2021-04-11

Kvailio petys už badymą eksperimentiniais preparatais, o mano protas už vaistą be badymo

 

Nesenai kovidiniai propagandonai iš 15min.lt, Delfi.lt (tie patys, kurie ignoruoja karantino reikalavimus) ir kitas užsienio kapitalo sorošistinis propagandoninis planktonas pradėjo transliuoti reto protinio neįgalumo reklamą: „Petys už laisvę vėl apkabinti artimuosius.“

Visa ši komedija vyksta tuomet, kai įvairių šalių susirgimų Covid-19 ir skiepijimo statistika parodė, kad skiepijimai nesumažino susirgimų skaičiaus (žiūr.video).



https://youtu.be/_ZTyMhJoSf0

O kodėl norima privestinai badyti neištirtais preparatais, bet neskirti visų pajėgų tam, kad rasti vaistą nuo SARS-CoV-2 viruso?



Mano, biomedicinos daktaro, nuomone, COVID-19 - JAV ir jos satelitų laboratorijose sukurtas virusas, kurio paskirtį nusakė Klausas Švabas: „COVID-19: Great Reset“, yra būdas terorizuoti ir apiplėšti visuomenę, mažinti žmonių skaičių planetoje, suvaryti mus į „Inkliuzinio kapitalizmo“ konclagerį. Šiandieninis vakseris – fašistinio daktaro Mengelės sinonimas.


Žmonija, pasirodo, jau turi vaistą nuo COVID-19 !!!

Šiandien pranešta apie vaistą nuo COVID-19, kuris „išjungia“ viruso replikaciją. Rusijos Imunologijos institutas, priklausantis Federalinei mediko-biologijos agentūrai, gavo patentą vaistui nuo COVID-19, kurį pavadino „Mir-19“ (pavadinimo abreviatūra šifruojama «малая интерферирующая РНК» - maža interferuojanti RNR). Jis naudojamas profilaktikai ir gydymui nuo COVID-19. Preparatas skirtas inhaliacijai, o jo veikimo mechanizmas – viruso reprodukcijos blokavimas.

Jau baigta pirma klinikinių tyrimų fazė. Tyrimų metu įrodytas vaisto saugumas. Vyksta antra tyrimų stadija su žmonėms, pas kuriuos diagnozuotas SARS-CoV-2.



Patento autoriai balandžio 10 d. Europos alergologijos ir klinikinės imunologijos akademijos žurnale paskelbė straipsnį „Inhibavimas SARS-CoV-2 reprodukcijos modifikuotu preparatu miRNR komplekse su dendrimeriniu peptidu“.

Publikacijoje aprašomas įvertinimas antivirusinio efekto mikroRNR molekulių į SARS-CoV-2 eksperimentuose in vitro ir in vivo, o taip pat aprašoma terapijos strategija kovojant su koronaviruso infekcija inhaliacijos būdu.

Išradimo autorių teigimu, preparatas gali būti naudojamas bet kurioje susirgimo stadijoje, jis priklauso mažo toksiškumo junginiams, tai yra absoliutiškai saugus.

Paskelbti preparato vertinimo protokolai, įvedant 0,7, 1,96 ir 5,6 mg/kg dozes.





Nuorodos:

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/patys_netiki_tuo_ka_visiems_skelbia/



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą