2019-06-23

Pasaka apie raudono šungrybio rojų



Kažkada pasakų šalyje, prisiglaudusioje prie Baltijos jūros, gyveno raudonas šungrybis, labai labai raudonas, smirdantis stribais, KGB, marksizmu-leninizmu ir kolchozine ekonomika.

Pasikeitus šeimininkams, ši musmirė susmirdo sorošiniu globalizmu ir neomarksizmu. Jos ir viso jos raganų rato dvokas buvo toks stiprus, kad iš tos šalelės išbėgo virš milijono gyventojų.

Šungrybiui sutręšus, pusiau debilus policininkas, pasodintas į tos pasakų šalies premjero kėdę, paskyrė jam 4 tarnus-baudžiauninkus ir liuks klasės automobilį, būrį apsauginių, kurie, it šunyčiai, saugos šį parazitinį šungrybį dieną naktį. Be to, šungrybiui paskirta 3700 eurų renta, 700 eurų pensija. Dar jis gaus 3900 eurų už savo šalies griovimą iš Briuselio.


Brangiausiai kainavęs šungrybis


Pasakų šalies šungrybio alga buvo didžiausia tarp kaimyninių valstybių - 9 515 eurų brutto. Latvijos ir Lenkijos pirmieji asmenys gauna po 5000 eurų, Estijos 6200 eurų. Jie turi už mūsų šungrybį 3 kartus mažiau kanceliarijose darbuotojų, 5 kartus mažiau patarėjų.


Už kokius nuopelnus visos šios karališkos privilegijos susmirdusiam šungrybiui? Matomai už tai, kad šis parazitinis grybas greičiausiai pasaulyje naikina savo tautą, kurioje, JTO duomenimis, iki šimtmečio pabaigos teliks 1,5 milijono gyventojų.

Moralė šios pasakos paprasta: arba mes išrausime ir išmesime lauk šituos šungrybius, arba labai greitai išmirsime jais apsivalgę.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą