2021-01-26

Įgyvendinamas Žako Attali atviras sąmokslas. "Medicinos pagalba kuriama nauja totalitarinės visuomenės forma". Prof.V.Katasonovas

 


Lengva žmogų supainioti su faktais, tačiau jei jis supranta tendencijas, jo nebegalima apgauti. Alenas Dalesas (Allen Welsh Dulles )

„Pandemija“, apie kurią buvo kalbėta 2020 metų pavasarį, nėra kažkas spontaniško. Tai iš anksto suplanuota operacija, kuria siekiama pasaulinio pertvarkymo vardan „pasaulinio elito“ („pasaulinės užkulisės“, „giluminės valstybės“) interesų. Faktų apie tai pakanka.

PSO vadovo vengimas skelbti 2020 metų kovo 11 d.„pandemiją“ ir tai, kas įvyko po to, gali sukelti skirtingų asociacijų; įskaitant 1933 metų vasario 27 d. Reichstago padegimą, po kurio Vokietija įvedė griežtą laisvių apribojimą ir pradėjo pasirengimą Antrajam pasauliniam karui.

Galima ir žaismingesnė asociacija, paskolinta iš Ilfo ir Petrovo romano „Aukso veršis“. Ten kalbama apie sudegintą „Varnų priemiestį“ - dviejų aukštų namą, skersgatvyje prie Juodosios jūros. „Varnų priemiestis“ sudegė ne atsitiktinai, taip buvo sugalvota. Namo gyventojai apdraudė būstą ir mantą nuo gaisro, o po to nekantriai laukė „draudiminio įvykio“ - gaisro. Šioje istorijoje svarbi buvusio rūmininko Mitričio figūra: jis pirmasis sugalvojo apdrausti turtą. O toliau suveikė bandos jausmas: visi gatvelės gyventojai pasekė buvusio rūmininko pavyzdžiu. Mitričius ir jo kaimynai vienas kitam nepasakojo apie savo lūkesčius, bet vieni kitus suprato be žodžių. „Varnų priemiestį“ padegė ir sudegino sargas. Sociologai tokius atvejus vadinas savaime įvykstančia prognoze.

„Pandemiją“ ir pasaulinį lock-down galima palyginti su globalaus masto gaisru. Daugelis spėlioja, kas „padegė“. Kas tas sargas? O mane, prisipažinsiu, daugiau domina kita: kas šioje istorijoje vaidino buvusį rūmininką Mitričą?



Ir štai mano versija: „Mitriču“ buvo Žakas Attali. Tai prancūzų ekonomistas, rašytojas ir politikos veikėjas. Gimė 1943 metais Alžyre. 1956 m. Žako šeima persikėlė į Paryžių. Tapo žinomu 1981 metais, kada tapo prezidento Fransua Miterano patarėju. 1991 metų balandį užėmė Europos rekonstrukcijos ir vystymo banko (ERVB) vadovo postą. Attali – vienas iš ginklų pardavimo Angolai („Angolageit“) bylos figūrantų. Masonas, kai kuriais duomenimis, iliuminatas.

Attali stipriai paveikė Prancūzijos prezidentą Emanuelį Makroną. Makrono veikloje, rašė Strateginės kultūros fondas 2017 metais, pastebimas „tikslus įtakos pėdsakas...nario Bilderbergo klubo ir fanatiško globalizacijos ideologo Žako Attali, kuriam vadovaujant Emanuelis Makronas apie metus (2007-2008) buvo Prancūzijos ekonomikos Komisijos pranešėjo padėjėju. Attali, išeivio iš Alžyro žydų-sefardų terpės, filosofija susiveda į tai, kad pinigų visagalybė – pati teisingiausia visuomeninė tvarka, o globalizacijos gimdoma „pasaulinių klajoklių“ gentis turi būti ryžtingai atkirsta nuo jų nacionalinių šaknų.“

Attali žino, kaip sužavėti spalvingais, sąmojingais apmąstymais, demonstruojant didelę erudiciją; būdamas istoriškai nepretenzingu, jis gali daryti hipnotizuojančią įtaką auditorijai.

Kažkuo Atali primena ne tik „Mitričą“, bet ir Herbertą Velsą – žmogų, kuris priklauso britiškai intelektualinei elitai ir buvo užsiėmęs netobulo pasaulio atstatymu anglosaksų elito interesais. Savo idėjas apie tai, kokiu turi būti „šiuolaikinis“ pasaulis ir kaip prie to artėti, jis išdėstė viešai. Ryškiu pavyzdžiu šio susirūpinimo yra Velso veikalas „Atviras suokalbis“ (pirmas leidimas – 1928 metais). Štai ir Žakas Attali, būdamas aukšto laipsnio masonu, viešai aptaria XXI amžiaus pasaulio netobulumus ir paaiškina, kaip jį reikėtų keisti. Šiuos Attali sprendimus taip pat galima vadinti atviru sąmokslu.

Dar 1979 metais Žakas Attali, mažai žinomas plačiai visuomenei, kalbėdamas per Prancūzijos televiziją, išdėstė savo „sveikatos diktatūros“ koncepciją: „Mes nustatysime absoliučią diktatūros formą, kuriai esant kiekvienas panorės savanoriškai („laisvai“) atitikti nustatytoms normoms. Būtina, kad kiekvienas savo noru („laisvai“) priimtų vergo statusą... Tai nauja forma tolerantiškos visuomenės, kuriamos su pagalba medicinos, priimtų gėrio ir blogio sąvokų, požiūrio į mirtį“.

Jau tada Attali pasiūlė įvesti specialius „sveikatos pasus“ žmonėms kontroliuoti. Viešosios organizacijos „United World International“ ekspertai juos dėstė apžvalgoje World-wide Fascism on the horizon? Globalist plans for 2021 (Pasaulinis fašizmas horizonte? Globalistiniai planai 2021 metams), aptariant perspektyvas atsiradimo pasaulyje šiais metais tokio dokumento, kaip „imuniteto pasas“ (immunity passport), pažymi: pirmą kartą apie tokio dokumento įvedimą pasisakė Žakas Attali.



Dar garsiau suskambo pareiškimas, padarytas Attali beveik prieš 12 metų jo kolonėlėje L'Express. Priminsiu, kokių pasaulio įvykių fone tai įvyko: pasaulio finansinė krizė plius „kiaulių gripo“ epidemija, apėmusi daugelį šalių. 2009 metų kovo 5 Attali rašė: „Istorija mus moko, kad žmonija iš esmės vystosi tik tada, kada ji iš tiesų bijo: tada ji pradeda kurti apsaugos mechanizmus...“ Attali apgailestavo, kad valstybės veikėjai ir politikai praleido puikią galimybę pradėti pasaulinę pertvarką, kurią sukėlė globali finansų krizė ir kiaulių gripas (iki publikacijos momento to ir kito pikas buvo praeitas). Dabar, pažymėjo Attali, turime laukti kitos krizės ir kitos epidemijos.

„Didžioji pandemija yra daug sėkmingesnė už bet kokius humanitarinius ar aplinkosaugos pamokslus, įtikinant žmones dėl altruizmo būtinybės ...“ - įtikinėjo Attali. Kaip „altruizmas“ buvo suprantamas žmonių pasirengimas aukotis ir save riboti „vardan žmonijos interesų“. Attali kvietė „gauti pamokas, kad iki kito neišvengiamo įvykio mes sukurtume mechanizmus apribojimo ir kontrolės, o taip pat logistikos mechanizmus teisingo paskirstymo vaistų ir vakcinų. Tam mums teks sukurti globalią policiją, globalią saugyklą [gali būti, centralizuota atsarga medikamentų ir vakcinų. - V.K.] ir, atitinkamai, globalų apmokestinimą“.

Kam? Labai paprasta: „Tada mums žymiai greičiau pavyko pakloti pamatą tikros pasaulio vyriausybės“.

Tai buvo prieš 12 metų. O dabar įsisenėjusio globalisto, ideologiškai artimo Klausui Schwabui, idėjos pradedamos įgyvendinti.

2020 m. Attali davė eilę interviu, iš kurių matyti, kad jis labai patenkintas tuo kas vyksta („pandemija“, planetarinis lock-down, paskelbimas plano „Great Reset“). Attali tikisi, kad procesas bus atvestas iki loginės pabaigos – iki sukūrimo atvirai veikiančios pasaulinės vyriausybės. Apie tai – straipsnio tęsinyje.

https://www.fondsk.ru/news/2021/01/25/otkrytyj-zagovor-zhaka-attali-pretvorjaetsja-v-zhizn-52768.html




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą