2018-07-22

AfD atstovė Alice Weidel tvirtina: Liubeke buvo įvykdytas teroro aktas


Liepos 20 dieną Vokietijos Liubeko mieste įvyko eilinis teroro aktas, kurį įvykdė 34 metų imigrantas iš Irano, Merkel antivokiško režimo jau aprūpintas Vokietijos pilietybe. Teroristas bandė padegti sausakimšą autobusą, o kai autobuso vairuotojas jam sutrukdė, jis ėmė pjauti autobuso keleivius mėsininko peiliu. Dešimt žmonių buvo sužeisti, trys iš jų buvo sužeisti sunkiai. Liubeko prokurorė, kaip priimta Vokietijoje, kai aukomis tampa vokiečiai, o terorą įvykdo „pabėgėlis“, teroro aktu šitą teroristinį aktą neįvardino. Į tokį neadekvatų teroro akto vertinimą sureagavo Alternatyva Vokietijai (AfD) partijos frakcijos Bundestage pirmininkė Dr. Alice Weidel oficialiame šios partijos interneto puslapyje.

Alice Weidel rašo:

„Nepasirinktinis žudymas nepažįstamų autobuso keleivių penktadienį ramiame priemiestyje: tai teroras, nepriklausomai nuo to, ar nusikaltėlis tai daro politiniais, pseudo religiniais motyvais, ar dėl psichikos sutrikimo. Rezultatas piliečiams vienodas: daugiau niekas negali jaustis viešose vietose saugus, niekur. Su šituo pjautynių normalumu negalima sutikti.


Vėlgi, tai imigrantas iš Rytų kultūros, kurio žmogžudiškas agresyvumas nukreiptas į taikius vietos gyventojus. Jeigu importiniai psichopatai ir potencialūs teroristai „jau senai“ vaikšto su vokiškais pasais, tai byloja, visų pirma, apie tai, kad Vokietijos imigracinė ir pilietybės suteikimo politika jau senai dirba neteisingai.

Vietoj to, kad laisvai dalinti vokiškus pasus visiems, turi būti sukurti ištekliai ir keliai, kad nedelsiant išsiųsti nusikaltėlius ir prievartautojus, tokius kaip skerdikas iš Liubeko. Piliečiai turi turėti galimybę apsirūpinti savigynos priemonėmis; vyriškumo ir šalto proto ne visada pakanka, kad įveikti žmogžudį su peiliu, kai policija toli. Ir, visų pirma, imigracija iš musulmoniškos Rytų kultūros rato turi būti stipriai apribota, o ne skatinama dalyvaujant JTO „migraciniam paktui“, kuris numato atidaryti valstybės duris dar plačiau.

Iš kanclerės, kaip įprasta, jokio užuojautos žodžio; aukos buvo tiktai vokiečiai. Politikai jau išsisukinėja ir nori kuo greičiau pamiršti kruviną Liubeko išpuolį. Mes jiems to neleisime. Piliečiai turi teisę, pagaliau, veikti, vietoj to, kad laukti naujo „pavienio atvejo“ nesibaigiančioje grandinėje „pavienių atvejų““.

Nuorodos:












Komentarų nėra:

Rašyti komentarą