2019-11-23

ES kartu su „pabėgėliais“ įleido ir baisią Nigerijos mafiją, kuri sparčiai plinta Europoje




Prekyba žmonėmis, narkotikai ir prostitucija - tai Nigerijos mafijos verslas Italijoje, Vokietijoje, Švedijoje ir kitose ES valstybėse.

Portale Welt Christian Putsch reiškia nuomonę, kad Nigerijos mafija plėtoja savo naviko metastazių tinklą Europoje.

Vokietijos Federalinės žvalgybos BND tyrimas parodė, kad Nigerijos mafija mėgina „įsisavinti“ šios šalies teritoriją. Nigeriečių aktyvus persikėlimas iš Italijos į Vokietiją, gali sukelti nekontroliuojamą didėjimą „ypatingai pavojingų, aktyviai veikiančių nigeriečių organizuoto nusikalstamumo struktūrų.“

Federalinės migracijos tarnybos Bamf duomenimis, 2018 metais virš 10 tūkstančių nigeriečių pasiprašė Vokietijoje prieglobsčio. Tai 30% daugiau, negu prieš metus. Daugiausiai jie atvyksta iš Italijos, kur jų yra 100 tūkstančių. Ten įsitvirtino tokios Nigerijos kriminalinės struktūros, kaip Supreme Eiye Confraternity arba Black Axeу.

Tarptautinės migracijos organizacijos (IOM) duomenimis, 80% visų Nigerijos moterų, patenkančių į Europą, yra sekso mafijos aukos. Jų prievartai naudojama vudu. Virš 90% gaujų į Europą siunčiamų moterų yra iš miesto Benin-siti, Nigerijos pietuose. XV amžiuje čia buvo prekybos vergais centras.



Savo aukoms mafija parūpina padirbtus dokumentus ir sausumos keliais veža į Libiją. Iš čia laivais perkelia į Italija arba lėktuvais į Turkiją. Per Apeninus arba Balkanus jos patenka į Vokietiją. Ši kelionė kainuoja iki 60 tūkstančių eurų. Moterys priverstos atidirbinėti ES bordeliuose.

Vokietijos žvalgybos duomenimis, Nigerijos prekeiviai savo klientus vis dažniau veža lėktuvais. Nelegalus jie aprūpina dokumentais jų giminių, jau gyvenančių Europoje. Padirba foto nuotraukas, arba tiesiog parenka panašius žmones.

Germania portalo publikacijoje aprašoma jauna prostitutė iš Nigerijos. Jai 20 metų. Vokiškai ji moka vieną frazę: „Sveikas mielasis! Nori atsipalaiduoti? 30 eurų už 20 minučių“.

Merginą į Europą atvežė Nigerijos mafijos nariai. Iš pradžių ją ėmė eksploatuoti kaip sekso vergę bordelyje, kol jos neišlaisvino Vokietijos policija. Ši moteris, kaip ir kitos, svajojo gyventi Europoje. Kontrabandistai jai žadėjo, kad ji bus valytoja ar auklė. Moteris užsiregistravo vietinėje karate komandoje, buvo padaryta jai viza į Prancūzijoje vykstančias varžybas.

Vokietijos policijos duomenimis, Nigerijos mafiją naudoja savo tikslams į šią šalį atvykstančius migrantus. 2017 metais Vokietijoje buvo 16 nigeriečių nusikaltėlių grupuočių. 2016 metai buvo 8. Augimas 130%!

Košmaras Italijoje

Italijos provincijoje Kastel-Volturno gyvena 25000 žmonių: du trečdaliai iš jų – imigrantai iš Afrikos. Italijos vyriausybė nekontroliuoja šio miesto. Visa valdžia yra Nigerijos mafijos rankose. Miestas Kastel-Volturno šiandien yra Europos narkotikų apyvartos centras.

Žinoma, kad žmonės, kurie nori patekti į Nigerijos mafiją, praeina kelis žiaurius išbandymus. Juos muša bizūnais ir pagaliais, palieka be maisto ir vandens.



Annette Langer portale Spiegal rašo, kad pietų Italijos mieste Castel Volturno Nigerijos gaujos kontroliuoja prostituciją.

Moterys apsvaiginamos alkoholiu ir marihuona, kuomet atsipeikėja privalo aptarnauti klientus. Taip nutiko Isoke. „Aš neturėjau asmens pažymėjimo, nei pinigų, nei vietos, kur galėčiau pabėgti. Aš bijojau policijos, žinojau tik vieną frazę itališkai ir teko apmokėti įsiskolinimą už kelionę – 30000 eurų, “ - parašė ji.

Daugelis moterų, kurios priverstos užsiiminėti prostitucija, neraštingos, jos niekada nelankė mokyklos ir net nemoka skaičiuoti.

O čia dar dvasios. Vudu-galinga moterų kontrolės priemonė. Fotografas Alessio Paduano fotografavęs sekso verges, pasakojo, kad moteris gąsdinamos gąsdinamos ligomis ir prakeikimais ne tik jų, bet ir giminių, įvairiausiomis katastrofomis. Poveikis į psichiką toks stiprus, kad nedaugelis sekso vergių ryžtasi kreiptis į policiją.

Net jeigu sekso vergėms pavyksta suderinti išpirką su suteneriu, kuri gali siekti 60000 eurų, pabėgti iš šios terpės yra iliuzija. Moterys bando gauti normalų darbą, bet nesėkmingai, dėl to, kad neturi išsilavinimo ir dėl blogos padėties Italijos darbo rinkoje. „Beveik visos sugrįžta į prostituciją“, -sako fotografas. Vienintelė karjera – viešnamis ir „madam“, kuri vadovauja viešnamiui ir be sekso yra maistas ir pramogos.

Nigerijos valdžia žino šią problemą. Buvo vilčių baigti prekybą žmonėmis, ką pažadėjo jų dvasinis lyderis EwerwII 2018 metais, pagal kurį moterys iš Nigerijos neturi būti vežamos į Europą ir seksualiai eksploatuojamos. Jis uždraudė vudu, tačiau sekso verslas ir toliau klesti.

Nigeriečiai turi komoros leidimą. Kaip minėta, iš 25 000 Castel Volturno gyventojų, du trečdaliai iš jų yra imigrantai. Šis pakrantės miestas dabar yra vadinamas „Nigerijos mafijos epicentru“.

Italijos mafija investuoja į legalias ekonomikos sritis, ten išplauna savo milijardus, todėl gatvės nusikalstamumo srityje atsirado laisva niša, kurią užėmė Afrikos nusikaltėliai.

Kovos su mafija agentūros DIA duomenimis, teritoriją ir toliau kontroliuoja kartelis "Casalesi", jungiantis kelias mafijozių šeimas.

Italijos darbo ministerijos duomenimis, šalyje yra 105000 nigeriečių. Dauguma vyrai. Perlaidos į Nigeriją nuo 2016 metų padvigubėjo ir šiuo metu sudaro 75 milijonus eurų, sakoma DIA ataskaitoje. Nigerijos mafija klesti ir Vokietijoje. Jos ir šioje šalyje pasižymi „išskirtiniu žiaurumu“.



Pamela buvo dar gyva, kai nigeriečiai ėmė ją mėsinėti


Il Giornale aprašė apie kraupias nepilnametės italų mergaitės Pamelos Mastropietro nužudymo aplinkybes. Pamela buvo dar gyva, kai žmogėdros iš Nigerijos pradėjo pjaustyti į gabalus jos kūną. Ši istorija lėmė 2018 metų Italijos parlamento rinkimų baigtį.

2018 metų vasario pradžioje Italijos Marce regiono Pollencos apylinkėje buvo rasti du lagaminai, o juose į 20 gabalų sukapotas sausio 29 dieną dingusios 18 - metės Pamela Mastropietro kūnas. Tyrėjai gavo vaizdo įrašą, kuriame matoma, kad netoli nuo Maceratos miesto vaistinės paskui ją seka afrikietis. Jį sulaikė. Tai buvo nelegaliai Italijoje gyvenantis Nigerijos pilietis.

„Prokuroras Giovanni Giorgio deda tašką“, - buvo rašoma dienraštyje Il Giornale. „Byloje trys įtariamieji“, - pasakė prokuroras. Jo žodžiais, visi trys nigeriečiai, visiems pateikti įtarimai 18 - metės nužudymu, išprievartavimu sunkinančiomis aplinkybėmis, įkalčių slėpimu.

Visos tyrimo versijos bylojo, kad trys nusikaltėliai merginą nužudė sausio 30 dieną. Bute trečiame aukšte mergina buvo sukapota. Čia rasti jos kruvini daiktai ir peilis. Nusikaltėlių vardai: Innocent Oseghale, 28 metų, Lucky Desmond, 22, ir Awelima Lucky, 27. Pastarieji du, kaltinami narkotikų prekyba (heroinas ir marihuana).

Tarp dviejuose lagaminuose buvusių sukapotų mergaitės kūno dalių nebuvo kai kurių jos organų, kuriuos suėdė nigeriečiai. Italų kriminalisto, chirurgo, psichiatro Alessandro Meluzzi žodžiais, Nigerijos mafija yra žiauriausia pasaulyje, ji dabar kolonizuoja Italiją. „Tai, ką mes matėme Pamelos atveju Nigerijos mafija sistematiškai daro Nigerijoje ir kitose vietose“, - pasakė Meluzzi. „Tai įprasta, kad auka būtų sukapota į gabalus, o kai kurios kūno dalys suėdamos.“

Meluzzi nebuvo nustebintas, kad truko jaunos moters širdies. Apie Afrikos žmogėdras jis pasakė, kad Siera Leonėje vaikai-kareiviai ėda žmonių širdis. Tai yra pašventimo ritualas priduodantis vyriškumo. „Pas Nigerijos mafiją ritualinė žmogėdrystė, tai ne išimtis, o taisyklė. Tai jiems normalu, bet čia niekas apie tai nekalba, bijodami kaltinimų rasizmu. Mums teks prie to priprasti, tai tik aisbergo viršūnė.“ - pasakė ekspertas.

Apie tai 2019 metų kovo 6 dieną papasakojo prisiekusiesiems antrojo Pamelos Matropietro nužudymo bylos klausymo metu Macerata miesto teisme Vincezo Marino, liudininkas kaltinimo prieš nigerietį Oseghale. Nigeriečiai, jo žodžiais, Pamelą išprievartavo, papjovė ir gyvą išmėsinėjo.

Liudininkas apie Pamelos nužudymo aplinkybes sužinojo Askoli kalėjime. Apkvaišinę narkotikais, nigeriečiai išprievartavo Pamela, o po lytinio akto, kai ši norėjo vykti namo, peiliu smogė jai į kepenis, mergina nukrito ant žemės. Pamanęs, kad Pamela mirusi, Oseghale ją ėmė ketvirčiuoti nuo pėdos. Mergina ėmė judėti ir dejuoti, tuomet žudikas jai smogė peiliu dar kartą. Teisme žudikas pasakojo, kad Pamelos kūno gabalus sudėjo į šaldytuvą, o kas netilpo sudėjo į du lagaminus ir iškvietė taksi.

Baisiausia Nigerijos žmogėdrų mafija yra „Black Ax“, kurios nariai nužudė Pamelą. Dabar ši okultinė Nigerijos mafija paplito Švedijoje. Jie užsiima prekyba žmonėmis, narkotikų prekyba, sukčiavimais, kankinimais prostitučių, naudojant keistus okultinius ritualus, vudu, juodąją magiją, kad palaužti jų valią. Tai tarptautinė nusikaltėlių organizacija, valdoma iš Nigerijos. Ji įsitvirtino Stokholme, Gioteborge, Malmė, o pastaruoju metu ima įsitvirtinti Upsaloje.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą