2021-04-16

Marazmatiko pasaulis, kuriame Rusijos prezidentu yra Klutinas, o JAV - Kamala Harris

 

JAV prezidentas Joe Baidenas kalboje apie Rusiją neteisingai pasakė Rusijos vadovo Vladimiro Putino vardą, bet tuoj pat klaidą ištaisė, rašo RT.

"Aš taip pat aiškiai pasakiau prezidentui Cloutinui... Putinui, kad Jungtinės Valstijos tvirtai remia savo sąjungininkus ir partnerius Europoje", - sakė Baltųjų rūmų vadovas.

Prieš kelias minutes jis beveik supainiojo žodžius "eskalacija" ir "skiepijimas". "JAV neketina pradėti skiepų ciklo... eskalavimo ir konflikto su Rusija", - sakė J. Baidenas.

JAV vadovas savo kalbose dažnai pripažįsta abejones. Pavyzdžiui, kovo mėn. spaudos konferencijoje jis pavadino Kamalą Harris Jungtinių Valstijų prezidente.



Baidenas sistemingai nusišnekėdavo rinkiminės kompanijos metu. Video surinkti šie jo nusikalbėjimai.



https://www.youtube.com/watch?v=4SgM55UGkgs



Nuo 50 metų amžiaus pas kiekvieną žmogų smegenų masė kas 10-tį metų sumažėja vidutiniškai 50 gramų. Taigi, pas JAV prezidentą smegenų svoris turėtų būti 150 gramų mažesnis, negu jis buvo anksčiau. Yra ir individualūs smegenų struktūros pokyčiai senstant. Ypač svarbus neuronų mielino apvalkalų būklė. Greičiausiai, šių Baideno nusikalbėjimų diagnozė – Marasmus senilis.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą