2018-10-20

Pabuskime ir kelkimės, nes Lietuvą valdančios žmogėdros mus suės



Lietuvą valdo išprotėjusios žmogėdros. Lietuviškos žmogėdros ryja ne tik žmones, jos ryja net miškus, kad Lietuvos teritorijoje neliktų nieko: nei žmonių, nei medžių. Nieko. Toks jų tikslas, taip jie užprogramuoti, tie liberalmarxisten.

Praėjusią savaitę Lietuvos žmogėdra Nr.1 dvi dienas reiškėsi Briuselyje. Ji ten yra viena iš pagrindinių figūrų, net Britanijos premjerei (kaip parodė feikvizijos) ji dalino nurodymus. Partiniai kadrai, marksistai, ten reikalingi, ten dauguma tokių.


Žemdirbiams, atvykusiems reikalauti adekvačios paramos, kurią gauna vakariečiai ir kas numatyta stojimo į ES sutartyje, žmogėdra Nr.1 paaiškino, kad „labai skanūs lietuviški sūriai ir medus.“

Lietuvoje likusios žmogėdros, per tą laiką, paskelbė, kad pensininkai ir „minimumą“ uždirbantys gyvens patamsyje, nes elektra ir medžio balanos (ką jau kalbėti apie žvakes) jiems jau bus neįperkamos.

Pirmadienį 12 valandą protestuosime prie LRT „feikvizijos“. Pakaks skleisti melą, bukinti miliučių propaganda ir valinskų kvailystėmis.

Ko nepragėrė išprotėjęs „skydininkas“ ten pribaiginėja globalistų samdinė, nacionalinį transliuotoją atitempusi net nuvalkiotą ir išklerusį „dviratį“, kulinarines ir visokiausių bukapročių vedamas pokalbių laidas. Nesibaigia ir emigracijos propaganda.

Pabuskime ir kelkimės, nes Lietuvą valdančios žmogėdros mus suės.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą