2020-01-19

Šiukšlė ir šiukšlės



2018 metais Prancūzijoje valdžia kuro kainas pakėlė keliais procentais, ir protestai netyla jau treti metai. Vilniaus savivaldybė šiukšlių išvežimo kainas pakėlė 70%, bet vilniečiai tyli. Elektra pabrango nuo 0,13 iki 0,149 LT už kilovatvalandę, t.y. 12,31 procentais, o mes tylime!

Elektros kainos kėlimas – mūsų valdžios beprotiškos užsienio ir vidaus ekonominės politikos pasekmė. O ką galima pasakyti apie vos ne dvigubai išaugusias šiukšlių išvežimo ir utilizavimo kainas sostinėje?

Aš manau, kad 70% pabrangęs šiukšlių tvarkymas Vilniuje yra įžūli vagystė ir vilniečių apiplėšimas. Įrengus naujas šiukšliadėžes tvarka mieste nepagerėjo. Kiekvieną savaitę tas pats vaizdas – kalnai vėjo ir varnų nešiojamų šiukšlių.



Tokią sceną (žiūr. nuotrauką) aš kiekvieną savaitę stebiu Vilniaus Antakalnio mikrorajone, Petro Vileišio gatvėje, greta namo Nr.16. Skaudžiausia tai, kad mėtosi rūšiuotos šiukšlės: miestiečiai tvarkingai rūšiuoja šiukšles, o savivaldybės vagys ir bepročiai nesugeba organizuoti jų išvežimo.

Už šiukšlių tvarkymą mokame 70% brangiau ! Vilnius, Žimūnų 25 namo kiemas, sausio 20 diena, 11 valanda!


Kodėl taip yra?

Aš manau, kad priežastis antisanitarijos ir chaoso Vilniuje yra tai, kad miestui vadovauja vagis ir idiotas. Jis moka dergti ant lietuvių tautos didvyrių, moka draskyti atminimo lentas, keisti gatvių pavadinimus, moka boikotuoti Vyties paminklo įrengimą Lukiškių aikštėje, organizuoti mokytojos A.Astrauskės sumušimą, kai ši mosavo Valstybės vėliava. Bet labiausiai Šimašius moka apvaginėti vilniečius.

Girdėjau savo kaimynus Vilniau merą vadinant „šiukšle“, kuri niekada nesusitvarkys su šiukšlėmis. Aš pritariu savo kaimynams, nes kiekvieną dieną matau to įrodymus.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą