2018-03-11

Tel-Avive įvykusi moterų protesto demonstracija prieš Afrikos nelegalų deportaciją iš Izraelio ir izraeliečių atsiliepimai Feisbuke apie šį renginį


Kovo 9 dieną, Pietiniame Tel -Avive įvyko demonstracija prieš Afrikos nelegalų deportaciją. Joje dalyvavo daugiausiai moterys-virš 500 žmonių.

Pėsčiųjų maršas prasidėjo prie „Beit achoti“ pastato Narių gatvėje, o pasibaigė prie „Levinski“ parko prie centrinės autobusų stoties. Čia įvyko mitingas, kuriame kelios eitynių dalyvės pasakė kalbas.



Renginio dalyviai kvietė paskelbti amnestiją Eritrėjos ir Sudano nelegaliems imigrantams, kvietė būti solidariems su Afrikos pabėgėliais, rašoma Izraelio portale 9tv.co.il.

Vyriausybės skirtas laikas laisvanoriškai visiems „pabėgėliams“ išvykti iš Izraelio eina į pabaigą. Jie dabar gauna 3,5 dolerių kompensaciją ir lėktuvo bilietą namo. Po to visi pabėgėliai bus įkalinti ir deportuoti per prievartą.




Demonstracijos dalyviai kvietė valdžią „sustabdyti deportaciją“, surengti „reabilitaciją mūsų kaimynų ir peržiūrėti jų paraiškas prieglobsčiui gauti“, rašoma portale „Isralend.“

Tarp kitų lozungų, kuriuos nešė demonstrantai buvo tokie: „Moterys sako ne deportacijai“ ir „Mes sveikiname pabėgėlius“. 

„Aš džiaugiuosi matydama tiek daug žmonių, ir aš didžiuojuosi palaikymu, kurį mes gavome“, - pasakė, Eritrėjos moterų centro darbuotoja Chelen cituoja „Isralend“.


Portale 9tv.co.il daugiausiai teigiamų vertinimų sulaukė šie Feisbuko bendrijos narių komentarai:

Willy Hodorsky kovo 10, 18:22
Kiekvienai demonstracijos dalyvei po vieną nelegalą bendram gyvenimui, kaip seksualinį vergą. O pasisakiusioms – po du nelegalus. Išlaikyti akcijos dalyvių sąskaita.

Ihiill Yusufov kovo 10, 17:57
Šitos ultrakairiosios prostitutės, daugumoje šalavos ir kekšės išsiilgo didelių, smirdančių ir juodų penių!!! Tegul jos su jais kartu važiuoja į Afriką pas juos į tėvynę!!! Izraelis žydų valstybė ir tiktai, žydų tautai!!! Kiekvienas turi gyventi savo tėvynėje!!! Tegyvuoja žydų valstybė Izraelis!!!
Tegyvuoja laisva žydų tauta!!!

Dan Naveden kovo 10, 17:55
Kokia gėda. Netikiu, kad šitos damos nesupranta kas vyksta Kiolne ir Berlyne gali pilnai įvykti ir Tel-Avive. Greičiausiai joms nusispjauti ant Izraelio moterų, nes pačios jos gyvena prestižiniuose rajonuose, ir gerai saugomose vilose ir važinėja ne maršrutkėse ir autobusuose, o turtingais auto.

יאקוב דוחובנה kovo 10, 17:47
Kaip šlykštus kairysis, trumparegis ir kvailas pasakysiu tiksliai ir aiškiai, su deportacija negalima delsti. Kuo ilgiau delsia, tuo atsiras daugiau priežasčių juos palikti. Nesuprantu kam reikalingi nelegalai, nebent tiems, kas nuomoja jiems butus ir darbdaviams, kurie juos įdarbina.

Elia Abramovič kovo 10, 21:13
visus protestuotojus deportuoti kartu su nelegalais, kaip kekšes pajuodėles.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą