksą) Mendelsoną, kurio tėvas priėmė krikščionybę ir pakrikštijo jį bažnyčioje, kai jam buvo 5 metai. Jis (Vagneris) rašo jam (Mendelsonui): „Klausyk, ar tu manai, kad jei tu kalbi vokiškai ir perėjai į krikščionybę, tu esi vokietis? Ne! Tavo poezija yra verksmas, jūsų muzika nėra autentiška (ne vokiečių), o jūs nuodijate mūsų kultūrą, nes žmonės galvoja, kad tai yra vokiečių muzika. Vokiečių muzika yra pripildyta pasididžiavimo, o jūs to negalite padaryti. Ir todėl jus vadina vokiečių kultūros priešu." Nejaugi jis (Vagneris) teisus? Žinoma.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą