2020-12-25

Kun. maj. Alfonsas Bulotas. Negimusio Angelo balsas - „bus naujas dangus ir nauja žemė kur gyvens teisybė“ Pagal Šventą Raštą

 



Pasirodo, kad dar nepasibaigus pasaulinio gripo epidemijos laikui, netrūko ne tik JAV, bet ir Lietuvoje galvotrūkčiais darančių skubotus rinkimus. Anie buvo negeri. Mums „pavyko.“ Jungtinės Karalystės piliečius paskelbėm „raupsuotais“. Vis daugiau pavojingų „inovacijų“ faktų. Kas toliau, inovacijų ministrai? „Smėlio“ mergaitės ir berniukai Lietuvoje užsimanė kanapių ir kitų narkotikų. ES direktyvos pagrasino: „NU,NU!

Niekada istorijoje nebuvo mėgiami pranašai. Jie žudomi. Paskutinė - pasaulinio masto neaiškaus gripo epidemija, Kinijos gydytojo buvo pastebėta prieš du metus. Pasirodžius jo informacijai žiniasklaidoje, gydytojas buvo rastas negyvas (pagal žiniasklaidos pateikiamus straipsnius). Rusų genetikas, tyręs vakciną ir suradęs būdą, kuris veikia 4 kartus ilgiau už kitas kuriamas vakcinas – nužudomas (pagal žiniasklaidos straipsnius). Asmenys, susirūpinę dėl faktų apie virusą tikrumo, diskutuojantys dėl pateiktų abejotinų argumentų (skiepų pasekmės įvairaus amžiaus piliečiams), yra šmeižiami.



Džiugu, kad atsiranda vis daugiau tikrų faktų ir įrodymų dėl sveikatai kenkiančių inovacijų. Viena iš jų - G5 ryšys. Rašiau „Laisvame laikraštyje“, kaip specialistas, savo ir mano mirusių draugų vardu, ir turėdamas patirtį, ką reiškia aukšto dažnio spinduliuotė. Ačiū, kad pasisako medikai, turintys tvirtų argumentų prieš kenksmingą spinduliuotę, kaip „Laisvame Laikraštyje“ gerb. Doc. Rasos Jančiauskienės pasisakymas „Onkologų duomenys apie elektromagnetinės spinduliuotės poveikį sveikatai.“

Kalbame per mažai, rašoma straipsnyje. Politikai, kuriuos mes renkame, toliau su savo rinkėjais elgiasi kaip su Varėnos ar Labanoro miškais – po mūsų kad ir tvanas. Noriu priminti seną JAV indėnų posakį: „Su paskutinio medžio iškirtimu, jūs pamatysite, kad pinigai nevalgomi.“ Kaip Biblinio teisiojo Nojaus laikais, visi juokėsi iš jo, kad jis statosi laivą ant smėlio, šiandieną mokslininkai atgaivina detales kaip tai įvyko, nes Tvanas buvo. Filmas „Žvilgsnis į praeitį.“

Pasaulio galingųjų, biologinė evoliucinė biomasė pasodinta ant adatų.

Susitikimuose su Klausu Schwabu, aptariant jo knygą „COVID-19: Didžioji perkrova“, į skaitytojų klausimą „Kada baigsis karantinas?“, jis atsakė – „Niekada.“ Tikslingai „sulaužėme“ pasaulį, kad kelio atgal, kaip buvo, nėra. Šios pandemijos akivaizdoje, kaip ir viruso RNR, mutuoja ir pasaulio ekonomika. Jis pasirodė laiku, pagal Kanados ministro pasisakymą, pertvarkant ekonomiką.

Lietuvoje stabdomi didieji prekybų gigantai. Net kaimiečiai jau perka maistą parduotuvėse ir naminės kepamos duonos ar pyrago svaiginančio aromato prieš Šventas Kalėdas kaime jau nepajausi. Ten dažniau „Lukoil“ kolonėlių benzino kvapas. Taip vadinamai perkrovai dar galite valandas pastovėti prie mažų parduotuvėlių. Kristaus gimimo šventę - Šventas Kalėdas, jos Liturgiją švęskime per televiziją kaip „Teletabiai“. Eilę metų Lietuvos televizijos profesionalai teikė žiūrovams tokią „Teletabių“ serialų kultūrinę perkrovą. Dabar televizijos ekranas tapo „altoriumi“, o kaip vadovautis Romos katalikų bažnyčios kanonais pasako politikai, be priekaištų tai pertransliuojant e-mailais Kurijos (Bažnytinės institucijos).

Kiekvieną beveik dieną būnu ten kur jau medikai nebegali padėti ir skaudu išgirsti iš dienraščio „Lietuvos rytas“ motinos skundą kaip ir kunigas (neparašyta kokios tikybos) atsisakė palydėti mirusį, kai sužinojo, kokia mirties priežastis. Romos katalikų kunigai ėjo ir eina pas raupsuotuosius ir Afrikoje Ebolos virusu sergančius lanko vyskupai. (Afrikos jaunuoliai, matydami kunigo pasišventimą tarnauti, o ne religines „paslaugas teikti“, kaip kai kas Europoje, skatina pašaukimus į kunigystę. Vien Tanzanijoje penkios kunigų seminarijos jau nesutalpina norinčių tarnauti savo tikintiems). Einama ir pas sunkia tuberkulioze sergančius ligonius Lietuvoje, ar dabar sergančius COVID-19. Kai kunigas, pasilenkęs prie sunkiai segančio tuberkulioze ligonio, teikia jam ligonio sakramentą, staigiai pakilęs ligonis gali pradėti smaugti kunigą. Tokia yra pastebėta kai kurių ligonių ligos reakcija – pavydas gyvenimo, kad jis turi išeit amžinybėn. Arba, nenusigąsti jeigu ligonis staigiai sugriebs už rankos. Padėk jam atsisveikinti su gyvenimu. Tokį paaiškinimą aš gavau iš gydytojo, lankydamas dispanseryje sunkia forma sergančius ligonius. Šią pastoracinę sielovadinę praktiką vykdžiau daugelį metų. Apie ją aš pasakodavau savo studentams Kauno kunigų seminarijoje, kuri dabar, manau, sąlygojama globalizmo neatsparumui, po truputį uždaroma.

Tarnaujame ir laikomės saugumo, kaip ir nuo šio pasaulinio viruso. Matau ir girdžiu mirusių artimųjų pasakojimus apie šių dienų situaciją, ne iš žiniasklaidos ar medikų dokumentų. Tad, politikai, nekurkite ir nepasirašinėkite į sunkias gyvenimo sąlygas patekusiai Lietuvai neapsvarstytų, dar, manau, sunkesnių represinio elgesio įstatymų prieš savus piliečius.

Taip. Gyvybė svarbiausia. Bet kokia forma? Kodėl nė vienas prezidentūros patarėjas ar specialistas nedalyvauja Sausio 13 laisvės gynėjo signataro Z. Vaišvilos spaudos konferencijose? Kodėl nedalyvauja KAM atstovas, kariuomenės su visuomene ryšių atstovas (tai labai svarbus asmuo), karo kapelionas, prezidentūros atstovas ir argumentuotai nepasako, kad šis, dar nuo Sausio 13 Aukščiausios Tarybos barikadų laikų už tiesą Lietuvoje besikaunantis signataras, ir kiti dalyvaujantys konferencijoje asmenys yra „melagiai“?



Važiavau iš tarnybos vėlai vakare, prie įvažiavimo į miestą dokumentus tikrino pareigūnai: jauna policininkė, karys savanoris, dar daugiau policijos pareigūnų. Pagalvojau, kokių galų jie čia stovi? Mūsų senoliai sakydavo, kad reikia Lietuvai vieno šlubo vokiečio ir bus tvarka. Dabar dar didesnė netvarka pačioje Vokietijoje, kur emigrantai dienos metu pjausto vokiečius, o jų vyskupai tuokia vyrą su vyru.

Lietuvos miesteliuose buvo po viena milicijos įgaliotinį. Jis buvo autoritetas. Pavyzdys. Ano meto milicininkas paėmė iš girtuoklio butelį degtinės, sumokėjo jam pinigus ir liepė eiti auklėjimui pas žmoną, o ne į milicijos nuovadą. Pats nunešė butelį į parduotuvę ir grąžino. Kas atsitiko, kad jau pareigūnui reikia pareigūno, o anam dar pareigūno? Kaip dabartiniuose teismuose liudininkui reikia liudininko, kad jis liudininkas? Absurdas.

Buvo vėlu ir pagalvojau ar bus laiko šiems pareigūnams pabendrauti su šeima, ir vėlų metą eiti belstis į uždarytą bažnyčią KALĖDAIČIO – plotkelės. Man rūpėjo, nes kai kurie asmenys tik paskutinę minutę prisimena bažnyčią ir negirdi jos kvietimo ir skelbimų. Pasiūliau jaunai pareigūnei, gražiai, steriliai, kaip Šventų Kalėdų dovaną – Kalėdaitį, kaip mūsų visų bendrystės ir Kristaus gimimo metinių paminėjimą. Gal ji neturi laisvo laiko dėl tarnybos jį įsigyti? Ji atsisakė. Taip. Statutas. Ji pareigose.

Važiuodamas galvojau, kaip tada KAM kabinetuose ir štabo kabinetuose savo tarnystės metu padovanodavau tūkstančius kalėdaičių ir girdėdavau padėką: „kaip gerai kapelione. Mes tarnyboje ir nėra mums laiko nueiti į bažnyčią. Kaip gerai. Ačiū“. Tarp anų, dar Sausio 13 dvasia gyvenysių, ir naujos kartos pareigūnų, vėlai kelyke mano sutiktų, saugančių mus nuo pasaulinio viruso, didelis skirtumas. Tai naujos kartos kita tarnyba. Ar jie išgirs „Tylią naktį“ angelų giesmę, ar jie supras, kad reikia ne represinių įstatymų, o meilės įstatymo, nes Dievas yra meilė?

Tad tiems, kuriems virusas užvėrė šventę tik daiktų Kalėdoms, ir tiems, kurie neišgirsite dieviškų angelų balso bei pasakojimų, kad Kūčių vidurnaktį gyvuliai kalba žmonių balsais, ir kai viso pasaulio žmonija per Šventas Kalėdas pasodinta ant adatos, labai labai linkiu paklausyti ant Lietuvos besileidžiančio dar negimusio Angelo balso.

Pagarbiai,  kun. Alfonsas Bulotas



P.S. Vakcina „Pfizer“ buvo išbandyta naudojant liūdnai pagarsėjusią HEK 293 ląstelių liniją, gautą iš sveiko kūdikio inksto audinio, kurį 1970 m Nyderlanduose nužudė abortininkai. Vakcinoje taip pat naudojama mRNR technologija, kuri buvo tiriama nuo 1990 m, tačiau niekada nebuvo patvirtinta net gyvūnams. Bažnyčios mokymas skelbia, kad per Krikšto Sakramentą, kūdikis tampa Dievo vaiku, o kūdikiui gimus jis gauna globėją Angelą sargą. Tad nužudant kūdikį buvo nužudytas ir jo negimusio Angelo balsas. Jūs, kurie naudositės šia vakcina saugodami savo gyvybę, išgirskite šio nužudyto kūdikio balsą. Vyskupas Antanzijus Šneideris: „verčiau pateksiu į kalėjimą nei pasiduosiu vakcinacijai. Vatikane vakcinacija nebus privaloma. (pagal glioria.tv)





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą