2021-08-01

Parazitų invazija: 95 proc. migrantų atvyksta į Italiją, kad gauti socialinę paramą

 

Tai parazitų imigracija etimologine šio žodžio prasme: būtybių, kurios ne gamina, o pasisavina išteklius iš šeimininko, kuris dirba jų labui.

Tai vyksta Italijoje. Naujausiais duomenimis, praėjusiais metais Italijoje buvo išduota 239 000 leidimų gyventi, beveik išimtinai šeimos susijungimo arba prieglobsčio prašytojams. Leidimą dirbti gavo tik 14 tūkst. asmenų, iš kurių 40,5 proc. buvo sezoniniai darbuotojai ir tik 10,6 proc. kvalifikuoti darbuotojai.

Tai reiškia, kad iš vyriausybės pasiūlytų 30 000 darbo vietų buvo panaudota mažiau nei pusė, ir kad tik kiek daugiau nei 5 proc. imigrantų atvyksta į Italiją dirbti. Taigi: kodėl mes juos įsileidžiame? Kuo jie ištikrųjų naudingi? 

Praktiškai: imigrantai atvyksta į Italiją gauti pašalpų, o ne dirbti. Šis procesas vyksta jau daugelį metų. Imigracijos sąnaudų ir naudos santykis Italijoje šiuo metu yra visiškai nesubalansuotas.

Šiuo metu Italijoje gyvena daugiau nei 5 mln. imigrantų. Neskaičiuojant milijono nelegalių imigrantų, kurie neturi leidimų gyventi ir todėl nemoka įmokų.



Vienas iš reformuotinų punktų yra šeimų susijungimas: Importuojame tinginius, kurie ateityje sukurs išlaikytinių armiją. Jei mums iš tiesų reikia dirbančių imigrantų, o jų yra labai mažai, tuomet turėtume įsileisti tik juos, o ne močiutes ir anūkus, nes priešingu atveju tai yra etninis pakeitimas.



Atvystama ne tik parazituoti, bet ir žudyti

Šią savaitę Italijos Florencijos mieste tramvajumi važiuojantį turistą iš Nyderlandų peiliu į veidą sužalojo migrantas iš Irako. Kurdų kilmės irakietis buvo sulaikytas ir yra suimtas. Jis įtariamas įvykdęs dar mažiausiai šešis išpuolius.

Pirminiais tyrimo duomenimis, nusikaltėlis kreipėsi į kelaivius su klausimu "Iš kur tu esi?", o kai šie atsakydavo taip, kaip jis tikėjosi, peiliu juos subadydavo. Teigiama, kad kurdas piktinasi Jungtinėmis Amerikos Valstijomis ir jų "koalicija prieš ISIS" Irake ir Sirijoje, kurios išdavė kurdus. Nyderlandai, kaip ir Lietuva, dalyvavo JAV koalicijoje.


Nelegalūs migrantai iš Sirijos į Vengriją atsivežė automatą

Vengrijos valdžios institucijos prieš pat Austrijos sieną sustabdė autobusą su 17 nelegalių migrantų. Vienas iš jų turėjo automatinį ginklą. Austrijos valdžios institucijos jau pareiškė, kad suėmus ginkluotą sirą buvo paskelbtas antiteroristinis pavojus.

Nuorodos:

https://unser-mitteleuropa.com/parasiteninvasion-95-der-migranten-kommen-nach-italien-um-sozialhilfe-zu-beziehen/

https://unser-mitteleuropa.com/florenz-kurde-sticht-auf-hollaendischen-touristen-ein/

https://unser-mitteleuropa.com/anti-terror-alarm-syrische-illegale-migranten-mit-automatischen-waffen-an-der-grenze-zu-oesterreich-erwischt/














Komentarų nėra:

Rašyti komentarą