2021-08-26

Lukašenkai tartautiniai kreditai skiriami už Afrikos ir Azijos migrantų vežimą į ES

 

Rugpjūčio 23 d. pranešta, kad Baltarusija iš Tarptautinio valiutos fondo (TVF) gaus beveik 1 mlrd. dolerių kreditą. TVF sprendimą plačiai kritikavo Baltarusijos opozicija, reikalaujanti įšaldyti pinigų skyrimą "neteisėtam Lukašenkos režimui". Ekspertai mano, kad savo sprendimu fondas de facto pripažino Baltarusijos prezidento valdžią.

 https://www.rbc.ru/economics/23/08/2021/611fae449a7947f85c2beb26

Beje, atsižvelgiant į sudėtingus Minsko ir Vakarų santykius, TVF lėšų skyrimas Baltarusijai nėra jokia sensacija. Pavyzdžiui, tik Europos rekonstrukcijos ir plėtros bankas (ERPB) ir Pasaulio bankas Minskui yra suteikę paskolų, investicijų ar dotacijų, kurių bendra suma viršija 5 mlrd. dolerių.

 https://www.gazeta.ru/politics/2021/08/24_a_13909238.shtml

Rusijos politikos analitikas Andrejus Suzdalcevas atkreipė dėmesį, kad Baltarusijoje TVF sprendimas iš tiesų dažniausiai pateikiamas kaip A. Lukašenkos pergalė ir faktinis jo teisėtumo pripažinimas.

"Baltarusijoje TVF lėšų skyrimas pristatomas kaip Lukašenkos sėkmė ir tai, kad Vakarai jį pripažino ir įteisino. Iš tikrųjų Vakarų šalių ir Minsko santykių pablogėjimas yra tik spektaklis. Lukašenkos ryšiai su Vakarais niekada nenutrūko, nes jis jiems reikalingas", - pridūrė ekspertas.

Venesuela, Mianmaras ir Afganistanas negaus TVF lėšų, o Baltarusija, pasak TVF, nėra tarp šalių, kuriose galioja neteisėti režimai.



Fondo pozicijos nepakeitė ir neseniai įvykę JAV prezidento Joe Bideno ir Didžiosios Britanijos ministro pirmininko Boriso Johnsono susitikimai su Baltarusijos opozicijos lydere Svetlana Tihanovskaja. Ji nusiuntė laišką TVF vadovei J. Georgievai ir JAV iždo sekretorei Janet Yellen, prašydamas neskolinti Baltarusijai 1 mlrd. dolerių. Buvęs kandidatas į prezidentus mano, kad A. Lukašenkos vyriausybė panaudos TVF lėšas "toliau represuoti pilietinę visuomenę".


Aš manau, ir tam turiu svarių įrodymų, kad finansinė parama Lukašenkos režimui yra skirta už jo organizuotą jodaodžių ir musulmonų vežimą į Lietuvą, Lenkiją ir Latviją.


Esu skelbęs dešimtis faktų (www.lebionka.blogspot.com), kad tarptautiniai banksteriai sutartinai vykdo nacionalinių valstybių ir baltosios rasės naikinimą. Tai dar ES „Tėvo“ Kudenhove-Kalergi planas apie sukūrimą mišrios rasės europiečio „kiekybės žmogaus“, kuris bus „kokybės žmogaus“ - žydo tarnu. Šiandien turime ryškiausius „kokybės“ žmones: Popiežių Bergoglio, Sorošą, Švabą, Attali ir t.t. Jie organizuoja baltosios Europos naikinimą, o šį genocidą finansuoja Rotšildų ir kitų žydų bankininkų klanų valdomos tarptautinės finansinės organizacijos, tarp kurių yra ir Europos Centrinis Bankas (ECB).

https://lebionka.blogspot.com/2020/07/rnkudenhove-kalergi-kaip-vieningos_11.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/igyvendinamas-zako-attali-atviras.html

https://lebionka.blogspot.com/2018/07/pi-news-popiezius-bergoglio-visiskas.html

http://lebionka.blogspot.com/2021/08/kas-jus-daktare-svabe-pofvalentinas.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/05/sorosas-vadelioja-europos-zmogaus.html

https://lebionka.blogspot.com/2018/11/orbanas-apie-debetiniu-korteliu.html

Lietuvos valdžioje šiandien turime gaują nusikaltėlių - „landsbergių šaiką“, kurie bendradarbiauja su Lukošenkos režimu ir naikina Lietuvos valstybę. Tam jie naudoja Afrikos ir Azijos valkatų importą, valstybės praskolinimą, terorą prieš Lietuvos piliečius ir jų diskriminaciją nelegalių imigrantų atžvilgiu.

Dėl landsbergių gaujos vykdomų nusikaltimų į Prezidentą kreipėsi partija „Nacionalinis Susivienijimas“ (Kreipimasis dėl būtinybės nutraukti korupcinį kleptokratinį valdymą Lietuvoje), o „Šeimų Sąjūdis“ rengia rugsėjo 10 dieną daugiatūkstantinį protesto mitingą prie Seimo.

https://lebionka.blogspot.com/2021/08/kreipimasis-del-butinybes-nutraukti.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/08/algimantas-rusteika-rugsejo-10-ji-ateina.html

 

 

 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą