2019-11-20

Europa įžengė į akmens amžių: kas pjauną vyr.gydytoją, o kas parduotuvėje savo žmoną


2015 metai buvo Europai lemtingi. Kontinentas įžengė į viduramžius, o gal ir į akmens amžių. Norma tapo žmones kapoti kirviais, kalavijais. Baisiausia tai, kad imta pjauti gydytojus, kunigus, savo žmonas. Ką jau kalbėti apie išprievartavimų epidemiją, iš Afrikos atėjusį kanibalizmą. Baisiausia tai, kad kartu su „pabėgėliais“ iš Afrikos ir Azijos atėjus akmens amžiaus papročiams, įstatymai liko tokie, kokie buvo iki šio laukinio vandalizmo tvano. Jie netinka viduramžiams, akmens amžiui. Čia turi būti importinius papročius atitinkantys įstatymai ir bausmės: galvos kapojimas kirviu, ketvirčiavimas, korimas. Galimi ir „humaniški“ metodai. Tiek išrasta visokių nuodų...



Berlyne papjautas ligoninės vyr.gydytojas

Berlyno gyventojas Gregor S. (57), lapkričio 19 dieną papjovė buvusio Vokietijos prezidento sūnų, medicinos profesorių Fricą von Veizekerį (Fritz von Weizsäcker).

Profesoriaus paskaita, skirta kepenų ligoms, prasidėjo antradienį 18 valandą. Jai pasibaigus, kai lektorius kalbėjosi su klausytojais, prie jo prišoko Gregor S., parvertė ant žemės ir papjovė. Auditorijoje buvo apie 20 klausytojų ir persirengęs policininkas (33), kuris bandė užkirsti kelią žmogžudystei, bet buvo sunkiai sužeistas.
Manoma, kad žmogžudystės motyvas buvo neapykanta daktarui. Trečiadienį vakare teisėjas spręs ar žmogžudys bus patalpintas į psichiatrinę ligoninę, ar į tardymo izoliatorių.

Nusikaltėlis kilęs iš Berlyno. Buvo atlikta jo buto krata. Policijos duomenimis, bute nieko nerasta.

Fricas von Veiczekeris buvo vidaus medicinos ir gasteroenterologijos specialistas. Nuo 2005 metų jis buvo vyriausiu gydytoju privačioje klinikoje Charlottenburge.

Žuvusiojo tėvas Richardas fon Vaiczekeris 1984-1991 metais buvo Vokietijos prezidentu ir suvaidino svarbią rolę sujungiant abi Vokietijas.



Bolonijos (Italija) provincijos Castenaso prekybos centre marokietis papjovė savo žmoną ir nusižudė

Il Giornale pranešė apie kraupų įvykį. Marokietis (29) užpuolė žmoną su virtuviniu peiliu prekybos centre, o paskui pats šoko po pravažiuojančiu traukiniu. Marokietis susitiko su savo buvusia žmona itale, su kuria jau nebegyveno. Vyko audringas pokalbis, kurio metu marokietis išsitraukė virtuvinį peilį ir papjovė moterį. Moteris numirė vietoje.

Il Giornale pažymi, kad 2018 metais Italijoje buvo nužudytos 142 moterys. Tai pats didžiausias užfiksuotas moterų nužudymų skaičius. 2017 metais buvo 141 nužudytosios. 

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą