2019-12-09

Lenkijos Teisinės kultūros institutas „Ordo iuris“ reiškia nerimą, dėl Helena Dalli paskyrimo komisare lygybės klausimams


Lenkijos Teisinės kultūros institutas „Ordo iuris“ primena, kad Europos parlamentas komisare lygybės klausimais patvirtino Maltos atstovę Helena Dalli, kuri yra atvira feministė, abortų, genderinės ideologijos ir LGBT šalininkė.

Šį postą ponia Dalli paskirta ne atsitiktinai. Kelią į Europos komisiją ji prasiskynė „ypač šlykščiais pakeitimais Maltos įstatymuose, kuriuos ji prastūmė nepaisant daugumos gyventojų pasipriešinimo“.

Jos iniciatyva buvo įteisintos homoseksualistų santuokos, lyties keitimas be medicinos įsikišimo. Jos pastangų dėka Malta pirmoji Europoje įvedė konversinio homoseksualistų gydymo draudimą. LGBT+ tarptautinė asociacija Maltą įvardino „geriausia pasaulio LGBT+ teisių valstybe“.

Dabar Helena Dalli yra atsakinga už lygybės politiką visoje ES. Ordo iuris nuomone, tai labai pavojingi planai

Naujoji komisarė žada palaikyti seksualines ir reproduktyvines teises, kas reiškia vaikus žudančių abortų skatinimą, pritarimą LGBT aktyvistų reikalavimams. Komisarė paskelbė, kad ketina kištis į mokymo programas, diegti seksualumo ideologiją ir lytinį švietimą pagal PSO standartus.

Primenama, kad šitie standartai verčia 4-metes mergaites masturbuotis, o 9-metes atlikti pirmus sekso ir orgazmo bandymus!

Tai kelia grėsmę mūsų vaikų nekaltybei, rašoma Ordo iuris pranešime, nes šios rekomendacijos pristabdytos Lenkijoje, bet atėjus naujai komisarei, spaudimas gali sustiprėti.

Vertimas pritarti Stambulo konvencijai

Reiškiamas nerimas, kad Stambulo konvencija bus primesta visai ES. Daug šalių, tarp jų Čekija, Slovakija, Vengrija, Bulgarija, Lietuva ir Latvija nepriėmė šios žalingos konvencijos. Naujoji komisarė ketina palaužti šį pasipriešinimą.

Ordo luris nuomone, Helena Dalli paskyrimas komisare lygybės klausimams yra rimta grėsmė Lenkijai ir kitoms ES valstybėms, todėl būtina nedelsiant reaguoti į bet kokius bandymus primesti kairįjį feminizmą ir LGBT ideologiją.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą