2018-08-29

Islamistai Frankfurte prie Oderio surengė pogromą „Varlės" klubo svečiams. AfD pareiškimas dėl pabėgėlių smurto Vokietijoje ir neadekvačios valdžios reakcijos




Rugpjūčio 25 dieną, iš šeštadienio į sekmadienį, Frankfurto prie Oderio klube „Varlė“ prie maždaug 20 vietos gyventojų kompanijos ėmė priekabiauti keli arabai. Jie daužė vokiečiams buteliais per galvas, juos visaip įžeidinėjo ir provokavo. Incidentą pavyko apraminti, bet po pusvalandžio klubo svečius užpuolė 20 žmonių musulmonų gauja, ginkluota peiliais, akmenimis ir geležiniais strypais. Jie šaukdami „Alach Akbar, mes jus visus išpjausim“ puolė klubo lankytojus.



Daliai svečių pasisekė pabėgti slapstantis tarp automobilių, o kiti užsibarikadavo klube ir iškvietė policiją, kuri į įvykio vietą atvyko praėjus pusei valandos, po to, kai musulmonai pabėgo iš įvykio vietos. Laimei, mirčių išvengta.



Vokietijos didžioji spauda, kaip šioje šalyje priimta, nutylėjo šį Merkel svečių išpuolį prieš vokiečius. Juo labiau, kad jis sutapo su žiauria žmogžudyste Chemnitz mieste, po kurios kilo vokiečių nepasitenkinimo ir kritikos kraugeriškam Merkel režimui banga. Aistros netyla ir AfD šeštadienį čia rengia taikų protesto mitingą. Vokiečius pribloškė tai, kad „pabėgėlių“ nusikaltimas traktuojamas, kaip nereikšmingas nutikimas, o akcentuojamos riaušės mieste, kurias išprovokavo Merkel iš valstybės biudžeto apmokami „Antifa“ banditai.


AfD frakcijos Bundestage vadovai Alice Weidel ir Aleksandras Gauland sukritikavo valdžią ir MIP reakciją į įvykius Chemnitze.

Pasmerkę smurto išpuolius šiame mieste, AfD lyderiai pažymėjo, kad MIP ir politikai elgiasi nepadoriai. Vietoj to, kad pasmerkti mirtinas pjautynes su visu griežtumu, valdžia užsipuola demonstrantus.

„Jeigu šlykščiai žmogžudystei viešoje vietoje teikiama mažiau dėmesio ir pasipiktinimo, negu protestams prieš tai, tai čia mes turime keistą ir lemtingą situaciją,“ - rašoma AfD lyderių pareiškime.


Šiandien Aleksandras Gauland parašė, kad Chemnitzo „piliečių įžeidimas yra melagingas ir piktybinis.“ Jo žodžiais, Chemnitz nėra pavienis atvejis. Yra nusikaltimai Mainze, Kandel, Offenburge, Freiburge ir kitur.

Chemnitzo piliečiai ne tik sunerimę, bet ir pagrįstai įpykę, kai juos pravardžiuoja „dešiniųjų minia“.
Komentatoriai formuoja vaizdinį, kad nuolatos pasikartojantys nusikaltimai yra banalybė. Bet kai į gatves išeina tūkstančiai demonstrantų, „politikai ir MIP mato grėsmę teisinei valstybei. Tai tendencinga ir objektyviai neteisinga“.

„Mes tvirtai stovime žmonių pusėje, kurie kyla ir taikiai demonstruoja Chemnitze ir kitose vietose prieš mirtiną Merkel gerumo politiką. Nes ne protestuotojai, o ši politika anuliuoja ir griauna teisinę valstybę,“ - sakoma Aleksandro Gouland pareiškime.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą