2021-03-17

Lenkija: gydytojas, kuris vakcinavosi ir tyčiojosi iš abejojančių, numirė po 19 dienų

 


Lenkų gydytojas Witold Rogiewicz filmavo savo skiepijimo procedūrą. Jos metu gydytojas tyčiojosi iš vakcinavimo priešininkų. Jis mirė po 19 dienų.

Gydytojas Witold Rogiewicz dirbo Varšuvos vaisingumo klinikoje. Jis gavo dvi vakcinos dozes nuo COVID-19: sausio 4 dieną, o antrą dozę sausio 26 dieną. Gavęs antrą injekciją prieš kamerą, daktaras Rogiewicz tyčiojosi iš tų, kas skeptiškai žiūri į Covid vakcinas ir 5G tinklus. Jo video buvo plačiai išreklamuotas Lenkjos MIP ir socialiniuose tinkluose.

„Pasiskiepykit, kad apsaugoti save, savo artimuosius, savo draugus ir savo pacientus,“ - patarinėjo lenkų ginekologas.



„Aš turiu informaciją vakcinacijos priešininkams ir Covido skeptikams; jeigu jūs norite susisiekti su Bilu Geitsu, jūs tai galite padaryti man tarpininkaujant. Aš galiu paskolinti jums 5G savo telefone,“ - tęsė daktaras. Jis dar pasišaipė iš Dr. Andrew Wakefield teorijos, kad autizmą pas vaikus sukelia vakcinacija MMR (nuo tymų, parotito ir raudonukės). - Atleiskite man, jei aš jau senai nekalbėjau šiuo klausimu, nes aš susirgau autizmu, - tyčiojosi gydytojas Rogiewicz.



https://youtu.be/MuOvswxlYEc

Witold Rogiewicz mirė šių metų vasario 15 d. nuo širdies nepakankamumo, praėjus 19 dienų nuo antrosios vakcinacijos. Ši istorija plačiai paplito socialiniuose tinkluose.

Šaltiniai:

https://medias-presse.info/pologne-un-medecin-polonais-se-moque-des-opposants-au-vaccin-anti-covid-pendant-quil-recoit-son-injection-et-decede-15-jours-plus-tard/140922/

https://unser-mitteleuropa.com/polnischer-arzt-verhoehnt-impfgegner-stirbt-selber-19-tage-nach-der-impfung/





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą