2021-08-01

"Lietuvos Rytas" kovai su Astra siuntė kovinį p.

 

Liepos 24 d. mokytoja Astra Astrauskaitė organizavo eitynes prieš Lietuvoje pradėta priverstinę vakcinaciją patikrinimo dar nepraėjusiais medicinos preperatais. Pačioje renginio pradžioje „Lietuvos ryto“ operatorius ėmėsi smurtinių veiksmų prieš renginio organizatorę Astrą. Aš tapau šio išpuolio prieš moterį liudininku. Tik dėka renginio dalyvių aktyviai reiškiamo protesto, policija užsiėmė provokatoriaus drausminimu, o žmonėms nesiliaujant protestuoti, besišaipantis ir besivaipantis chuliganas buvo pasodintas į policijos automobilį. Jo pavardės tuomet mums nepavyko sužinoti.



Liepos 26 d. gerb. Astra savo FB paskyroje rašė:

https://www.facebook.com/astra.genovaite5817/posts/988561395313862

ŽURNALISTINIS MOKYTOJOS ASTROS TYRIMAS: KAS UŽPUOLIKAS?

Užsipuolė prieš PROTESTO EITYNES liepos 24 d. Vilniaus Katedros aikštėje ir smurtavo šis „barmenas“, Lryto veikėjas, pavadintas „žurnalistu“, tačiau baigęs tik Kauno kolegiją... Lazdijų kaimo viengungis - „gražuoliukas“.

Spėkit, vilioja ką...? Atspėjote!

Manau, greitu laiku teks susitikti?su juo...policijoje.



Keli FB komentarai:

V. B.: Ai tai vis tik homoseksualistas panašu. Ne tuomet elgesys labai nestebina. Juolab , kad dar ir iš rajono, nes kaip žinia dažnas rajoninis atvykęs į Vilnių ima jaustis labai kietu ir reikšmingu.

D.P.: Apgailėtinai atrodo šitas veikėjas, smurtauti prieš moterį tai yra žema. Nors gal jis pats irgi save laiko moterim čia dar neaišku.

Žmonių, kitų žinduolių, net ir daug primityvesnių už mus gyvūnų pasaulyje taip nebūna, kad patinai puldinėtų pateles. Jei puola – kažkas su psichika netvarkoje.



Šių metų pradžioje Kinijos teismas homoseksualumą pripažino psichikos liga. Lietuvoje priešingai, moterimi persirenginėjantis vyras sėdi Seime, o Seimo pirmininkė ir Prezidentas neabejoja jo psichine būkle. Kita vertus, tas pats persirenginėjantis veikėjas reikalauja ratifikuoti neva moteris ginančią „Stambulo konvenciją“. Tai kodėl jis negina Astros, kurią užpuolė ir kuriai smūgiavo kovinis „Lietuvos Ryto“ p.?

https://lenta.ru/news/2021/03/03/cure_gay/

Koviniai p. - realybė

Apie kovinius p. teko girdėti, bet maniau, kad tai su Antika siejami reiškiniai. Tačiau, 2020 metais pasirodė pranešimų apie Ukrainos „kovinių p.“ būrį, kovojantį su Donbaso separatistais. Kažką panašaus, gali būti, yra suorganizavęs „Lietuvos Rytas“, o Katedros aikštėje liepos 24 d. mes ir išvydome šio „kovinių p.“ būrio smogiką.

https://3rm.info/main/81761-pozor-ukrainy-boevye-pederasty-ato-idut-v-ataku-im-nuzhna-svoja-veteranskaja-oragnizacija.html

















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą