2021-08-12

Ateina 3 milijonai afganų, o Seimas jiems rugpjūčio 10 d. atvėrė valstybės sieną!

 

Mitingo prie seimo išvakarėse, rugpjūčio 9 d., Vokiečių spauda pranešė, kad į šią šalį gali atvykti 3 milijonai nuo Talibano bėgančių afganų.

Pi-news apžvalgininkas Manfred Rouhs nurodo, kad Kunduzo miestas Afganistano šiaurėje, kurį daugelį metų gynė Bundesveras, atiteko Talibanui. Ką tai reiškia Vokietijai? Šį klausimą MIP uždavė Sybillei Schnehagei, kuri Kundūzo regione dirba nuo 1980-ųjų ir padėjo pastatyti 31 mokyklą. Ji atsakė: "Galima daryti prielaidą, kad artimiausioje ateityje į Europą atvyks iki trijų milijonų afganų. Visada klausiu žmonių: "Kodėl nevažiuojate į Saudo Arabiją, jie musulmonai, tai jūsų kultūra. Atsakymas visada yra: "Ne, Vokietija yra geresnė."

O kokią perspektyvą Lietuvai numatė lietuvių Tautos judai, sėdintys Seime? Jie rugpjūčio 10 d. atvėrė atėjūnų ordoms Lietuvos sieną.




ŠACHMATININKAI


Kuprius, marksistas, ir Čmil, KGB-isto duktė, numatė kelis ėjimus į priekį, šachmatininkai. Jie numatė ne tik eilines riaušes prie Seimo, manau jų, kaip rodo faktai, ir organizuotas, eilinį susidorojimą su piliečiais, bet ir eilinį mirtiną kirtį Lietuvai: Užsieniečių teisinės padėties įstatymo pakeitimą, kuriame numatytas visų nekviestų svečių įleidimas į valstybę per pasienio punktus (žiūr. video). Visa tai rugpjūčio 10 d. buvo užmaskuota juodais dūmais, kartuvėmis, Dovydo žvaigždėmis, kitais gudriai kupriaus ir Čmil agentūros pakištais teatriniais rekvizitais naiviems protesto mitingo organizatoriams. Tarytum tik ir laukė lietuvių tautos simpatikė F.Kukliansky ir Izraelio ambasada, kad žaibiškai pareikšti protestą, o PIŠ, kad taip pat greitai imti atsiprašinėti: kalti, kalti, labai kalti...

Ar gali viena Astra Astrauskaitė su saujele pagalbininkų, tarp kurių, net neabejoju, esama infiltruotų įtakos agentų, grumtis su pasaulio galingiausių žvalgybų (JAV, Izraelio, KGB ir Britanijos) agentais, vietiniu kolonijiniu saugumu, aptarnaujančiu „landsbergių šaiką“, JAV ir Izraelio metropolijas?

Nepaisant jų pastangų, renginys, trukęs nuo 9 iki 17 val. pavyko. Po to sekė šachmatininkų planas...




ZIGMAS VAIŠVILA DEMASKUOJA


Signataras Zigmas Vaišvila jau rugpjūčio 11 d. kreipėsi į Prezidentą, PIŠ ir Čmil dėl Seimo rugpjūčio 10 d. priimtų „Nepaprastosios padėties“ ir „Užsieniečių teisinės padėties įstatymų pakeitimų“.


https://www.youtube.com/watch?v=7y0Hj0i4Ztk

Spaudos konferencijoje signataras Zigmas Vaišvila sako (13:15):

„Dėl ko vakar buvo paskelbta Seimo sesija? (...) Dėl to, kad sustabdyti nelegalų srautą. Tokia fabula. Tam reikia supaprastint, net ekstremalios situacijos metu įvesti nepaprastąją padėtį. Krašto apsaugos ministro įsakymu tai daroma, tik Prezidentas dar turi pritarti. Čia taip jie stabdys nelegalus.(...) Vakar paskutinis priimtas įstatymas buvo „Dėl užsieniečių teisinės padėties įstatymo pakeitimo įstatymas.“ Juo buvo papildytas 67 straipsnis. Klausykit, kas parašyta!: Paskelbus karo padėtį, nepaprastąją padėtį, taip pat ekstremalią situaciją, ar ekstremalų įvykį dėl masinio užsieniečių antplūdžio, užsieniečio prašymas suteikti prieglobstį gali būti pateiktas pasienio kontrolės punktuose ar tranzito zonose valstybės sienos apsaugos tarnybai. Aiškinu suprantama kaba. Jeigu dabar savaitę girėsi, po vyriausybės palaiminimo, kad galų gale pasienio tarnyba pradėjo vykdyti įstatymą, kad neturi teisės nieko praleisti, turi apgręžinėti, tai dabar viskas. Vakar Seimas suteikė kartblanšą. Ateina nelegalas į bet kurį postą, Medininkų ar kitą, žodžiu pasako „aš noriu prieglobsčio“, viskas, jūs legalizavot vakar. „Už“ balsavo 97 Seimo nariai, du susilaikė. Nei vienas „prieš“. Jūs legalizavot srautą. Štai ką jūs padarėt! (...)”


Štai ką lietuvių tautos judai padarė rugpjūčio 10 dieną!















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą