2019-01-20

Narkomafijos melas apie kanapes!


Prieš kelis metus JAV Nacionalinė medicinos akademija surinko 16 medicinos ekspertų grupę, kad išanalizuoti mokslinę literatūrą dėl kanapių poveikio. Jų ataskaita buvo paskelbta 2017 metų sausį.


Kanapių lobistai teigė, kad žolės rūkymas mažina pykinimą, kurį iššaukia chemoterapija.
Ekspertai nurodė, kad šis teiginys neturi patvirtinimo.

Buvo teigiama, kad kanapių vartojimas teigiamai veikia sergančius epilepsija, Turetto sindromui.

Konstatuota, kad šiems teiginiams per mažai duomenų.

Dėl Šarko ligos, Gotingtono sindromo ir Parkinsono sindromo – tas pats, per mažai duomenų.
Sudirginto žarnyno sindromas – trūksta informacijos.

Demencija ir glaukoma – greičiausiai neigiamas poveikis.

Nerimas – gali būti.

Depresija – greičiausiai, ne.

Ar kanapių naudojimas padidina tikimybę kelių-transporto įvykių su mirtina baigtimi? Taip.

Aišku, kad maža dozė kanabioidinių preparatų neturi medicininio poveikio, o didelė – gali atnešti daugiau žalos negu naudos.

Nacionalinė akademija padarė vienareikšmę išvadą: Kanapių vartojimas gali padidinti šižofrenijos ir kitų psichozių išsivystymo riziką; kuo aktyvesnis vartojimas, tuo didesnė rizika. Kanapėse esantis tetrahidrokanabinolis pažeidžia nervines ląsteles ir kraujagysles.

Šizofrenijos rizika padidėjo tose išsivysčiusiose šalyse, kuriose imta naudoti kanapes. Suomijos šiaurės rajonuose sergamumas nuo 1993 metų padvigubėjo. Danijoje nuo 2000 metų išaugo 25%.

JAV šizofrenijos padaugėjo 50% nuo 2006 metų. Jeigu čia pridėti atvejus, kuomet šizofrenija nustatoma kaip lydinti diagnozė, hospitalizacijos atvejų skaičius per pastarąjį dešimtmetį padidėjo nuo 1,26 milijono iki 2,1 milijono per metus.

Kliedesiai ir paranoja, kurie dažnai lydi psichozes, kai kada gali sukelti agresyvų elgesį. Marihuanos vartotojai trys kartus labiau linkę į fizinę agresiją, lyginant su tais kurie nieko nenaudoja.

Vašingtono valstija 2014 metais tapo pirmuoju JAV administracijos vienetų, kuris įteisino rekreacinį marihuanos vartojimą. Nuo 2013 iki 2017 metų skaičius žmogžudysčių ir užpuolimų su sunkinančiomis aplinkybėmis valstijoje išaugo 40% — du kartus daugiau, negu augimas žmogžudysčių visoje šalyje.

Marihuana yra narkotikas, kurio naudojimas veda prie tolimesnio naudojimo kitų narkotikų. Marihuana aktyvuoja elgesio ir neurologinius ryšius, kurie provokuoja atsiradimą didesnių priklausomybių.



Kanapės - šizofrenijos rizikos faktorius. Svarūs įrodymai buvo gauti tiriant švedų šauktinius karius, rūkiusius marihuaną, pakartotinai juos pašaukus į kariuomenę po 15 metų (Chtistopher Frith & Eve Johnstone. Schizophrenia:A very short introduction. Oxford university press. 2003 ). Vyrai, kurie buvo stiprūs kanapių naudotojai, pakartotino pašaukimo metu buvo šešis kartus labiau linkę į šizofrenijos išsivystymą negu nenaudojusieji. Yra identifikuotas kanapių poveikio į smegenis mechanizmas. Šis atradimas galiausiai leido suprasti kaip kanapių naudojimas kartais sukelia psichotinius simptomus. Buvo atrasti specifiniai saitai smegenyse į kuriuos veikia kanapės. Per šiuos saitus kanabioidai prisiriša prie neuronų specifinių receptorių (kanabinoidiniai receptoriai).



Marihuanos legalizavimu JAV rūpinosi tarptautinis mafijozis Džordžas Sorošas. Jo atstovu buvo nekomercinė organizacija DPA.

Narkomafijos ryškiausi lobistai Lietuvoje yra liberalai Aušrinė Armonaitė ir Remigijus Šimašius, konservatorius Mykolas Majauskas. Tai nusikaltėliai, kurių tikslas yra sunaikinti lietuvių tautą ir Lietuvos valstybę. Lietuvos narkotizuotojų veikla ypač suaktyvėjo sugrįžus 2017metais į Lietuvą Sorošo fondui.

Šios valstybę griaunančios organizacijos pirmininke išrinkta sociologė, religijotyrininkė VDU docentė Milda Ališauskienė. Tarp jos narių yra „EIKA“ vadovas Domas Dargis, kiti žinomi asmenys.  

Sorošo fondo veikla Lietuvoje buvo atnaujinta tuo metu kai JAV ir Rytų ir Vidurio Europos valstybėse po JAV prezidento Donaldo Trampo išrinkimo imta kritiškai vertinti Sorošo finansuojamų nevyriausybinių organizacijų veiklą. Po to, kai naujasis JAV prezidentas D. Trampas nutraukė JAV administracijos palaikymą kai kurioms globalistinėms ir genderistinėms ankščiau Vašingtono remtoms Sorošo organizacijoms priešiškumas Sorošo fondo veiklai kilo Vengrijoje. Čia premjero Viktoro Orbano rėmėjai „užsienio jėgų remiamas“ nevyriausybines organizacijas apkaltino siekiais užtvindyti Europą pabėgėliais bei transformuoti krikščionybę į kairiųjų pažiūrų multikultūrinį globalizmą.

Makedonijos premjeras Nikola Gruevskis taip pat paskelbė, kad būtina atlikti visuomenės „desorošizaciją“. 2017 metų sausio mėnesį jis pradėjo judėjimą, kuris vadinasi „Stop operacijai Sorosas“. Lenkijos valdančios partijos lyderis Jaroslavas Kačinskis (Jaroslaw Kaczynski) pareiškė, kad Dž. Sorošo valdomi fondai „siekia visuomenės be tapatybės“ ir parėmė pastangas apriboti jų veiklą. Rumunijos valdžia pareiškė, kad Dž. Sorošas „finansavo blogį“ ir iškėlė sau tikslą jį nugalėti. Panašūs judėjimai kilo Serbijoje, Slovakijoje ir Bulgarijoje.

2016 metais DCleaks.com nutekinti Dž. Sorošo valdomo Atviros visuomenės fondo dokumentai visam pasauliui atskleidė, kaip pasitelkus šimtus milijonų JAV dolerių kairiųjų iniciatyvų paramai buvo kišamasi į valstybių vidaus politiką visame pasaulyje. Nutekintieji dokumentai atskleidė daugiamilijoninę Sorošo paramą naujajai Europos Sąjungos (ES) pabėgėlių politikai, siekiant Europą užgriuvusią imigracijos krizę paversti „naująja norma“ ir „pastovia būsena“. Tarp Sorošo papirkinėjamų asmenų paminėtas ir Europarlamentaras Petras Auštrevičius. Tikrai puikus pretendentas į Lietuvos prezidento postą!

Ankstesnis mano straipsnis apie Lietuvos narkomafiją ir vaikų atiminėjimą:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą