2019-11-01

Kruvina helovino savaitė Vakarų Europoje (nusikaltimų apžvalga)


Vokietijoje artėjantis helovinas pažymėtas ne tik baisiais atbėgėlių nusikaltimais, kai afganas kirviu gatvėje sukapojo savo žmoną, afrikiečių narkodileriai Berlyne po traukiniu nustumė iranietį. Atėjūnai heloviną Europoje rengia kiekvieną dieną, aš čia surinkau tik keletą iš jų per pastarąją savaitę padarytų nusikaltimų.

Spalio 31 dieną Hesene, pabėgėlių prieglaudoje, prieglobsčio prašytojas iš Afganistano Džamalis Šedžae (36) subadė su peiliu savo žmoną (29) ir uošvę (60). Moterys gydomos ligoninėje.



Spalio 31 dieną Prieglobsčio prašytojas iš Ganos Miuenheime (Šiaurės Reinas-Vestfalija) grasino nusižudyti su peiliu dėl jam sumažintos pašalpos. Tai buvo padaryta, nes jis atsisakė bendradarbiauti su migracijos tarnyba.

Spalio 28 d. Groningene (Olandija) pabėgėlis su peiliu papjovė du kino teatrą valančius darbuotojus. Nužudytas 56 metų vyras ir jo 55 metų žmona. Įtariamasis - „pabėgėlis“ (33) iš Afganistano. Jį užfiksavo filmavimo kameros. Nusikaltėlis sulaikytas benzino kolonėlėje. Sulaikymo metu jis išsitraukė peilį, tuomet policininkas jam šovė į koją. Jis gydomas ligoninėje.

Spalio 29 d. Miunchene „pabėgėlis“ su peiliu užpuolė policininką. Šeši policininkai atvyko paimti deportuojamą nigerietį (37). Šis smogė vienam policininkui peiliu. Nigerietis į Vokietiją atvyko 2014 metais. Nuo tada gyveno Miunchene. Prašymas suteikti prieglobstį buvo atmestas 2018 metų spalį. Valdžia jau metai nepajėgia jo deportuoti. Jam pateikti įtarimai dėl pasikėsinimo nužudyti.

Spalio 29 d. Hamburgo teismo rūmuose  "pabėgėlis" užpuolė ir su peiliu sužeidė žmogų. Liudininkai aprašo nusikaltėlį kaip aukštą tamsiaodį. Mieste vyko jo gaudymo operacija, buvo naudojamas sraigtasparnis. Policija įvedė autobusų ir traukinių stočių kontrolę.



Paryžius jau ne meilės, o atėjūnų nusikaltimų miestas

Sparčiai auga nusikaltimų skaičius Paryžiuje. Nuo šių metų Paryžiaus regione įvyko 35000 užpuolimų. Išsiskiria 4 Paryžiaus apylinkė, kur sparčiausiai daugėja apiplėšimų, Šiais metais jų užregistruota jų 487. 1-je apylinkėje, kur yra Luvras, nusikaltimų padaugėjo 40 procentų. Paryžiuje kiekvieną dieną padaroma po 650 nusikaltimų, surištų su turto nuostoliais. 4-je apylinkėje tokių nusikaltimų padaugėjo 31%. 18-to rajono, gausiai apgyvendinto atėjūnais, restorano savininkas pasakė, kad uždaro savo restoraną, nes pavargo. „Ką aš darau, kai peiliai skraido aplink klientus? Kai jie valgo terasoje už dviejų metrų nuo prekeivių narkotikais?“ - pasakė jis.



Baisiausia Nigerijos žmogėdrų mafija „Black Ax“

Prieš kelis metus Nigerijos mafijos atstovai nužudė italų mergaitę Pamelą. Ją dar gyvą šie žmogėdros išmėsinėjo ir suėdė kai kuriuos jos organus. Dabar ši okultinė Nigerijos mafija paplito Švedijoje. Jie užsiima prekyba žmonėmis, narkotikų prekyba, sukčiavimais, kankinimais prostitučių, naudojant keistus okultinius ritualus, vudu, juodąją magiją, kad palaužti jų valią. Tai tarptautinė nusikaltėlių organizacija, valdoma iš Nigerijos. Ji įsitvirtino Stokholme, Gioteborge, Malmė, o pastaruoju metu ima įsitvirtinti Upsaloje.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą