2021-01-08

Du Norvegijos senelių namų gyventojai ir JAV gydytojas mirė po vakcinacijos Pfize-BioNTech vakcina

 


JAV portalas Zerohedge.com pažymi, kad Europoje tapo dažnesni mirties atvejai pacientų, kurie nesenai gavo pirmą dozę vakcinos nuo koronaviruso. Po pranešimo apie mirtį medicinos seselės iš Portugalijos, žvilgsniai nukrypo į Norvegiją, kur du senelių namų gyventojai mirė analogiškomis aplinkybėmis. Mirusieji buvo vieni iš pirmųjų šalyje, kurie buvo paskiepyti Pfizer-BioNTech.



Medicinos valdžia pareiškė, kad jie tirs šių mirčių aplinkybes, kad išsiaiškinti, ar vakcinos turėjo kokį tai sąryšį su mirtimis. Tyrimui vadovaus Norvegijos nacionalinis sveikatos apsaugos institutas.

„Mes turime įvertinti, ar yra vakcina priežastimi mirties, ar tai sutapimas, kad tai įvyko tuojau po vakcinacijos" – sakoma šios įstaigos pranešime spaudai.

Manoma, kad dėl garbaus senelių namų gyventojų amžiaus, jų mirtis, gali būti, nesurišta su vakcinacija. Kiekvieną savaitę Norvegijoje miršta apie 400 senelių namų gyventojų.

Daugybė pranešimų apie pašalines reakcijas po vakcinacijos ir su tuo susijusias mirtis pasaulyje sukelia susirūpinimą, rašoma portale Zerohedge.com. Izraelyje 100 žmonių buvo infekuoti po pirmos vakcinos dozės. Reakcijų nuo COVID-19 vakcinų, kaip teigia portalas, gali būti 50 kartų didesnis, negu nuo gripo vakcinos. Vakcinacija nuo COVID-19 Norvegijoje prasidėjo gruodžio 27 dieną.

Daily Mail pranešė, kad praėjus 16 dienų po vakcinacijos Pfizer-BioNTech vakcina JAV numirė 56 metų gydytojas dr. Gregory Michael. Indija sustabdė vakcinaciją Pfizer-BioNTech vakcina.

Sausio 4 dieną „Daily Mail“, pranešė, kad Portugalijos gydytoja Sonia Acevedo mirė, praėjus 48 valandoms po to, kai jai buvo suleista „Pfizer/BioNTech“ vakcinos nuo koronaviruso. Prieš naujuosius buvo pranešta apie dviejų izraeliečių ir šveicaro mirtis po vakcinacijos.

Kas per vakcina, kuri yra pavojinga žmonių gyvybėms, tačiau nėra gauta jokių patikimų duomenų apie jos naudą? Ar ne per didelė kaina, kurią mokame už šį placebo, klausia portalas Journalistenwatch.com? Gal todėl pusė Vokietijos gydytojų ir medicinos seserų atsisako vakcinuotis?






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą