2018-10-28

Trampas palaiko Italijos vyriausybę, kai Salvini sako ES: „mes nepakeisime nei kablelio savo biudžete“



Italijos vicepremjeras Matteo Salvini pasakė, kad vyriausybė nepakeis Briuseliui pateikto biudžeto, nežiūrint į tai, kad Europos Sąjunga ruošiasi jį vetuoti dėl sąjungos taisyklių pažeidimo.

Šiaurės lygos lyderis, rašoma Breitbart, nustelbia koalicinėje vyriausybėje savo partnerį „Penkių žvaigždžių“ Luigi Di Maio dėl asmenybės jėgos ir didelės vidaus reikalų ministerijos rolės.

Salvini atlaikė eilę mūšių su ES biurokratais ir globalistų blokų, kuriam vadovauja Rotšildų statytinis žydas-homoseksualistas Emanuelis Makronas.


„Mes esame kultūringi, mes gauname nedidelius laiškus iš Briuselio, mes juos skaitome, mes į juos atsakome“, - pasakė Salvini. „Jie vėl mums atsako, mes atsakome, bet mes biudžete nepakeičiame net kablelio.“



„Jeigu Briuselis ar kai kurie stambūs profesoriai nori, kad Italija turėtų nulinį augimą, jie susidūrė su neteisinga vyriausybe ir neteisingu ministru“.

Italija kenčia nuo ekonomikos stagnacijos ir aukšto nedarbo lygio tarp jaunimo. Nepaisant narystės ES, Italijos vyriausybė nori padidinti vyriausybės išlaidas, padidinti pensijas ir paramą skurdžiausiems Italijos visuomenės sluoksniams. Nepaskutinėje eilėje ir infrastruktūros atnaujinimas dėl kurios susidėvėjimo įvyko ir Genujos tilto katastrofa.

Nepaisant to, ES bando vetuoti biudžetą, panaudojant įgaliojimus, kuriuos ji įgavo Euro zonos nariams po 2008 metų finansinės krizės, kad užtikrinti griežtas Vokietijos primestas taisykles dėl biudžeto deficito.

Italijos vyriausybei pritarė JAV prezidentas Donaldas Trampas, kuris mato Italijos vyriausybę kaip bendraminčius kovojant prieš globalizmą ir neteisėtą imigraciją.

JAV prezidentas parašė komplimentą Italijos premjerui Giuseppe Conte savo Tviteryje:

„Tik ką kalbėjau su premjeru Giuseppe Conte iš Italijos daugeliu klausimų, jų skaičiuje ir apie tą faktą, kad Italija šiuo metu užima kietą poziciją prieš nelegalią imigracjiją...“

„Aš sutinku su jų pozicija 100%, ir Jungtinės Valstijos taip pat laikysis labai griežtos linijos dėl nelegalios imigracijos. Pramjeras labai daug dirba Italijos ekonomikos klausimu -jį lydės sėkmė!“

9:47 PM - Oct 25, 2018

Donald J. Trump
@realDonaldTrump

 · 21h
Just spoke with Prime Minister @GiuseppeConteIT of Italy concerning many subjects, including the fact that Italy is now taking a very hard line on illegal immigration...
Donald J. Trump
@realDonaldTrump

...I agree with their stance 100%, and the United States is likewise taking a very hard line on illegal immigration. The Prime Minister is working very hard on the economy of Italy - he will be successful!

9:47 PM - Oct 25, 2018



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą