2018-04-04

JTO migracijos agentūra dirba Izraeliui ir pilnai save diskreditavo


Vakar kilo skandalas po to, kai JTO susitarusi su Izraeliu nutarė „pabėgėlius“ juodaodžus afrikiečius iš šios šalies išvežti į Vokietiją ir Italiją, net šių šalių neinformavusi.

Balandžio 2 dieną Izraelio Premjero spaudos tarnyba pranešė, kad 16 250 afrikiečių nelegalų Izraelis išsiunčia į Vakarų valstybes, o dar tokiam pačiam „infiltrantų“ skaičiui bus suteikta teisė laikinai gyventi šioje valstybėje penkis metus. Pagal pirminį Izraelio planą iki balandžio 1 dienos visi afrikiečiai turėjo būti iškeldinti į Ruandą ir Ugandą, bet šių metų kovo mėnesį Izraelio Aukščiausias teismas nutarė sustabdyti afrikiečių deportaciją, nes šios šalys, spaudžiamos įvairių Sorošo ir Co. organizacijų, atsisakė šių planų.



Vakar iš Izraelio atėjo naujas pranešimas, kad Izraelio premjeras savo Feisbuko puslapyje informavo atsisakąs ir planų vežti „infiltrantus“ (taip Izraelyje vadinami „pabėgėliai“) į Europą.

Įdomiausia tai, kad apie Izraelio planus vežti „pabėgėlius“ į Vokietiją ir Italiją nieko nežinojo šių valstybių valdžios.

Vokietijos ir Italijos užsienio reikalų ministerijos pranešė, kad nieko nežino apie kokias nors sutartis dėl pabėgėlių su JTO.

Šiuo metu Izraelyje liko 42 tūkstančiai imigrantų iš Afrikos. Prieš kelis metus jų šalyje buvo 65 tūkstančiai. 23 tūkstančius migrantų Izraeliu pavyko „išstumti“ į Afriką ir Europą. 

Izraelio premjeras yra prieš kelias dienas pasakęs, kad „pabėgėliai“ iš Afrikos yra blogiau už teroristus.

JTO migracijos agentūra dirba Izraeliui ir pilnai save diskreditavo

Tuo metu, kai be Vokietijos ir Italijos sutikimo, Izraelis, suokalbyje su JTO pabėgėlių agentūra, kūrė planus išvežti nelegalius imigrantus į Europą, ši nusikaltėliška JTO organizacija, iš esmės užsiimanti prekyba žmonėmis, atsiuntė Velykinį sveikinimą Europos krikščionims, kuriame teigia, kad migracija ne tik neišvengiama, bet ir „pageidautina.“

Ši, mafijozine tapusi JTO organizacija, tiksliai atkartoja poziciją tarptautinio nusikaltėlio Džordžo Sorošo, planuojančio užtvindyti Europą milijonais afrikiečių, kurie Izraeliui – „baisiau už teroristus.“

Europos gyventojai, kaip parodė apklausos, nenori šio „juodojo aukso“, 78 procentai pasisakė už sienų sustiprinimą. Apklausa apėmė 28 ES valstybes ir parodė, kad Europos piliečiai yra susirūpinę nekontroliuojama imigracija, o 68 procentai sako, kad „labai bijo“ arba „vidutiniškai bijo“ nekontroliuojamos imigracijos.

Nuo 2010 metų iš juodosios Afrikos, į pietus nuo Sacharos, jau atvyko virš milijono imigrantų. Dauguma europiečių imigracijos iš Afrikos „traukos faktoriumi“ skaito ekonominę ir socialinę naudą, o ne „išstumiančius faktorius“, tokius kaip karas, skurdas ir klimato kaita.

Milžiniškas skaičius į pietus nuo Sacharos gyvenančių afrikiečių pareiškė, kad jie tuojau pat migruotų į Europą, jei tam tik turėtų galimybę.

Pew apklausa parodė, kad į Europą nori emigruoti virš 50 procentų Kenijos gyventojų.

Europiečiai apklausoje pareiškė susirūpinimą islamizacija. 70 procentai respondentų pasakė, kad sparčiai augantis musulmonų skaičius jiems yra problema. Dauguma piliečių (57 procentai) mano, kad migrantai pakeis jų šalių kultūrą, kad migrantai kelia nusikalstamumo ir terorizmo pavojų.

Breitbart pažymi, kad šis velykinis sveikinimas atspindi atotrūkį tarp eurokratų ir Europos gyventojų.

Tuo metu, kai JTO ir kitos pasaulį valdančios grupės siekia skatinti imigraciją, paprasti europiečiai imigracijoje mato pavojų savo egzistencijai ir ieško būdų ją sustabdyti.

Pastarųjų dienų įvykiai parodė, kad tarptautinis sionizmas kontroliuoja JTO ir jos pabėgėlių agentūrą, o ši, savo ruožtu, nesiskaito su tarptautine teise ir Europos valstybių suverenitetu.

Dvigubų standartų taikymas Izraeliui ir ES diskredituoja JTO ir jos pabėgėlių agentūrą.

Šaltiniai:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą