2018-09-08

Merkel žiauriai apsimelavo!



LRT retransliavo Vokietijos MIP paskleista melą, kad, po vokiečio nužudymo Chemnitz mieste, dešinieji demonstrantai vykdė išpuolius prieš čia gyvenančius imigrantus.

Pasirodo, nėra jokių įrodymų, kad Chemitz mieste „dešinieji nacionalistai“ būtų vykdę smurtą prieš imigrantus. Visa tai „fake-news“, kurias atkartojo Lietuvos MIP. Priešingai, yra „svarūs argumentai“, kad ekstremistų video medžiaga, kurioje yra medžiojami užsieniečiai Chenitze, yra „fake news“. Tai pasakė Vokietijos vidaus žvalgybos viršininkas, kurio pasisakymas paneigia atkaklius Angelos Merkel tvirtinimus, kad dešinieji rengė protestus, pasižyminčius „neapykanta ir... nekaltų žmonių medžiokle“.




Hans-Georg Maassen pasakė laikraščiui „Bild“ penktadienį, kad jis vertina skeptiškai MIP pranešimus apie imigrantus, kuriuos, neva, vaikėsi dešinieji ekstremistai Chemitze.

„Išeinant iš mano atsargaus vertinimo, yra svarus pagrindas manyti, kad tai buvo tikslinga melaginga informacija, gali būti, kad nukreipti dėmesį nuo žmogžudystės Chemnitze vokiečio-kubiečio, kurią įvykdė du prieglobsčio prašytojai“, - pasakė Maassen.

Jo žodžiais, Konstitucijos gynimo valdyba (BfV) „neturi patikimos informacijos, kad tokie veiksmai įvyko.“

Vidaus reikalų ministras Horstas Zeehoferis palaikė konstitucijos priežiūros vadovą.

Kairiosios Vokietijos „fake news“ įvykius Chemitze pateikė kaip į Vokietiją sugrįžtančią fašizmo šmėkla“, jos buvo išplatintos naujienų agentūrų po pasaulį. Globalistinės Lietuvos MIP jas irgi išplatino, net nepatikrinusios informacijos. 

Saksonijos premjeras Michael Kretschmer Bundestage trečiadienį pasakė: „nebuvo jokios minios ir nebuvo jokio pogromo Chemnitze“.

Visa tai prieštaravo Merkel vertinimui, kad „pas mus yra video medžiaga, aiškiai parodanti neapykantą ir, atitinkamai, persekiojimą nekaltų žmonių“.


Pi-news rašoma, kad „demokratija Vokietijoje yra mirusi, jei po viso paskleisto apie Chemnitzo įvykius melo Mekel liks savo poste.

Saksonijos žemės policijos viršininkas...
Saksonijos generalinis prokuroras...
Saksonijos premjeras...
Vokietijos VRM vadovas...
Vokietijos konstitucinės priežiūros vadovas...

Visi jie kalbėjo, ką dabar visi žino: „nebuvo nei minios, nei medžioklės, nei pogromų.“

Melavo Merkel, spauda, radijus, televizija – visi melavo. Tik Horstas Zeehoferis tuo pačiu metu, būdamas už 300 kilometrų, pasakė, kad „migracija yra visų problemų motina“. Tuo tarpu Merkel būdama už 3000 kilometrų, Kazachstane, pasakė, kad Chemintze „vyko žmonių medžioklė“.


Rugsėjo 14 d. Lietuvos Respublikos prezidentės Dalios Grybauskaitės kvietimu į Lietuvą atvyks Vokietijos Federacinės Respublikos kanclerė, melagė Angela Merkel. Šis vizitas atspindi pastaraisiais metais ypač sustiprėjusius Lietuvos ir Vokietijos melagių ryšius.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą