2019-08-12

ES privalo perimti JAV iniciatyvą ir atsiriboti nuo veltėdžių iš Afrikos ir Azijos



Pirmadienį JAV administracija žengė svarbų žingsnį, kad sumažinti imigraciją asmenų, kurie tampa našta šalies socialinei sistemai.

Trampo administracija pirmadienį pranešė, kad imsis imigracijos apribojimo, neišduos „žalių kortų“ tiems imigrantams, kurie naudojasi Medicaid, gauna maisto talonus, apgyvendinimo vaučerius ir kitokią valstybės paramą.

Naujas federalinis įstatymas reikalauja, kad siekiantys „žaliosios kortos“, įrodytų, kad jie nebus našta JAV. Naujos taisyklės numato visą sąrašą programų, kurios gali „diskvalifikuoti“ migrantą. Prie jų priskiriamos: švietimas, šeimos pajamos, sveikatos būklė ir kt.


Naujos taisyklės skirtos apriboti legaliai imigracijai, siekiant didesnį dėmesį skirti migrantų profesiniam pasirengimui, o ne šeimų susijungimui. Taisyklės įsigalios spalio vidury. Jos neliečia Amerikos piliečių, net tuo atveju, jei tarp jų giminių yra imigrantai, kurių atžvilgiu veikia šie reikalavimai.

Pilietybės ir imigracijos tarnybos vadovas Kenneth Cuccinelli pareiškė, kad imigracijos taisyklių pakeitimas atitinka prezidento migracinei dienotvarkei.

„Mes norime matyti žmones, atvykstančius į šią šalį, kurie sugeba apsirūpinti patys“, - pasakė Cucinelli.

Vidutiniškai 544 000 žmonių kasmet prašo „žalių kortų“. Maždaug 382 000 iš jų palies naujos taisyklės.

Trampo administracija ėmė riboti ir asmenų, kuriems suteikiamas prieglobstis, skaičių.

„Siekiant apsaugoti išmokas Amerikos piliečiams, imigrantai privalo būti finansiškai savarankiški“, – pasakė Trampas.

JAV prezidento išmintinga migracijos politika turėtų priversti įjungti smegenis ir Briuselio biurokratus.

Nuo 2015 metų ES importuoja iš Afrikos ir Azijos milijonus nekvalifikuotų beraščių veltėdžių, kurie sėdi ant sprando ES gyventojams.

Vokietijoje turi dirbti 12 vokiečių, kad išlaikyti tokį vieną socialinį parazitą. Šiai valstybei pabėgėliai kainuos trilijoną eurų. Kiekvienas „pabėgėlis“ Vokietijai per savo gyvenimą kainuos 450000 eurų, atskaičius jo indėlį į šalies ekonomiką.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą