2021-03-03

Statistika: po skiepijimo Vokietijoje dramatiškai išaugo mirčių skaičius

 


Ir vėl pasitvirtina „koronos neigėjų“ „sąmokslo teoretikų“ teiginiai: skiepai nuo viruso yra labai pavojingi.Tai patvirtina ne kažkokie „kovididiotai“, tai patvirtina statistika, rašoma vokiečių portale Unser-mitteleuropa. Senelių namuose mirtingumas per kelias savaites po skiepijimo pradžios dramatiškai išaugo, kaip rodo toliau pateikiama statistika.


Covid-19 mirčių 80+ metų amžiaus grupėje prieš ir po vakcinacijos pradžios palyginimas (pasirinkti rajonai)



mėlynas: mirčių iki vakcinacijos beveik per metus iki 2020 m. spalio 27 d.
raudonas: mirčių po vakcinacijos tik per du mėnesius nuo 2020 m. gruodžio 28 d.




Tiesiog „sutapimas“

Portalo Unser-mitteleuopa nuomone, neatrodo, kad tai padarytų įspūdį atsakingiems politikams ir „ekspertams“. Šie žmonės tvirtina, kad tai neturi nieko bendro su skiepais - tai tik sutapimas. Visai gali būti, kad netrukus bus teigiama, kad jie visi mirė nuo Koronos, nes per mažai buvo paskiepyti.

Portalas pripažįsta, kad pateikiama statistika nėra pilna. Į ją neįtraukta redakcijos publikuota statistika, pavyzdžiui ta, kuri buvo paskelbta 2021 sausio 24 d., tai yra po 3 savaičių po skiepijimo pradžios: „Impf-Tote plötzlich „Corona-Opfer“ – Nachdem 25% derGeimpften in Seniorenheim starben“ (Po skiepijimo mirusieji staiga tapo „Korona-aukos“ - po to, kai 25% vakcinuotųjų mirė senelių namuose“.)

Šaltinis: Portalas nurodo, kad duomenys paimti iš RKI ir surinkti iš API interfeiso Jan-Peter Wöbking pažįstamo. Jis su juo kalbėjo telefonu ir kontaktuoja su profesoriais Hockertz ir Bhakdi

Duomenų šaltinis (ich.bingenervt.de/Altenheime.xlsx) atnaujinamas kasdien. Tai tik ledkalnio viršūnė. Šaltinis: jo paskyra FB.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą