2018-10-22

Mitingo prie LRT akimirkos ir Budrienės organizuotas homoseksualistų antimitingas (pildoma video)



Praėjo 30 metų, bet niekas nepasikeitė. LRT viešpatauja marksistai neoliberalai, o sąjūdiečiams, protestuojantiems prieš vienos partijos ir vienos tiesos propagandą, trukdo homoseksualistai. 






Jau ne pirmas kartas, kai Vilniaus meras Remigijus Šimašius išduoda kelis leidimus rengti du mitingus tuo pačiu laiku ir toje pačioje vietoje. Tai šio apsivogusios partijos atstovo taktika. Kai tik piliečiai bando pasinaudoti Konstitucijos suteikta teise į mitingus, Vilniaus meras prieš juos meta savo provokatorius homojedinstvenikus.



Provokatorių gaujai susirinkus trukdyti mitingui prie LRT, šios įstaigos generalinė direktorė, buvusi užsienio kapitalo MIP DELFI.lt vyriausioji redaktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė atvyko ir šitems provokatoriams homojedinsveninkams nuoširdžiai padėkojo. Visą tai girdėjau savo ausimis ir įamžinau šį momentą nuotraukoje.

Mano kova mitinge prie LRT su Budrienės atvestais provokatoriais


LRT-visiškas bardakas: mano inerviu LRT mitingo prie LRT metu

Šio interviu fragmentas buvo parodytas LRT nuo 22 min. 56 sek.:

Mitingas prie LRT. Nufilmuota trukmė 36 min. 30 sek.

P.S.

Lietuvos Respublikos susirinkimų įstatymas. Galiojanti suvestinė redakcija (nuo 2018-03-01)
7 straipsnis. Pranešimo apie organizuojamą susirinkimą nagrinėjimo, derinimo tvarka ir terminai bei apskundimo tvarka
  1. Kai toje pačioje vietoje tuo pačiu laiku du ar daugiau susirinkimo organizatorių planuoja rengti susirinkimus, pirmumo teisę organizuoti susirinkimą turi tas organizatorius, kuris pirmasis pateikė pranešimą savivaldybės administracijos direktoriui ar jį pavaduojančiam asmeniui. Su kitais organizatoriais savivaldybės administracijos direktorius ar jį pavaduojantis asmuo derina kitą galimą susirinkimo vietą ar laiką. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą