2018-07-21

Vakarykštis teroro aktas Liubeke: su mėsininko peiliu prieš autobuso keleivius ir bandymas padegti autobusą. Dvigubi saugumo standartai


Liubeko prokurorė iki šiol dešimties vokiečių papjovimą su virtuviniu peiliu, trijų sunkiai, bandymą padegti autobusą, nevadina teroro aktu. Teroras Vokietijoje pripažįstamas nedelsiant, jei žydui prie Brandenburgo vartų yra nuplėšiama jarmulkė ir suduodama kumščiu į veidą. Tokį incidentą nedelsiant ima tirti antiteroristinės tarnybos. Dešimt sužeistų vokiečių - jau ne teroras, tai, matyt, „kultūros praturtinimas“, „sėkminga pabėgėlių integracija“ ir panašios frazės iš žodyno, skirto tyčiotis iš vokiečių tautos, iš ES tautų, iš sveiko proto.

Iš esamos informacijos aiškėja, kad 34 metų imigrantas Iranietis, „senai gyvenantis Vokietijoje“ ir jau gavęs šios šalies pilietybę, buvo apsirangęs žieminiais rūbais, skirtais apsaugoti nuo ugnies, ir planavo uždegti autobusą. Jo kuprinę su padegamuoju skysčiu pamatė vairuotojas ir sutrukdė tai įgyvendinti, tuomet teroristas keleivius puolė su mėsininko peiliu. Autobuso vairuotojas, jau nukentėjęs nuo teroristo, sugebėjo atidaryti autobuso duris ir išleisti keleivius, taip išvengta didesnio aukų skaičiaus.




Kaip toliau vystysis istoriją mes jau žinome. Ji bus vystomą pagal Vakaruose patvirtiną scenarijų: viskas „vyniojama į vatą“, kol, galiausiai, „pabėgėlis“ iš Irano bus pripažintas psichikos ligoniu. O kaip kitaip, juk islamo fundamentalizmas ir yra psichikos liga. Viskas logiška. Nelogiška tik tai, kad Europos gyventojai neturi valios priešintis, kai jie varomi į skerdyklą, kad jie nesaugo savo namų, ES sienų, įsileidžia islamistus į savo teritoriją, neišvaro jų lauk, kad pakenčia valdžią, kuri iš jų tyčiojasi, islamo teroristų rankomis vykdo europiečių genocidą.

Šaltiniai:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą