2019-01-26

JTO reikalauja, kad nelegaliems imigrantams Europoje būtų suteiktos „lygios teisės“ naudotis sveikatos sistema


Gruodžio 4 dieną anūko ir kitų antilietuviškų partijų nariai, net neskaitę, pritarė JTO migracijos paktui, ir atidarė Pandoros skrynią, iš kurios tuojau pat ėmė lįsti visokios globalistų užprogramuotos šlykštynės.

Kaip praneša Breitbart, JTO Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) jau reikalauja, kad Europa sukurtų „pabėgėliams, atsižvelgiant į kultūrines ypatybes, palankią sveikatos apsaugos sistemą“. Ši „sistema“ turi užtikrinti lygias teises naudotis Europos valstybių visuomenės sveikatos sistema migrantams iš trečiojo pasaulio šalių „nepriklausomai nuo jų teisinės padėties“.



Nuostabi Lietuvos realybė: valdžia dėl įmokų „Sodrai“ mauna kelnes išvykusiems į užsienį skolininkams lietuviams; Lietuvos piliečiai, visą gyvenimą mokėję mokesčius, mėnesių mėnesius laukia eilės pas gydytojus, gauna vis mažiau nemokamų paslaugų; dvigubos pilietybės priešininkai mus baido, kad kitų šalių lietuviai norės naudotis ir Lietuvos sveiktos apsaugos sistema; o štai Afrikos autochtonas, nelegaliai atvykęs į Lietuvą, nei dienos nedirbęs, nei cento nemokėjęs Sodrai, varstys kojomis duris pas visų rūšių specialistus, nes privalu atsižvelgti į „specifinius“ šio necivilizuoto IQ 60%-70, 200 gramų lengvesnėmis smegenimis ir 12 - 13 metų europiečio vaiko protinio išsivystymo lygio hominoido poreikius!

JTO PSO pranešime teigiama, kad šiems nekviestiems svečiams ES nėra „draugiškos aplinkos“ dėl europiečių ksenofobijos ir nacionalinio šalių suvereniteto. Šis globalistinis sveikatos apsaugos organas tvirtina, kad „siekia progreso realizuojant savo tikslų“, aprūpinant kokybišką sveikatos apsaugą ir specialią apsaugą visiems pabėgėliams ir migrantams, nepriklausomai nuo teisinio statuso „per sistemą, kuri atsižvelgia į kultūrinius ir kalbinius ypatumus“.

Įvade gyventojų judėjimas“ aprašomas, kaip „lemiamas mūsų laikų reiškinys.“ PSO vadovas Santino Severoni tvirtina, kad „indėlis pabėgėlių ir migrantų...į vystymąsi visuomenių, kuriose mes gyvename, neturi būti pamirštas“. Dar tvirtinama, kad „migracija visada buvo realybe Europai“, o
„svarbiausia – tai sveikatos apsaugos pasiekiamumas atbėgėliams.

Pranešime neigiama egzistuojanti Europos gyventojų užkrėtimo realybė, trečiojo pasaulio gyventojų į Europą atnešamos epidemijos. Geriausias pavyzdys – tymai, kurie išplito iš Italijos, Ispanijos ir Prancūzijos, iš šalių, per kurias vyko Afrikos gyventojų importas į Europą. Pranešime prieinama iki tokio idiotizmo, kad tvirtinama, neva ŽIV Afrikos gyventojai užsikrečia Europoje, o ne atvyksta iš apsikrėtę ŽIV iš šalių, kuriose užfiksuotos ŽIV epidemijos.

PSO ataskaitoje nurodoma, kad atėjūnų ES yra „labai mažai“, vos 10 procentų (90,7 milijonai). Iš jų 7,4 procentai yra pabėgėliai.

Šiame beprotiškame PSO globalistų pranešime yra perspėjama, kad vakarų kultūra sukuria grėsmes migrantų sveikatai, nes, greičiausiai, vargšai migrantai „valgys daugiau nesveiko maisto ir mažiau užsiims fizine veikla, negu pas save gimtinėje.

PSO melas ir demagogija 

Jau 2017 metais Italijoje atlikti tyrimai parodė, kad 54 procentai imigrantų iš Afrikos yra šizofrenikai. Europiečių populiacijos yra 0,5 procento žmonių, kurie gyvenimo bėgyje sirgo šizofrenija. Imigrantai šizofrenija suserga 2,9 kartus dažniau už europiečius, o juodaodžiai 4,8 karto. Manoma, kad Merkel valdžia importavo į Vokietiją apie 51 tūkstantį naujų šizofrenikų. Čia dar nepriskaičiuoti negrai, tarp kurių šizofrenikų yra 4,5 procento. Šie psichikos susirgimai yra paveldimi ir nėra įskaityti antros bei trečios kartos imigrantų palikuonys.

Šizofrenijos faktoriaus vidurkis pas imigrantus 2,9. Kitų atvykėlių šizofrenijos indeksas dar aukštesnis: marokiečių - 3,3, afrikiečių vidutiniškai 4,5, o afrikiečių iš Vakarų Afrikos – 24,5 (!). Šizofrenija yra paveldima. Dar prisideda ir islamo faktorius. Šizofreniją gydoma neuroleptikais, o papildomai naudojant psichoterapiją, galima pasiekti, kad ligonis gyventų pakankamai normalų gyvenimą. Dažniausiai ilgalaikis šizofrenijos gydymas, kainuojantis apie 100000 eurų per metus.

Pasirodo, kad didelė dalis nelegalių imigrantų iš Afrikos, atplaukusių į Italiją, Afrikoje vertėsi banditizmu, sėdėjo perpildytuose kalėjimuose, bet, kad nemaitinti jų veltui, vietinės valdžios savo banditus iš kalėjimų siunčia į Europą.

Vokiečių žurnalistas Gerhard Wisnewski rašo: „Afrikos ir kitos valstybės siunčia savo nusikaltėlius į Vokietiją ir Europą. Afrikos valstybėms perdaug brangu laikyti įkalintuosius kalėjimuose, kurie yra perpildyti. Todėl pabėgėlių banga į Europą suteikia šansą jų vyriausybėms, atsikratytai šiais nusikaltėliais.“ Ši išvada remiasi Kongo diplomato Serge Boret Bokwango, dirbančio Suvienytųjų Nacijų Organizacijoje, Ženevoje laišku:

„Afrikiečiai, kuriuos aš matau Italijoje, yra Afrikos atliekos ir šiukšlės. Man įdomu, kodėl Italija ir kitos Europos šalys tai kenčia, tokius žmones savo valstybių teritorijose... Aš patiriu stiprų pasipiktinimo ir gėdos jausmą matydamas šiuos Afrikos imigrantus, kurie elgiasi kaip žiurkės, kurios užsiveisia Europos miestuose. Aš jaučiu gėdą ir pyktį dėl Afrikos valstybių, kurios palaiko mūsų šiukšlių ir atliekų migraciją į Europą“.

Berlyno Roberto Kocho institutas (RKI) informavo, kad per 2017 metų pirmą pusmetį tarp prieglobsčio prašytojų diagnozuota 786 tuberkuliozės atvejai, 542 atvejai hepatito (A-E) ir lepra (raupsai). Daugiausiai atvejų buvo Bavarijoje (455), Baden-Viurtemberge (286) ir Šiaurės Reinas-Vestfalija (255).

Tymai

Per pirmą 2018 metų pusmetį į Italiją jau atvežta virš 100 tūkstančių afrikiečių ir čia Europos ligų prevencijos ir kontrolės centro duomenimis užfiksuotas didžiausias susirgimų tymaisskaičius šiais metais - 3 672. Toliau eina Didžioji Britanija ( 846 atvejai) ir Vokietija (797 atvejai), t. y. šalys į kurias dėl didžiausių pašalpų veržiasi afrikiečiai.

Afrikos valstybėse šio susirgimo atvejų dar daugiau: Pietų Sudane (1 891 atvejai), Etiopijoje (2 246 atvejai), Somalyje (12 000 atvejai), Nigerijoje (13 484 atvejai), Kongo Demokratinėje Respublikoje (20 898 atvejai). Būtent iš šių valstybių ir vyksta nelegali migracija į Italiją.

Dėl tymų epidemijos šiandien sunerimo ir Lietuvos Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro specialistai. Jie paragino keliautojus prieš išvykas į užsienio šalis pasirūpinti savo ir savo vaikų skiepų būkle. Dėl grėsmės, kad šią ligą į Lietuvą būtinai atveš pas mus vežami taip vadinami „pabėgėliai“, jie nepaminėjo.

2015 metais visame pasaulyje nuo tymų infekcijos mirė 134 200 žmonių (kiekvieną dieną mirdavo apie 367 asmenys, kas valandą — 15). Didžiausias mirštamumas buvo registruojamas jaunesnių nei penkerių metų amžiaus vaikų grupėje.



Į Vokietiją vien 2015 metais atvyko 700 000 - 800 000 prieglobsčio prašytojų, dar 300000 nežinia kur dingo. Jie nebuvo patikrinti. Bünsdorfo parapijos pastorius priglaudė migrantą iš Jemeno, kuriam nebuvo suteiktas pabėgėlio statusas. Šis migrantas atvira, labai užkrečiama džiovos forma apkrėtė 50 vaikų. Neaišku kiek dar žmonių apkrėtė infekcijos nešiotojas, nes ligos inkubacinis periodas gali užsitęsti kelis mėnesius.

Kocho instituto, kuris yra centrinė vyriausybės užkrečiamų ligų profilaktikos įstaiga, naujausioje ataskaitoje nurodoma, kad pradedant 2015 metais, vyko visuotinis šių ligų skaičiaus augimas. Metinė ataskaita pateikia duomenis apie 50 infekcinių susirgimų, atneštų į Vokietiją nuo 2015 metų.

Ataskaita parodė, kad Vokietijoje labiausiai plinta šios ligos: adenovirusinis konjuktyvitas, botulizmas, raupai, cholera, kriptosporidiozė, dange karštligė, echinokokozė, entero hemoraginė E. coli, liambliozė, hemofilija, gripas, hantavirusas, hepatitas, hemoraginė karštligė, ŽIV/AIDS, raupsai, vidurių šiltinė, maliarija, tymai, meningokokinė infekcija, meningoencefalitas, paratitas, parašiltinė, raudoniukė, šigeliozė, sifilis, toksoplazmozė, trichineliozė, tuberkuliozė, tularemija, dėmėtoji šiltinė ir kokliušas.

Susirgimas hepatitu, pavyzdžiui, išaugo per tris pastaruosius metus 300%. 2014 metais buvo 755, o 2016 – 3006. Susirgimų tymais skaičius išaugo 450%. VIČ/AIDS padaugėjo 40%. Tuberkuliozės - per 30%. Gydytojai mano, kad susirgimų statistika neatspindi tikros situacijos. Ji yra slepiama, kad nesukelti antiimigracinių nuotaikų. 40% visų tuberkuliozės atvejų yra su daugybiniu atsparumu ir yra potencialiai labai pavojinga.Ataskaitoje sakoma, kad Vokietija kol kas išvengė blogiausio scenarijaus - čia nėra tropinių ir egzotiškų ligų epidemijų. Vokietijos gydytojai tvirtina, kad atvykstantys ligoniai serga ligomis, kurių niekas Vokietijoje nebuvo matęs 20 ar 25 metus.

Roberto Kocho institutas yra Federalinės Sveikatos ministerijos institutas. RJI-tai Federalinės vyriausybės centrinė įstaiga ligų monitoringo ir profilaktikos srityje. RKI pagrindiniai tikslai yra ligų identifikavimas, prevencija ir jų gydymas, konkrečiai ir užkrečiamų ligų.

Pagal kilmės šalis už ataskaitinį (pirmą 2017 metų pusmetį) registruotų susirgimų skaičius buvo iš šių šalių imigrantų: Eritrėja (213), Sirija (207), Somalis (160), Afganistanas (112), Sera-Leone (74), Nigerija (62), Irakas (61), Etiopija (53), Gvinėja (45), Pakistanas (45).

RKI duomenimis, per savaitę fiksuojama nuo 40 iki 60 naujų infekcijos atvejų. „Yra padidėjusi infekcijos grėsmė gyventojams visumoje. Pažymima, kad netiesiogiai RKI pripažįsta, ženklų sumažinimą infekcijų statistikos vietinės sveikatos priežiūros grandyje, be to statistikos nėra iš viso fiksuojami ŽIV ir venerinių ligų susirgimai.

Ebola

Jau patvirtintais duomenimis, Italijoje jau yra užfiksuoti keli Ebola karštligės atvejai. Kalbama apie 40 Ebola atvejų, kurie buvo imigrantų patikrinimo metu diagnozuoti Italijos Lampedūzos saloje. Šių metų pavasarį gydytojai apie tai pasikelbė internete, bet greitai, balandžio 16 dieną, pranešimas buvo pašalintas „nacipnalinio saugumo sumetimais“.

Faktas: Ebola epidemija šiuo metu yra Konge. Ten užfiksuoti devyni šios mirtinos karštligės atvejai. Manoma, kad tai aisbergo viršūnė.

Vokiečių portalo Pi-news nuomone, toks Vokietijos valdžios elgesys su vokiečių tauta yra „pavojingas ir begėdiškas“. Kaip tai gali vykti – nepaisant faktų ir skaičių, klausiama portale.

Vokiečių nuomone, RKI yra iš federalinio biudžeto finansuojamas institutas, todėl, yra kartelio dalis. Net pasaulinio garso mokslininkai priklauso nuo valstybės finansavimo ir daro tai, ką valdžia nori. Infekcijų plitimas akivaizdus: tuberkuliozė plinta oro-lašeliniu būdu. Hepatitas per kraują ir lytinius kontaktus. O ką mes kiekvieną dieną skaitome apie islamistų grobikų išpuolius, klausia Pi-news.

Kartelis organizuoja įsiveržimą. vokiečių tautos resursų išgrobstymą, naikina vokiečių sveikatą, sunaikino žmonių saugumą ir naikina vokečių identitetą ir jų Tėvynę, konstatuoja Pi-news. Nurodoma, kad skaičius užsieniečių, gaunančių pačią didžiausią paramą Hartz 4 2016 metais išaugo dviem milijonais.

Pavojingų tuberkuliozės formų augimas

Vokiečių Šlezvigo-Holsteino portale shz.de rašoma, kad šiuo metu aptiktos naujos TBC bakterijos, kurios iš Vokietijos yra atvežtos iš Afrikos. Straipsnio autorė Margret Kiosz nurodo, kad „tuberkuliozės atvejų skaičius Vokietijoje auga. Migracija vaidina svarbų vaidmenį.“ Šlezvigo-Holsteino tyrimų centre nustatė TBC štamą su daugybiniu atsparumu keturiems paprastai naudojamiems antibiotikams. „Štamas buvo aptiktas pas 29 pabėgėlius, kurie į Vokietiją prasiskverbė iš Afrikos Rago.“

Austrų dienraštis „Krone“ rašoma, kad šveicarų tyrinėtojai aptiko naujas tuberkuliozės formas, kurios yra atsparios daugumai Europoje naudojamų antibiotikų. Pas afrikiečius aptikta bakterija buvo atspari keturiems antibiotikams, kas ypač pavojinga. Ciuricho institutas nustatė 2016 metais aštuonis šia TBC forma užkrėstus „pabėgėlius“ iš Afrikos rago.

Piter Keller, identifikavęs šiuos antibiotikams rezistentinius štamus pasakė, kas tokius pacientus reikia daugiau mėnesio izoliuoti ir gydyti ligoninėje.



Ciuriche šie pavojingi TBC štamai atrasti pas „pabėgėlius“ iš Somalio, Eritrėjos ir Džibuti, tai yra kaip tik iš to regiono, iš kurio „pabėgėlius“ mums apkrėsti veža premjeras S.Skvernelis.

Dėko greito išaiškinimo ir izoliacijos, Šveicarijos gyventojams nekilo pavojus. Niekam nekyla abejonės, kad reikia daryti tai, kas šiandien ES nedaroma: griežtai kontroliuoti imigraciją, tiksliai identifikuoti imigrantų asmenybes, mėnesį atvykėliai turi praeiti karantiną.

Koks pavojus Lietuvos gyventojams ir ar Skvernelis turi lėšų gydyti TBC sergnčius „pabėgėlius“ ?

Daugiausiai imigrantų iš Afrikos ir Azijos priimančioje Vokietijoje 2012 (metai, kai imta skelbti imigracijos statistiką) buvo 255 džiova žmonės užsikrėtę. 2017 metais jų buvo 5486. Šiuos duomenis skelbė Kocho institutas.

2012 metais 255 pacientų džiovos gydymas Vokietijai kainavo 36 milijonus eurų, 137000 eurų žmogui. 2017 džiovos gydymas Vokietijai kainavo 5486x137000=753milijonus eurų!

Su kuriomis vietomis galvojo anūkas ir kiti dundukai, kai pritarė JTO migracijos paktui?

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą