2018-12-28

Ne mano bičiulis Jaras Valiukėnas, o portalas Delfi, yra tikroji grėsmė Lietuvai


Kai Dievas nori nubausti – atima protą. Taip nutiko su transnacionalinio kapitalo leidiniu „Delfi“, kuris nusirito iki tokios feikinės paranojos, kad pagyvenusį ir ligotą tremtinį Jarą Valiukėną pavadino „Lietuvos baugintoju“.



Kaip ta proga neprisiminti JAV prezidento Donaldo Trampo, kuris beveik visas JAV veikiančias MIP, tarp kurių, be abejonės, yra ir „Delfi“ gimdytojas JAV investicinis fondas „Texas Pacific Group“, pavadino „Fake News.“ Arba kaip ta proga neprisiminti kriuksinčių Orvelo „Gyvulių ūkio“ kiaulių?

Labai blogai, kad didelė dalis Lietuvos MIP priklauso užsieniečiams, kurių interesai gali būti priešiški Lietuvių tautos ir valstybės interesams. Mūsų lemtinga klaida, kad nepadarėme skirtumo tarp galimybės užsieniečiams Lietuvoje įsigyti dešrelių fabriką, banką ir masinio informavimo priemones (MIP). Dešrelės nuodija tik mūsų kūną, o į Lietuvos valstybės nedraugų (priešų) rankas patekusios MIP nuodija mūsų smegenis ir sukelia jų nekrozę. Užsienio bankai, gi, atima paskutinius tautos suvereniteto likučius ir veda tautą į elektroninių pinigų koncentracijos stovyklą, kur vyks galutinis mūsų tautos sunaikinimas.

Pats didžiausias šios dienos blogis – MIP transnacionalinių fondų, korporacijų ir bankų rankose. Vienas iš tokių pavyzdžių, mano nuomone, yra tarptautinio kapitalo valdomas „Delfi“, dominuojantis Lietuvos internetinėje rinkoje ir nuodijantis lietuvių tautos protus transhumanizmo nuodais, skleidžiantis nesveiką rusofobiją, skatinanti hedonizmą ir kitus žemiausius žmogaus instinktus. Šio leidinio šeimininkų interesai nieko bendro neturi su Lietuvos ir lietuvių tautos interesais, o yra jiems diametraliai priešingi. JAV jau daugelį dešimtmečių egzistuoja „užsienio agentų“ įstatymas, ribojantys užsienio valstybių MIP ir kitokių organizacijų veiklą šioje šalyje.

Mums yra deklaruojama, kad „Delfi“ šiandien yra „skandinavų kapitalo įmonė“. O kas mūsų valstybėje žino, kas konkrečiai yra „Delfi“ savininkai? Niekas.

O dabar, vaizdumo dėlei, aš teigsiu, kad rusofobiją skleidžiantis, nuolatos Vladimiru Putinu mus gąsdinantis ir mus tarpusavyje kiršinantis „Delfis“, gali būti valdomas to paties „Putino“ ir jo draugų.

Šiandieninė Rusija, prof. Valentino Katasonovo žodžiais, yra JAV Federalinio rezervo valdoma šalis, kurios rublis yra „perdažytas doleris“. Būtent dolerio "perdažymu" yra paremta rublio emisiją: kiek jie turi „užsienio rezervų“(dolerių, eurų, USA treasures) - tiek emituoja rublių. Nuo 2017 metų gegužės mėnesio Rusijos oligarchatas laisvai registruoja Rusijoje esančius savo aktyvus užsienyje, daugumas jų turi po dvi ir daugiau pilietybių. Be to, Rusijoje nėra įstatymo, draudžiančio išvežti kapitalą, nėra ribojimų kapitalo judėjimo per valstybės sieną. Manoma, kad nuo Rusijos federacijos paskelbimo 1993 metais, iš šios šalies išvežta 6 ar daugiau trilijonų dolerių.

Nėra jokios abejonės, kad dalis šių pinigų per įvairius JAV ir Anglijos ofšorus galėjo nukeliauti į „Skandinavijos bankus“. Taigi, nežinant, kas konkrečiai yra tokių delfių šeimininkas, galima galvoti, kad jis gali priklausyti ir tam pačiam Putinui ir jo kompanijai.

Bankininkui karo isterijos kurstymas yra verslas, tai nauji kreditai ginklavimosi varžyboms. Karas yra nelaimė žmonijai, o bankininkams – galimybė neregėtai praturtėti ir dar labiau išplėsti savo politinę galią.

Ar mes galime tvirtinti, kad Lietuvoje veikiantis „lietuviškas“ „Delfi“ nepriklauso tam pačiam finansiniam kapitalui, kaip „rusiškas“ „Regnum?“ Būtent šį leidinį „Delfi“ skaito Kremliaus ruporu, o didžiausias Jaro Valiukėno „nusikaltimas“ ir tai, kad šis Rusijoje registruotas portalas „Regnum“ perspausdino jo kelis straipsnius.

Man visi „užsienio agentai“ delfiai yra Fake News, nes tokia jų paskirtis – skaldyti ir valdyti, o Jaras Valiukėnas yra Lietuvos patriotas, todėl jis ir nenori, kad mes būtume kiršinami su rusais ir tarpusavyje.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą