2018-11-16

Dėmesio! Estija išeina iš JT Globalaus migracijos pakto. Lietuvoje tyla!



Estija penkta ES valstybė, kuri išeina iš JT Globalaus migracijos pakto. Po Vengrijos, Austrijos, Čekijos, Bulgarijos, Estija taip pat atsisakė JTO migracijos pakto.

„Formuodami valdančią koaliciją mes susitarėme, kad priimame sprendimus konsensuso pagrindu. Šiandien vyriausybė neįstengė pasiekti susitarimo Ministrų kabineto posėdyje dėl JTO migracijos pakto palaikymo. Todėl vyriausybė neprisijungs prie susitarimo“, - parašė premjeras Jüri Ratas ketvirtadienį Facebook.



Kompleksiškas imigracijos valdymas turi svarbų vaidmenį visoms valstybėms, pabrėžė Ratas. Tačiau Estijos įstatymai jau atitinka demokratiniams ir europiniams principams. Tai liečia ir ateitį.

Pastaruosius du metus Estija buvo valdoma trišalės koalicijos socialdemokratų, konservatorių Isamaa, Fatherland ir Centro partijų. Tuo metu kai socialdemokratai pasisakė už Estijos prisijungimą prie JTO migracijos pakto, konservatyvi partija atmetė šį paktą.

Lietuvos valdžia, nuosekliai vykdanti lietuvių tautos genocidą, pasirašys šią pražūtingą  Lietuvai JT migracijos paktą, nes tai liberalfašistinis tautų naikinimo susitarimas. 

Šaltiniai:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą