2021-10-25

„Lidl“ vykdo apartheido politiką Lietuvoje, nes Vokietija yra rasistinė valstybė: skandalingas įrodymas

 

Vakar dienraštis „Respublika“ paskelbė Olavos Strikulienės straipsnį „Neskiepytas lietuvis „Lidl" baisesnis už neskiepytą vokietį“, kuriame rašoma, kad Vokietijos mažmeninės prekybos tinklas „Lidl" „...sugalvojo įleisti klientus tik su Galimybių pasais. Kai tuo metu tas pats „Lidl" Vokietijoje jokių įrodymų, kad esi nuo COVID-19 infekcijos paskiepytas, nereikalauja. Pakanka, jog pirkėjai šio tinklo parduotuvėse dėvi kaukes.“

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/neskiepytas_lietuvis_lidl_baisesnis_uz_neskiepyta_vokieti/

Straipsnyje cituojama teisininkė R.Romeikienė pasakė: „Jeigu gyventume teisinėje valstybėje, dėl šios savivalės neabejotinai ir nedelsiant turėtų būti kreipiamasi į prokuratūrą su reikalavimu iškelti baudžiamąją bylą šį nurodymą davusiam asmeniui pagal Lietuvos baudžiamojo kodekso 100 str.: „Tas, kas tyčia, vykdydamas ar remdamas valstybės ar organizacijos politiką, dideliu mastu vykdė (...) apartheidą".


Jeigu yra galvojančių, kad Vokietija nuo antrojo pasaulinio karo pasikeitė, labai klysta. Tai tokia pati rasistinė ir fašistinė valstybė. Gal tik rasizmas čia kažkoks išsigimęs, išvirkščias.

Blokadinis Leningradas


Štai jums skandalingas Vokietijos valstybinio rasizmo faktas:

Vokietija moka 375 eurų per mėnesį dydžio pensiją Leningrado blokadą karo metais išgyvenusiems, tačiau ne visiems, rusams ir kitiems nemoka, o moka pagal rasinį požymi - tiktai semitų rasės žmonėms, tik žydams! Apie tai plačiai rašė Rusijos centrinė spauda šį mėnesį.


https://aif.ru/politics/world/frg_zaplatit_blokadnikam_375_evro_v_mesyac_no_kosnetsya_eto_tolko_evreev

https://www.kp.ru/daily/28341.5/4487396/


Štai jums geriausias įrodymas, kad Vokietija yra rasistinė valstybė, vykdanti žmonių segregaciją rasiniu požymiu. 

Nereikia todėl stebėtis, kad rasistinės Vokietijos „Lidl“ vykdo apartheido politiką Lietuvoje.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą