2018-03-02

Kodėl tyli „Ekspertai. eu“ dėl savo leidėjo Audriaus Nako pavardės paviešinimo saugumiečių sąraše?


Vito Tomkaus paskelbtame saugumiečių sąraše figūruoja portalo „Ekspertai“ leidėjas Audrius Nakas (žiūr. nuotrauką). "Ekspertai.eu" portalas nuolatos informuoja skaitytojus apie dienraštyje "Respublika" pasirodančias publikacijas šia mūsų visuomenei opia tema. Kažkodėl apie sąrašo dalyvį Audrių Naką – nei žodžio. Tokia pozicija daugiau nei keista. Nepadoru, kažkaip, sąrašo kaimynus kasdien linksniuoti savo portale, o savo praeities nuopelnus saugume nutylėti.

Kodėl tyli „Ekspertai. eu“ dėl savo leidėjo Audriaus Nako pavardės paviešinimo saugumiečių sąraše?


Aš esu prieš kurį laiką Kazimiero Juraičio supažindintas su „Ekspertai.eu“ leidėju Audriu Naku, rankos po to ūkiniu muilu nenusiploviau, nežinojau vėliau Tomkaus paviešintų aplinkybių. Tik po sąrašo publikacijos pasakiau savo draugui Kazimierui, kad jei lietuvių tautos patarlė „obuolys nuo obels netoli tekrenta“ yra teisybė, tai gyvendamas viename name su Audriaus „obelimi“ - Natalija Nakiene, turiu liaudies išminies pagrindo teigti, kad ir sąrašas yra autentiškas, o lietuvių liaudis neklydo.

Pažiūrėsim, kaip ten sąrašininkai ant Tomkaus keptuvės kepami raitysis, tik už tiesą kovoti, vis tiktai, reikėtų papasakojus „Ekspertai. eu“ skaitytojams savo asmenines tiesas. Nes dabar išeina: „Kuo pats kvep, tuo kitus tep.“



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą