2021-05-01

JAV: narkotikai už skiepus!

 

Rusijoje valdžia skiepytis skatina piniginėmis išmokomis, o JAV – ir narkotikų dozėmis.

Portale „Vakarinė Maskva“ rašoma, kad vyresni nei 60 metų Rusijos sostinės gyventojai gali gauti premiją, jei yra paskiepyti nuo koronaviruso. Balandžio 27 d. mieste pradėta įgyvendinti programa "Milijonas prizų #Įveiksime COVID kartu“. Pagal ją maskviečiai gali gauti dovanų kortelę arba 1000 prizinių taškų (tūkstantį rublių – vertės. Apie 90 eurų), jei sutinka pasiskiepyti nuo kovido.




Programos tikslas - skatinti vyresnio amžiaus piliečius, kurie yra labiausiai pažeidžiami COVID-19. Akcijoje gali dalyvauti tik vyresni nei 60 metų sostinės gyventojai. Portale smulkiai aprašoma paskatinimo suteikimo tvarka.

JAV 30 proc. suaugusiųjų jau yra visiškai paskiepyti nuo COVID-19, tačiau visuomenės sveikatos priežiūros pareigūnai pastebi, kad skiepijimas mažėja.

Balandžio mėnesį "Medicare" padidino savo paskatas ir pasiūlė paslaugų teikėjams 40 JAV dolerių už kiekvieną suleistą skiepą, palyginti su 28 JAV doleriais anksčiau šiais metais.

Vakarų Virdžinijos valstijos gubernatorius Džimas Džastis paskelbė apie planus kiekvienam 16-35 metų amžiaus asmeniui, kuris pasiskiepys, skirti 100 JAV dolerių taupymo obligaciją. Šia išmoka siekiama padidinti skiepijimąsi šioje grupėje ir sustabdyti didėjančią jaunų žmonių užsikrėtimo bangą. Naujausių apklausų duomenimis, maždaug ketvirtadalis amerikiečių nenori skiepytis.

Skiepytis gyventojai viliojami kava, keksiukais, loterijomis ir pan. McDonald's, Trader Joe's, Dollar General, Aldi ir Target pasiūlė darbuotojams mažiau nei aštuonias valandas apmokamo laisvo laiko, kad jie galėtų pasiskiepyti. Instacart pasiūlė 25 JAV dolerių stipendiją darbuotojams, kurie pasiskiepys, o PetCo paskelbė, kad kiekvienam paskiepytam darbuotojui skirs 75 JAV dolerių išmoką.




Arizonos, Mičigano ir Vašingtono marihuanos dispanseriai siūlo akcijas "Žolė už injekcijas."

Nuotraukoje: 2021 m. balandžio 20 d. marihuanos kostiumą dėvintis vyras dalina marihuanos cigaretes Niujorke per renginį "Joints for Jabs". Jas gaudavo parodę COVID-19 skiepų korteles.

Esu rašęs, kokią griaunančią įtaką žmogaus sveikatai turi narkotikai (1, 2). Narkotikai mainais į skiepus yra sunkiai suvokiamas idiotizmas. Aš manau, kad JAV, darydama šį nusikaltimą, parodo, kad yra labiausiai degradavusi valstybė pasaulyje, kurios administracijos tikslas – sunaikinti amerikiečių tautą.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą