2019-05-10

Merkel beždžionyno kuriozai


V.Čerčilis apie po karo Lenkijai atiduotą Silezijos regioną sakė: „duok beždžionei laikrodį ir beždžionė būtinai jį sulaužys". Taip pasielgė ir Angela Merkel, buvusi Štazi agentė, su Vokietija, kurios kanclere ji yra jau 14 metų.

Vienu iš Vokietijos funkcionavimo stulpų yra dar Otto Fon Bismarko sukonstruota socialinė pensijų sistema, kai kiekviena karta dirba solidariai ateinančios kartos labui, o jaunoji karta karšina gerovę kūrusią kartą. 2015 metais Merkel ėmė griauti šį pamatinį Vokietijos stulpą, kai ji į šalį pasikvietė beveik du milijonus veltėdžių.

Viena iš daugybės Merkel beždžionyno istorijų nesenai aprašė dienraštis Bild.

Abboud Sweid 40 metų. Jis laukia 14 - to vaiko, nors niekur nedirba, gyvena iš pašalpų, kaip ir trys jo žmonos. Ši neolito kaimenė Vokietijoje gyvena iš pašalpų vaikams ir Hartz IV už З 785 eurų per mėnesį. Už butą ir komunalines paslaugas moka valstybė, ji moka ir už pvz. skalbyklės ar šaldytuvo remontą. Sirijoje šis mažamokslis žmogus dirbo medicinos broliuku. Dabar trokšta tapti vokiečiu. Kol kas Vokietijoje daugpatystę praktikuojantiems asmenims pilietybė nesuteikiama. Diskusijos vyksta.


Gali taip būti, kad greitai šis „sultonas“ kraustysis į 200 kvadratinių metrų nuosavus apartamentus. Jis jokiu būdu nenori sugrįžti į Siriją! Rojų jam sukūrė išprotėjusi Merkel valdžia.

Visi lygūs, bet „pabėgėliai“ lygesni

Tuo metu kai vokiečių pensininkai ieško maisto šiukšlių konteineriuose, atėjūnai gyvena parazitų gyvenimą.

Pi-news aprašo tokią arabo-parazito dieną Berlyne su pasivažinėjimu Mersedesu AMG C 63, kaljanų baru, chaleline kirpykla, kur puoselėjama barzda, politine veikla kokioje Antifa grupėje vardan lygybės, komunizmo, aplinkos apsaugos.

Kai vokietis dar pasispjaudo delnus, kad profesionaliai baigti darbo dieną, Abbudas, Muchamedas ir kiti jau planuoja vakaro pramogas, rašoma Pi-news. Jie sprendžia ar eiti žaisti nardais į Bagdado kavinę, ar pasimankštinti sporto salėje. Vakare mečetėje imamas atėjūnams iš Rytų, Afrikos ir Turkijos praneš, kokie rasistai ir netikėliai yra vokiečiai. Kadangi net trečioje kartoje ne visi moka gerai vokiečių kalbą, jis kalba arabų, turkų ir farsi kalbomis. Netikėlių vokiečių kalba charam.

Kodėl 1001 nakties pasakos tęsiasi?

Tai vyksta ne todėl, kad atėjūnai protingi, gudrūs ar apsukrūs jie taip gerai gyvena. Tokį parazitų gyvenimą jiems užtikrina kairioji ir žaliųjų politika. Interesai agresyvių socialinių mažumų yra dangstomi „pozityvia diskriminacija“ ir įstatymiškai įtvirtinami. Šios grupės įgyja galimybę dominuoti visuomenėje. Tokia politika iš ožių daro kalifus

Ekonomika priėjo liepto galą

Kad finansuoti vieną iš didžiausių žmonijos istorijos eksperimentų pakeičiant gyventojus, valstybė turi surinkti tam pakankamai mokesčių. Per savo gyvenimą šitie „pabėgėliai“ prof.Hanso Verner Sinn skaičiavimais kainuos 1 trilijoną eurų, o tam, kad išlaikyti viena „pabėgėlį“ privalo dirbti ir mokėti mokesčius 12 vokiečių.

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą