2018-09-26

LRT tarnauja net iškrypėliui, kuris nuolatos dergia ant Lietuvos


LRT degradaciją mato visa Lietuva. Rugsėjo 26 dieną Tautos forumo steigėjai paskelbė raginimą ir rekomendacijas LRT tarybai ir LRT direktorei nutraukti nuolatines TV laidas, kuriose juodinamas JAV prezidentas D.Trumpas, neleisti laidų vedėjams demonstruoti atvirą priešiškumą Seimo valdančiajai daugumai, necenzūruoti ir nevaržyti žmonių teisės laisvai reikšti savo politines pažiūras ir įsitikinimus. Su šio kreipimosi tekstu būtina susipažinti kiekvienam Lietuvos piliečiui, nes padėtis LRT yra ekstraordinarinė ir nepakenčiama.

Šioje degradavusioje televizijoje neatsiranda galimybių surengti reportažus apie daugumą vykstančių protesto renginių, bet štai vienam piketui, įvykusiam prie Seimo rugsėjo 25 dieną, atsirado galimybės. Mat jį surengė žymusis apsivogusios „Liberalų sąjūdžio“ partijos elitinis iškrypėlis Markas Haroldas iš Anglijos, R.Šimašiaus įkištas į sostinės savivaldybės tarybą, ir pasižymėjęs tuo, kad viešai spaudoje keikė Lietuvos valstybę („Fuck you Lithuania...“), šmeižė lietuvių tautos didvyrį Kazį Škirpą, užsiiminėjo kitokia mūsų visuomenės degradacija. Apie tai žemiau.




Ši kartą etatinis Šimašiaus hominoidas atėjo protestuoti, kad kažkoks aferistas iš Irano, pravarde „Paša“, varomas lauk iš Lietuvos. Kalta, pasirodo, valstybė ir lietuvių tauta, kuri nemyli užsienio aferistų, vykdančių stebuklingus darbus „on-line“, investuoja čia nesuskaičiuojamus milijonus dolerių ir sukuria galybę darbo vietų, kurių, kaip O.Didkovskio dainoje sakoma „nieks nematė“.

Aš nekartosiu šios Šimašiaus hominoido demagogijos, visa tai yra LRT reportaže, rodytame rugsėjo 25 dieną, laidoje „Laba diena, Lietuva.“ Šią laidą aš nufilmavau iš kompiuterio ekrano, ji čia, perspėju, žemos kokybės, bet garsas pakenčiamas.

Apima nuostaba, kad LRT filmavimo grupė laksto paskui kažkokį iš užsienio atklydusį iškrypėlį idiotą Haroldą ir transliuoja apie jo šizofrenišką akciją reportažą.

Šis vidurinis iškrypėlio rodomas pirštas yra skirtas mums visiems ir LNK

Apie Šimašiaus benražygį plačiau

Šių metų gegužės 19 dieną prie Seimo vyko daugiavaikių šeimų asociacijos organizuota eisena „MES už ŠEIMĄ.” Tuo pačiu metu ir toje pačioje vietoje savo renginį organizuoti nutarė ir „Vaivorykštės dienas” švenčianti Lietuvos gėjų lyga (LGL).“ Daugiavaikų šeimų asociacijos vadovė Jurgita Pocienė pasakė: „Savivaldybėje, kuomet patvirtinamas leidimas, jei toje vietoje kažkas yra gavęs leidimą vykdyti kažkokį renginį, tai kiti žmonės, kurie nori toje pačioje vietoje vykdyti savo renginį, turi derinti su tais, kurie leidimą jau gavo. Lietuvos gėjų lyga praktiškai leidimą gavo mėnesiu vėliau negu mes ir jiems nieko su mumis derinti nereikėjo. Aš apie visa tai sužinojau tik vakar vėlai vakare.

Savivaldybė jiems leidimą davė ignoruodami teisinę būtinybę jų leidimo išdavimą derinti su mumis. Žinant tai, kad mūsų savivaldybėje sprendžia liberalai, galima teigti, kad visgi šis veiksmas vertintinas kaip tendencingas.

Leidimas Lietuvos gėjų lygai išduotas tą pačią dieną, tuo pačiu laiku ir toje pačioje vietoje – gegužės 19 diena, 12 valanda, Nepriklausomybės aikštė. Mes 12-ą renkamės ir jie 12-ą renkasi.

Kaip vertinti šį savivaldybės žingsnį? Ar tai noras sukiršinti?”

Pro Patria rašoma, kad „Vilniaus miesto tarybos narys Markas Adamas Haroldas, socialiniuose tinkluose komentuodamas susidariusią situaciją, teigė (kalba netaisyta): „Pfff Miesto meras džiaugiasi kad vyksta tokių LGBT ir žmogaus teisės renginių mūsų amžinai tolerantiškame Gedimino mieste. Neišduoti leidimą prieštarautų Konstituciją. Strasbūre tikrai jie laimėtų. Labai paprastas klausimas.”

Jei tai ne vilniečių kiršinimas, tai kas tai? Dar keli žodžiai apie Šimašiaus karūnos „briliantą“ Haroldą, kuris nori organizuoti Vilniaus „naktinį gyvenimą“ Londono pavyzdžiu.

Šių metų vasario mėnesį sužinojome, kad Vilniaus Meras Remigijus Šimašius nutarė suaktyvinti Vilniaus „naktinį gyvenimą“. Reportaže pasisakė transvestitas iš Anglijos Mark Adams Haroldas, vilniečių pramintas „beždžione iš salos“, kuris prieš kelis metus iškoliojo Lietuvą ir už tai buvo išmestas iš liberalų frakcijos miesto taryboje, bet vis dar, kažkodėl, ėda jo iškoliotų lietuvių duoną, nors po to dar sugebėjo purvais apipilti mūsų Tautos didvyrį Kazį Škirpą.

Buvo pasakyta, kad visą „Vilniaus gaivinimo“ planą už 100 tūkstančių turėtų ruošti firma iš Londono, kur naktinis gyvenimas pastaruoju metu suorganizuotas ypač puikiai ir kuo toliau, tuo organizuojamas vis geriau.

Geriausias pavyzdys Vilniui – Londonas, kur išprievartavimų skaičius per vienerius metus padidėjo 20 procentų.


Vilniaus meras – iš akies trauktas Ostapas Benderis iš „12 kėdžių“, toks „Didysis kombinatorius“, nes tik Benderis šiandien gali Londoną įvardinti naktinio gyvenimo pavyzdžiu.

Anglijos Evening Standard ir kitos MIP pranešė, kad išprievartavimų skaičius Londone per vienerius metus išaugo net 20%, nuo 6392 išprievartavimo atvejų 2016 metais, iki 7613 išprievartavimų 2017-aisiais. Prognozuojamas tolesnis seksualinės prievartos augimas Londone artimiausius 2-5 metus.

Portalas Breitbart seksualinių nusikaltimų priežastimi įvardina multikultūralizmą ir imigraciją – pagrindines liberalo R.Šimašiaus vertybes. Viena iš tokių Šimašiaus ir LRT vertybių yra ir iškrypėlis, kuris dergia Lietuvą.

O LRT gal jau ne Lietuvoje?





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą