2019-02-19

Kruvinas savaitgalis Vokietijoje. Peilis – puikus europiečių genocido įrankis


Ar dar kam kyla kokia abejonė, kad pasaulio pinigų šeimininkai 2015 „pabėgėlių“ krizę organizavo tam, kad sunaikinti europiečius: juos pakeisti žemesnio intelekto afrikiečiais ir azijatais. Kam vergui protas, didelės smegenys, protingi žmonės-pavojus pinigų šeimininkams. Kad procesas vyktų greičiau – sudaromos sąlygos, kad atėjūnai europiečius sprogdintų, traiškytų automobiliais, it avinus pjautų peiliais.

Vasario 16-17 savaitgalis Vokietijoje tapo kruvinų peilių savaitgaliu

„48 valandos prievartos. Vienas miręs, daugelis sunkiai sužeisti, gydomi intensyvios terapijos skyriuose, kai kurie nusikaltėliai trumpam suimti, daugelis jų jau laisvėje ir nesuskaičiuojami nusikaltėliai slepiasi...“ - apie kruviną savaitgalį rašoma vokiečių portale Pi-news. Tuo metu, kai Miunchene vyko debatai dėl globalių saugumo problemų, susitikimo šeimininkei Angelai Merkel nerūpėjo saugumas Vokietijos gatvėse.


Atakos su peiliais vyko daugiau negu dvylikoje Vokietijos miestų: Kiolne, Niurnberge, Lingene, Miulheime-Rure, Frankfurte, Honoveryje, Rostoke, Berlyne, Frankfurte prie Meino ir t.t.

Alternatyva Vokietijai (AfD) partijos sekretorius Andrè Wendt  taip komentavo šias pjautynes:

„Augimas skaičiaus užpuolimų su peiliais, dažnai bejėgių ir moterų, simbolizuoja importuotą prievartą fatalinės KDS politikos. Vyrai, dažnai išeiviai iš šalių, neturinčių kultūros, grasina viešajai tvarkai ir vidiniam Vokietijos saugumui.

Aš nenoriu taikytis prie šios man žiaurios realybės. Kur vidaus reikalų ministras ir jo paaiškinimai piliečiams, kaip jis ketina susidoroti su šia prievarta?“

Kada valstybė pagaliau apgins savo piliečius? Šiuo metu ataka su peiliu tampa kasdienybe, - tai vyriausybė patyrė savo politikos nesėkmę. Susidaro įspūdis, kad ši situacija tenkina multikultūralizmo šalininkus. Nėra pripažįstamos klaidos, nesiimama veiksmų prieš šiuos nusikaltimus.

AfD frakcija, pagaliau, reikalauja nusikaltimų statistikos, įskaitant informaciją apie nusikaltėlių kilmę. Be to, masinė imigracija turi būti sustabdyta ir nedelsiant deportuoti nuteisti užsieniečiai ir jiems visam laikui uždrausta imigracija.“

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą