2019-04-10

Berlynietį musulmonai subadė peiliu dėl kryželio


„Berliner Zeitung“ rašoma: „Du labai agresyvūs banditai, kurie iš pradžių keikia benamį, o po to jį fiziškai atakuoja. Vienas iš nusikaltėlių, pagaliau, išsitraukė peilį ir kelis kartus smogė savo išgąsdintai aukai“. Policija tiria įvykį. Pirmieji tyrimo rezultatai rodo, kad 29-metis buvo užpultas, nes jis krikščionis. Policijos duomenimis, auka ir nusikaltėliai yra migrantai.


Video girdima, kaip „pabėgėlis“ iš Sirijos, o taip pat palestinietis, Berlyne gyvenantis jau 20 metų, prieš užpuldami šaukia arabų kalba: „mes f... tavo seserį, mes tave pribaigsim!" Po kelių žodžių nuotrupų, kurių neįmanoma suprasti dėl kokybės, banditai, pagaliau šaukia savo aukai: tavo kiauliškas Dievas, mes f... tavo kiaulišką dievą!

Nepaisant naujų įkalčių, tolimesnis bylos tyrimas apsunkintas, nes auka yra benamis, iki šiol nesurastas ir negali būti apklaustas.

Berliner Zeitung“ tvirtina, kad tai ne pirmas krikščionis, kurį užpuola musulmonai. Nesenai 39 metų vyrą sumušė todėl, kad jis nešiojo kryželį. Laikraštis nurodo, kad „Berlyne nuolatos vyksta religiniai konfliktai“, o nusikaltėliai visada turi „migracinį foną“. Laikraštyje minimi ir kiti krikščionių užpuolimų atvejai.

Organzacijos „Hayat Germany“, kovojančios prieš islamistus, pareiškė, kad egzistuoja bendras žeminantis musulmonų požiūris į krikščionis ir žydus, netikinčius, propaganda prieš krikščioniškas šventes.



Išpuoliai prieš krikščionis ir europiečius vyksta ir kitose ES valstybėse. Vasario 23 dieną 27 metų marokietis atbėgėlis Said Machauat Turine papjovė 33 metų italą su virtuviniu peiliu vien todėl, kad šis buvo „baltas, jaunas ir atrodė laimingas.“ Smogta buvo į kaklą, o virtuvinį peilį, patį didžiausią, žmogžudys nusipirko parduotuvėje, specialiai tam, kad papjauti baltą žmogų.

Per musulmonų užpuolimus mažiau negu per keturis metus tik vienoje šalyje-Prancūzijoje buvo nužudyti 261 žmonės ir dar daugiau sužeista (gyventojų 66 milijonai).

2018 metais musulmonai nužudė visame pasaulyje 4305 krikščionis, žinomas kiekvieno jų vardas. Jie buvo nužudyti musulmonų dėl tikėjimo.

Už savo tikėjimą 300 milijonų krikščionių, daugiausiai musulmoniškose šalyse, patyrė prievartą iš musulmonų pusės. Tai daro krikščionybę labiausiai persekiojama religija pasaulyje. Tikimybė, kad krikščionis bus nužudytas musulmonų šalyje, yra maždaug vienas prie 70000.

Tai reiškia, kad krikščionis, gyvenantis musulmoniškoje šalyje 143 kartus turi didesnę tikimybę būti užmuštas musulmono, negu musulmonas, gyvenantis krikščioniškoje šalyje.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą