2018-12-11

Gallup duomenimis emigruoti nori 750 milijonų žmonių


Agentūros Gallup duomenimis, virš 750 milijonų mūsų planetos gyventojų nori emigruoti į kitas šalis visam laikui. Ši informacija pasirodė gruodžio 10 dieną, tą pačią dieną, kai palaimintą 73 seimo idiotų, Lietuvą išdavusios valdžios, Globalų migracijos paktą pasirašė neadekvatus Vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas. Šį transnacionalinėms korporacijoms ir bankininkams naudingą susitarimą pasirašė dar 150 pasaulio šalių vadovų, daugiausiai iš Afrikos, Lotynų Amerikos ir Azijos.

Gallup World apklausa, vykusi nuo 2015 iki 2017 metų, kurios metu buvo apklausta 453 122 suaugusių gyventojų 152 šalyse, parodė, kad 15% jų norėtų emigruoti į kitą šalį, jei tam turėtų galimybę. 2010 ir 2012 norinčių emigruoti buvo 13%, o 2013 ir 2016 metais -14%.



Daugiausiai norinčių emigruoti buvo Afrikos valstybėse, į pietus nuo Sacharos, kur emigruoti norėjo 33% gyventojų, Lotynų Amerikoje – 27%, europiečiai, gyvenantys ne ES – 26 %, Artimuose rytuose ir Šiaurės Afrikoje – 24 %.

Trylikoje šalių, iš kurių, suprantama, nei viena neatsisakė JTO Globalaus migracijos pakto, migruoti nori beveik visi jų gyventojai: Siera-Leonėje 71%, Liberija 66%, Haiti 63%.

Populiariausia tarp migrantų yra JAV 21%, o toliau rikiuojasi, Kanada, Vokietija, Prancūzija, Australija ir Didžioji Britanija.

Gallup tyrimai tik patvirtino, kokia milžiniška grėsmė ES valstybėms yra Globalus migracijos paktas, kuriam pritarė Lietuvos valdžioje esantys degeneratai, tam negavę piliečių pritarimo, šį paktą slėpę nuo piliečių, jo sąmoningai neišvertę į Lietuvių kalbą.

Lietuvos valdžioje esantys nusikaltėliai iš viso nutylėjo, kad po savaitės Ženevoje 18-19 dienomis bus pasirašytas ir Globalus pabėgėlių paktas.

Globalų migracijos ir pabėgėlių paktus pasirašyti atsisakė JAV, Australija, Šveicarija, Kinija, Japonija, Pietų Korėja, Izraelis, Vengrija, Austrija, Lenkija, Bulgarija, Slovėnija, Čekija, Danija, Kroatija, Italija, Čilė.

Pabėgėlių pakto rėmuose JTO ketina paskirstyti 60 milijonų pabėgėlių pagal perskirstymų programoje suderintas kvotas. JTO turi ir tolimesnę migrantų paskirstymo viziją, šalių "absorbcines galimybes", pagal kurias vien tik į Lietuvą galima perkelti virš 61,6 milijonų migrantų.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą