2021-01-12

Mozės vaikai įvedė globalią cenzūrą

 

Po Naujųjų sutikimo Mozės vaikai žengė lemiamą žingsnį – galutinai užčiaupė viso pasaulio gojams burnas. Jie parodė, kad net JAV prezidentas prieš jų Deep State yra niekas.

Po Deep State organizuoto Kongreso užgrobimo, kuriame dalyvavo ANTIFA-anarchistai, Trampo pašalinimas iš Twitter, jo blokada Facebook, Instagram, Snapchat, Reddit, bei kituose socialiniuose tinkluose, buvo lemiamas ženklas.

Negirdėtos savivalės šokiruoti amerikiečiai intensyviai ėmė bėgti į socialinį tinklą Parler, bet Mozės vaikai ir čia juos „pagavo“. Google Market ir AppStore šį socialinį tinklą sunaikino, užblokavę jiems priklausančiuose serveriuos kaupiamą Parler informaciją.

Su cenzūra nesutinkantys JAV piliečiai tuomet ėmė plūsti į socialinį tinklą Telegram, jau anksčiau patyrusį Rusijos valdžios bandymus įvesti čia cenzūrą. Telegram, po šios cenzorių pamokos, dideliu mastu naudoja nuosavus serverius, kurie išdėstyti įvairiose pasaulio šalyse. Nuo sausio 6 iki 10 dienos JAV gyventojai Telegram priedėlį nukopijavo 545 000 kartų.



Didelė dalis europiečių irgi ėmė naudoti Telegram ir rusų tinklą VK, tikėdamiesi, kad jų čia nepasieks cenzorių letena. Manau, kad tai yra tik laiko klausimas, juoba Telegram ir VK sėdi toje pačioje Mozės vaikų kapitalo kišenėje.

Susirūpinimą JAV Big Tech įvesta cenzūra pareiškė JAV kapitalo kolonijos ir protektoratai. Tarp jų Prancūzija, Vokietija, Meksika ir kt.

Breitbart rašoma, kad Angela Merkel, kurios politika migracijos ir neapykantos klausimais turi mažai ką bendro su prezidentu Trampu ar jo judėjimu, pareiškė susirūpinimą dėl nekontroliuojamos Silikono slėnio valdžios. Portalas cituoja Prancūzijos, Meksikos, Jungtinės Karalystės, ES, Lenkijos, Vengrijos, Norvegija ir Australijos oficialių asmenų cenzūra susirūpinimo žodžius.

Visi šie verkšlenimai tėra „krokodilo ašaros“. JAV Silikono slėnio čiuptuvai išskleisti beveik po visą pasaulį. Aš pono Cukerbergo esu blokuojamas jau daug metų. Pakanka kokiai publikacijai surinkti kelias dešimtis peržiūrų ir ji nedelsiant blokuojama išgalvotais pretekstais. Dvi mano paskyros buvo prieš kelis metus panaikintos be jokio perspėjimo. Dabar persekiojimas vykdomas sistemingai.

Pastaruoju metu FB naudoja dvi samdomas cenzorių grupes: 15min.lt ir Delfi.lt. Ypač cenzorių nemėgiama tema yra Deep State sukurtas koronavirusas SARS-CoV-2 ir Pasaulio banko paskelbta pandemija.



Ekspertams buvo kilusi nuostaba, kad COVID-19 pandemiją Pasaulio bankas paskelbė 8 dienomis anksčiau, negu tai padarė PSO. Tai buvo įrodymas, kad šios „pandemijos“ organizatorius yra Pasaulio bankas.

Šiandien aš išgirdau apie priežastį, kodėl PSO vėlavo skelbti pandemiją. Tai įvyko todėl, kad PSO specialistas, kuruojantis šią temą, staiga mirė. Žemiau pateikiamame video (žiūr.video, 8:30 min.) pasakojama, kad 2019 metų sausio 23 dieną, po audringų diskusijų dėl pandemijos paskelbimo, staiga numirė PSO vyriausias epidemiologas Peter Salama.



https://youtu.be/cbmqj-M54is

Deep State šalina neįtinkančius. Taip nutiko su JAV prezidentu Džonu Kenedžiu, pasikėsinusiu į Federalinio rezervo privatizuotas dolerių spausdinimo stakles, taip gali nutikti ir su Donaldu Trampu, panorusiu prikelti Ameriką. Mozės sūnūs, tačiau, Amerikos atžvilgiu turi kitus planus, kuriuos sparčiai įgyvendina.

Kad tylėtume, nepasakytume tiesos žodžio, Mozės vaikai mums užčiaupė burnas.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą